הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי וקלן

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
אפשרי לא לעשות אירובי עם קלן ופשוט לקצץ מהתפריט את הקלוריות שאמורים לשרוף באירובי?
מומלץ בכלל אירובי עם קלן?

תודה

לדעתי חובה אירובי תמיד בחיטוב , עם קלן במיוחד , עוזר פשוט לחיטוב שלך תקצץ בקלוריות תשאר בגרעון קלורי של 500 ויהיה בסדר
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בגרעון של 500 קלוריות
להוסיף על זה אירובי? ו-20 דקות זה בסדר?

פשוט נשבר לי מהאירובי הזה וחשבתי לא לעשות בזמן הלקיחה של הקלן עד שאני אתחיל עם יהומבין ואז אני אעשה רק פרוטוקולים

שטויות
לא חייב אירובי אם אתה בגירעון מספיק שלילי
בלי שום קשר לקלן (חיטוב קודם לא עשיתי אירובי מי יודע מה וצרכתי קלן גם)

• פותח/ת השרשור
הRMR שלי זה 2030
אם אני אוכל 1500 זה יותר מידי או מעט מידי או שזה בסדר?
תהיה ירידה בשומן עם גרעון כזה? (11%)

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד 300~ לגירעון...ומשם כל פעם בהדרגה

אני כבר לא מעט זמן בחיטוב אחי..
התחלתי ממזמן את הקטע של ההדרגות והגעתי לגרעון של כמעט 1000 וקראתי שזה לא הכי בריא (ותאכלס כן כי אני על דל פחמימה והרגשתי את זה על בשרי) אז עליתי ל-700 ולפני שבועיים ל-500 עכשיו אני שוקל לרדת שוב באיזה 200 קלוריות ולהשאר ככה בלי אירובי (ואני משחק בשבתות כדורגל אז זה גם נחשב)

לדעתי חובה אירובי תמיד בחיטוב , עם קלן במיוחד , עוזר פשוט לחיטוב שלך תקצץ בקלוריות תשאר בגרעון קלורי של 500 ויהיה בסדר
בהצלחה
אירובי הוא כלי עזר ליצירה או הגדלה של גירעון קלורי. אין בו שום חובה, לפחות לא עד % שומן נמוך (לגברים, פחות מ-10%).

בכל זאת בחיטוב עדיף להשאר על כמה שיותר פחמימות (קלוריות בגדול) ולהוסיף אירובי, ככה יהיה חיטוב יותר איכותי. לא צריך לעשות 40 דק' אירובי 4 פעמים בשבוע, אבל תעשה לפחות 2/3 פעמים שבכל פעם אתה שורף איזה 300/400 קלוריות ותראה כמה גרעון ייצא לך(ושלא יהיה מעל 700)

• פותח/ת השרשור
אתה יורד במשקל ?

כן
אמנם לא בצורה קיצונית אבל בסביבות קילו-קילו וחצי בחודש

מאז שהתחלתי להשתמש בקלן ביחד עם הדל פחמימה השינוי נראה לכל עין

אירובי הוא כלי עזר ליצירה או הגדלה של גירעון קלורי. אין בו שום חובה, לפחות לא עד % שומן נמוך (לגברים, פחות מ-10%).

אז אתה בעצם אומר שאני אסיים עם הקלן (נשאר לי בסביבות שבועיים) וכשאני אתחיל עם יהומבין להכניס לאימונים אירובי ופרוטוקולים?

בכל זאת בחיטוב עדיף להשאר על כמה שיותר פחמימות (קלוריות בגדול) ולהוסיף אירובי, ככה יהיה חיטוב יותר איכותי. לא צריך לעשות 40 דק' אירובי 4 פעמים בשבוע, אבל תעשה לפחות 2/3 פעמים שבכל פעם אתה שורף איזה 300/400 קלוריות ותראה כמה גרעון ייצא לך(ושלא יהיה מעל 700)

שמע אני ממש מסתדר טוב על דל פחמימה (8 גר' ביום) והשינוי הוא משמעותי מאז שהתחלתי את הדל, אז אני מעדיף להשאר על התוכנית דיאטה הנוכחית שלי ואני פשוט אוריד 200 קלוריות על חשבון האירובי

• פותח/ת השרשור
ממה כדאי לי להוריד 200 קלוריות בתפריט?

סה"כ קלוריות: 1548 קלוריות
סה"כ חלבון: 192.5 גרם
סה"כ שומן: 82.6 גרם
סה"כ פחמימות: 8.8 גרם

ממה כדאי לי להוריד 200 קלוריות בתפריט?

סה"כ קלוריות: 1548 קלוריות
סה"כ חלבון: 192.5 גרם
סה"כ שומן: 82.6 גרם
סה"כ פחמימות: 8.8 גרם

אתה יכול להוריד מהשומן,הדרך הכי קלה 9 קל׳ לגרם. קלן+ דל פחמימה + אירובי בינוני/קל 2-4 פעמים בשבוע עובד בשבילי יופי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית