הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה תמונות עדכניות לפני חיטוב+פרונט להערכה

נראה בסביבות ה18%.
מה ההתקדמות במשקלים ב-סקוואט\ דדליפט\ בנץ' מתחילת המסה עד עכשיו ובכמה זמן?

בהצלחה בחיטוב !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה גבר,
בנץ' 93 ק"ג
דדליפט 159 קג" , מחר אני אצלם סרטון ואעלה של 160-161 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
כן אחי. אין סקוואט..אבל אני בינתיים מסתדר נחמד

מעניין מה יהיה איתך אחרי החיטוב (יש לך איזה 13 קילו לרדת.. שתהיה בעניין 😛 )
יש לך אחלה מסה גדלת בצורה מטורפת בשנה האחרונה!

• פותח/ת השרשור
תודה אלי כנ"ל !! איך מתקדם אצלך?
אני מתכוון הפעם לרדת באמת כמו שצריך , למדתי את הטעויות של חיטוב קודם . בכל אופן המסה התקצרה באופן משמעותי לאור העובדה שהשגתי פרופורציות כמו שרציתי וגם השגתי יעדים נחמדים מאוד בבנץ' ודדליפט ככה שאני מרוצה מכל הבחינות.

אפשר לשאול רק מה הפציעה שלך בדיוק וממה היא נגרמה? (חוקר את העניין המסריחח הזה אשמח עם תשתף אותי).

נערך לאחרונה:
תודה אלי כנ"ל !! איך מתקדם אצלך?
אני מתכוון הפעם לרדת באמת כמו שצריך , למדתי את הטעויות של חיטוב קודם . בכל אופן המסה התקצרה באופן משמעותי לאור העובדה שהשגתי פרופורציות כמו שרציתי וגם השגתי יעדים נחמדים מאוד בבנץ' ודדליפט ככה שאני מרוצה מכל הבחינות.

אני 77 קילו אבל עשיתי בדיקת גובה ולצערי גבהתי ב4 סנטימטר אני 1.81 חחחחח אבל יאללה זה כולה יחס גובה משקל
מעריך שב71-72 קילו אני מסיים

אני 77 קילו אבל עשיתי בדיקת גובה ולצערי גבהתי ב4 סנטימטר אני 1.81 חחחחח אבל יאללה זה כולה יחס גובה משקל
מעריך שב71-72 קילו אני מסיים

חחחחח מסכן אתה 1.81?
יא זין מצוץ אלי תגיד תודה!

ופלוק ישך מסה פסיכית הגב שך יכול לשמש כשימשייה

יפה,למה בעצם לא להתחיל חיטוב כבר עכשיו? יש משהו שאתה רוצה להשיג בחודש הקרוב? (עוד משקל על המוט?)
נראה לצבור קילוגרמים זאת לא בדיוק הבעיה שלך,בחיטוב קשה לך יותר,אני טועה?
בהצלחה לך!

• פותח/ת השרשור
אפשר לשאול רק מה הפציעה שלך בדיוק וממה היא נגרמה? (חוקר את העניין המסריחח הזה אשמח עם תשתף אותי).

בכיף אחי, בעקרון אני הייתי בגל של עליית משקלי עבודה והייתי די מותש והגוף אמר אחרת,ואני רציתי להעלות עוד משקל ועליתי והטכניקה לא הייתה טובה ונפגעתי באזור המקרבים , ליד המפשעה, ועד עכשיו התנועה של הסקוואט לא באה לי טבעי ולכן אני לא מתאמץ כל כך לנסות לסגל את התנועה מחדש, למה אין מצב אני שוב עולה עם פלטות על הגב ויורד לסקוואט.

חחחחח מסכן אתה 1.81?

תודה אחינו

יפה,למה בעצם לא להתחיל חיטוב כבר עכשיו? יש משהו שאתה רוצה להשיג בחודש הקרוב? (עוד משקל על המוט?)
נראה לצבור קילוגרמים זאת לא בדיוק הבעיה שלך,בחיטוב קשה לך יותר,אני טועה?
בהצלחה לך!

תודה אחי , חחח ואתה צודק לגמרי. אני עולה במסה בחודשיים כמו שאחרים עולים בשנה. בחיטוב באמת יותר קשה אבל מסתדרים אתה יודע.
אני רוצה להשיג יותר משקל, כן. בדדליפט אני מתכוון להגיע ל165 ק"ג , ובבנץ' ל100 ק"ג , שניהם ל1-3 חזרות, אז נראה איך יילך וגם אם לא אגיע ליעד אני השגתי את מה שרציתי.

לא הייתה בחיטוב לפני חודשיים ?

כן אחי , החיטוב היה טוב אבל בחודש האחרון לא ראיתי ירידה ,בקושי. ועכשיו אני יודע את הטעות שלי ואני אמנע ממנה להבא.
ד"א, אני די מפוצץ נוזלים וזה נותן מראה מוטעה, אני אעלה תמונה אחרי שבוע-שבוע וחצי של נייטרלי ותראו את ההבדל.
אני גם פרשתי למין "מסה" של חודשיים וחצי במטרה להתמקד על הגב העליון שלי שהוא די היה חלש וגם על הכתפיים שקיבלתי בהם אחלה גודל. הרגליים חתוכות יותר והידיים גדלו. ככה שאני מרוצה + דדליפט עלה ב15 ק"ג, בנץ' עלה בעוד 10 ק"ג (מסוף החיטוב)

חחחחח מסכן אתה 1.81?

למה לצערך ? אני לא חושב שיש משו רע בלהיות 1.80 + ..

המשקל יותר גבוה, צריך לאכול יותר , השרירים נדחסים אחרת... זה לא עניין של כמה סנטימטרים כי זה 10+ לדעתי להיות 1.70 זה אולטימטיבי לפתח גוף.. 😛 מה לעשות, אקטומורף.

המשקל יותר גבוה, צריך לאכול יותר , השרירים נדחסים אחרת... זה לא עניין של כמה סנטימטרים כי זה 10+ לדעתי להיות 1.70 זה אולטימטיבי לפתח גוף.. 😛 מה לעשות, אקטומורף.

אם הייתי לידך הייתי חונק אותך !
בכל מקרה דבר איתי אם תרצה להתחלף אני 174-5 אני יותר מאשמח !

PLOCK האמת לא כל כך הבנתי אחי...
לפני חודשיים היית בחיטוב יצאת למאסה ועכשיו אתה שוב נכנס לחיטוב ?
אם כן, אתה צריך פעם הבאה לתכנן את הזמן שלך בצורה חכמה יותר..
בכל מקרה, אחלה גב.
לדעתי, חיטוב חזק לאחוז שומן נמוך קצת נייטרלי כי מין הסתם אתה רוצה את זה לקיץ ואחרי הקיץ תכנס למאסה ארוכה ללא הפסקות.

עזוב שטויות אחי, אני מכיר מלא שהיו רוצים להיות גבוהים, להפך זה טוב שיש לך אפשרות להכניס עוד אוכל לגוף ולא להגביל את עצמך ..

גיל יא חיה, אתה יודע איזו חיה אתה? קרנף 😃
יאללה גיל בהצלחה בחיטוב סוף סוף תיראה משו משו עם משקלים מכובדים! 👏

הפטמות שלך ניהיו ככה מהמסה?או שזה גנטי אצלך?
מסה טובה אבל לדעתי יכולת להמשיך עוד עם החיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית