הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע בחיטוב - לא זז.

• פותח/ת השרשור MyLife
  • פורסם בתאריך

MyLife

משתמש מתחיל
146
0
נק' מוניטין:
-15
146
0
התחלתי חיטוב לפני איזה חודשיים. הייתי על בערך 100 קילו. הייתי במאזן קלורי של 1500-1600 קלוריות שזה גירעון של איזה 700 קלוריות,לא כל כך הקפדתי על חלבונים בגלל עבודה\לימודים וכו'. וירדתי רק כ5 קילו. ואני עכשיו תקוע על המשקל,לא זז.

אני לא יודע מה אני עושה לא טוב. אימונים\מנוחה\תזונה,הכל בסדר לפי דעתי. מה הבעיה?(חשוב לציין שאני לא עושה אירובי. הייתי עושה 4 פעמים בשבוע ריצת אלפיים,והפסקתי לפני איזה שבועיים).

מומלץ לקחת יהומבין? זה יכול לעזור?

תודה.

התחלתי חיטוב לפני איזה חודשיים. הייתי על בערך 100 קילו. הייתי במאזן קלורי של 1500-1600 קלוריות שזה גירעון של איזה 700 קלוריות,לא כל כך הקפדתי על חלבונים בגלל עבודה\לימודים וכו'. וירדתי רק כ5 קילו. ואני עכשיו תקוע על המשקל,לא זז.

אני לא יודע מה אני עושה לא טוב. אימונים\מנוחה\תזונה,הכל בסדר לפי דעתי. מה הבעיה?(חשוב לציין שאני לא עושה אירובי. הייתי עושה 4 פעמים בשבוע ריצת אלפיים,והפסקתי לפני איזה שבועיים).

מומלץ לקחת יהומבין? זה יכול לעזור?

תודה.
איך זה גירעון של 700 קלוריות?? ניראלי חתכת יותר מידי בקלוריות.
מה הגובה?גיל?א.ש. בערך?

כמה אחוז שומן אתה בערך ? , כנראה עניין של תזונה, כי בחיטוב זה בעיקר עניין שנוגע לתזונה אם נתקעים. כמה הBMR שלך ? , איך הולך התפריט שלך?

• פותח/ת השרשור
גובה - 1.79. אחוז שומן - כ 17-16%. RMR כרגע כ2300.
בגלל שאני בקושי בבית(לימודים\עבודה) אז אין לי תפריט ספציפי,אז אני אוכל מה שיש אבל סופר קלוריות ומנסה לא לעבור את המאזן שקבעתי.

• פותח/ת השרשור
ומבחינת ערכים אחי? חלבון/שומן/פחמימה?
גרוע ביותר. אני בקושי מגיע ל1.5 כפול משקל גוף חלבון. לא סופר פחמימה ושומן,להערכתי בסביות ה 30 גרם שומן ו70-80 פחמימה.

יוהמיבין יעיל למקרים כאלה?

נערך לאחרונה:
אין ספק שהתזונה שלך לקויה, זה הכל. יש בפורטל מאמרים רבים לגבי התזונה בחיטוב וכל מה שמסביב. אתה צריך לבנות לעצמך תפריט תזונה לחיטוב בהתאם למסגרת היומיומית שאתה חי בה, לא רק אתה עובד ולומד אחי. ואם אחרים מצליחים אז אני בטוח שתצליח גם.בהצלחה.

תישב פעם אחד בשבת(או אם אתה שומר אז במוצ"ש) או פשוט כך לעצמך שעה שעתיים ותרכיב תפריט נורמלית. חלבון 2 גרם לק"ג שומן שיהיה גרם וקג ושאר פחממות...כמובן בהתאם לגרעון קלורי שהצבתה לעצמך. לדעתי 700 זה יותר מידי בעיקר שיש לך הורך חיים אקטיבי (עבודה לימודים). אני חושב גם שכדאי בתוסיף לRMR שלך עוד איזה 100-200 קלוריות בגלל שאתה לא סתם יושב בבית אלא גם עובד ולומד( לחוץ בזמנים).
קיצר העיקר זה תעשה תפריט במקום לספור קלוריות כל הזמן. במקרא שלך עדיף לאכול כל פעם אותו דבר מאשר לא לאכול כמו שצריך...
ויומינין אתה לא צריך באחוז שומן כזה, ובעיקר שאתה לא עושה אירובי ויהומיבין לוקחים לפני אירובי(או פרוטוקולים שאתה בכלל לא צריך)

• פותח/ת השרשור
חשוב לציין שזה לא החיטוב הראשון שלי(החיטוב השלישי). וזה פעם ראשונה שאני ככה תקוע במשקל. אני אנסה לבנות לעצמי תפריט מסודרת,למרות שאני לא יודע
איך אני אצליח לאכול את מה שצריך.

חשוב לציין שזה לא החיטוב הראשון שלי(החיטוב השלישי). וזה פעם ראשונה שאני ככה תקוע במשקל. אני אנסה לבנות לעצמי תפריט מסודרת,למרות שאני לא יודע
איך אני אצליח לאכול את מה שצריך.

זה לא בעיה הבעיה זה לאכול כל פעם משהו שונה ואז לנסות לספור קלוריות...זה באמת לא פשוט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית