הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קיבלתי היום מחבר קראטין ורציתי לדעת איך לקחת אותו...?

HonuITI

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום!
חבר שלי הביא לי קראטין שקיבל הוא לא משתמש בו
רציתי לדעת איך אני צריך לקחת אותו זה הפעם הראשונה שאני לוקח קראטין
החברה היא : cheap supplements creatine monohydrate
ורשום שם מאוחרה שצריך לקחת 5 גרם ביום (נראה לי)
יש למישהו מושג איך באמת צריך לקחת ביום של אימון ביום בלי אימון ועם מה צריך לערבב

דרך אגב אפשר לערבב עם אבקת חלבון משהו? גם אחרי אימון לפני אימון וכ'ו

בתודה!
יואל

נערך לאחרונה:
קריאטין לוקחים על בסיס יומי, ביום של אימון אתה יכול לקחת אחרי אימון. למראות שזה לא משנה כל כך כי זה חומר שנאגר בגוף..
ביום ללא אימון כך מתי שבא לך...
5 גרם ביום זה המינון המומלץ
מומלץ לצרוך עם אוכל או פשוט לא על בטן ריקה כדי שהספיגה תהיה מירבית.
לערבב עם משבא לך יש כאלו שצרכים אותו כתבלין בכלל אני אישית צורך קריאטין עם כוס מים על בסיס יומי.
יש כאלה שאומרים שכדאי לצרוך קריאטין גם לפני אימון. אבל זה כבר לשיקולך

יש 2 גישות - אחת עם העמסה (10-20 גרם ל-5 ימים ואז 5 גרם ליום) ואחת עם 5 גרם ליום. בראשונה הרוויה תהיה מהירה יותר, אבל הפיק (שיא) של ההשפעה יגיע תוך כחודש, גם אם תיקח 5 גרם ליום מההתחלה. אז זה בתכלס שאלה של העדפה (וכסף). איך שלא תהיה תדאג לשתות המון מים.

שלום יואל !!
1. שלב העמסה - בשלב הזה אתה לוקח 5 גרם (כפית) קריאטין 4 פעמים ביום (סה"כ 20 גרם) במשך שבוע. בימי אימון כדאי לך לצרוך את הקריאטין פעם 1 בבוקר, 1 כשעה לפני אימון, 1 מיד אחרי האימון , 1 לפני השינה. בימים בהם אינך מתאמן יש לצרוך את הקריאטין בהפרשים שווים לאורך היום.

2. שלב התחזוקה - בשלב זה אתה לוקח פעם ביום 5 גרם קריאטין כ- 45 דקות לפני האימון, שלב זה נמשך 7 שבועות

3. שלב הפסקה - בשלב זה הנמשך 4 שבועות אתה מפסיק לקחת את הקריאטין ונותנים לרמות הקריאטין בגוף לחזור לרמתם הרגילה.

סה"כ אתה לוקח קריאטין במשך 8 שבועות ועושים הפסקה של 4 שבועות לפני שמתחילים מחזור חדש. ניתן לוותר על שלב העמסה ולהתחיל מהשלב השני ולקחת קריאטין פעם ביום למשך 8 שבועות (אין הבדל ממשי אם מוותרים על שלב ההעמסה, שלב זה תורם לרוויה מהירה יותר של הקריאטין בשריר).תלזכור לקחת את הקריאטין עם כחצי ליטר מים!

אחי אתה יכול כדי לקבל תוצאות מירביות תשלב סוכר ענבים לפחות 3 כפיות סוכר ענבים אל כפית קראטין

כן אין בעיה לערבב ביחד אם שייק החלבון ...

בהצלחה !!
😉

יש 2 גישות - אחת עם העמסה (10-20 גרם ל-5 ימים ואז 5 גרם ליום) ואחת עם 5 גרם ליום. בראשונה הרוויה תהיה מהירה יותר, אבל הפיק (שיא) של ההשפעה יגיע תוך כחודש, גם אם תיקח 5 גרם ליום מההתחלה. אז זה בתכלס שאלה של העדפה (וכסף). איך שלא תהיה תדאג לשתות המון מים.

שאלה: אפשר לקחת קריאטין באופן קבוע? כאילו אני מקבל איזה שהוא יתרון אם אני פשוט כל יום לוקח 5 גרם קריאטין בלי הפסקות?

אפשר לקחת באופן קבוע, אין יתרון על פני סייקלים מעבר לעובדה שהגוף נשאר רווי. יש אנשים שדוגלים בסייקלים כי כשאתה מתנקה מהקריאטין גם הכוח והנוזלים יורדים איתו.

• פותח/ת השרשור
סבבה חברים ועוד שאלה קטנה עלי להיות על בטן ריקה או אחרי ארוחה?
והאם זה חשוב כמות המים שאני שם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית