הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון סוג

HorizonKing

משתמש קבוע
1,255
313
נק' מוניטין:
1,359
1,255
313
יש בויטהקוסט אבקת חלבון שלהם יענו שהם מיצרים בסכום מאוד נמוך יחסית לאחרים מישהו ניסה אותה למה במחיר שלה אני מזמין 5 קילו (140 מנות)במחיר מאווד נמוך (פחות מ 350 שקל )

לא הייתי מזמין מהם כרגע יש להם בעיות במשלוחים עשיתי מהם 2 משלוחים אחד לפני חודש אחד לפני 3 שבועות ושניהם לא הגיעו לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה!?:😃(

אני הייתי הולך על חברה יותר מוכרת וידועה מכיוון שnsi היא חברה שלא נמכרת בהרבה איזורים והיא נמכרת רק באיזורים בודדים הייתי בוחל על דיימינטז היא גם אמינה וגם זולה

לא הייתי מזמין מהם כרגע יש להם בעיות במשלוחים עשיתי מהם 2 משלוחים אחד לפני חודש אחד לפני 3 שבועות ושניהם לא הגיעו לי ואין לי מושג מה לעשות עם זה!?:😃(
אין להם שום בעייה במשלוחים. אני מזמין מהם קבוע. בחודש וחצי האחרונים משום מה לוקח להזמנות יותר זמן להגיע ובמעקב במקום שזה יגמר ב"processed at origin" זה אומר שזה בsort facility. בקיצור המשלוחים מהם מגיעים לארץ באותו זמן אבל לוקח יותר זמן עד שזה מגיע אליך הביתה.

כל כך אופייני לישראל, מגרמניה לישראל זה מגיע בשבוע וחצי, ומהמכס או לאן שזה לא מגיע לבית לוקח שבועיים וחצי ולפעמים יותר 😵

אני גם מזמין מהם הרבה וכל הזמן זה הגיע לי בשבוע עד שבועיים ובהזמנות האחרונות זה עדיין לא הגיע
אז אתה אומר שהחבילה שלי יכולה להיות כרגע במכס ? כלומר שהיא הגיעה כבר לארץ ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית