אוקיי אז אחרי בערך כחודש וחצי עם התוכנית הקודמת, החלטתי לשנות כמה דברים.
לפני חודש וחצי הנתונים היו -
גובה 178
משקל 58
כרגע היום בבוקר -
גובה 179
משקל 65
התחלתי לאכול כמו מטורף, כמובן לא שטויות.
העלתי במשקלים בצורה דיי יפה, אבל אני רוצה להתחיל לעבור לתרגילים קצת אחרים ובנוסף לעבור מ3 פעמים בשבוע ל4.
אז דבר ראשון האימונים יחולקו כך: ABXABXX, שזה אומר אימונים בימי ראשון,שני,רביעי וחמישי, מנוחה בימים שלישי,שישי,שבת.
התרגילים שאני הולך להתבסס עליהם הם:
חזה - בנץ' פרס, ובנץ' פרס בשיפוע חיובי.
רגליים - לחיצת רגליים, פשיטת ברכיים וכיפוף ברכיים.
יד קדמית - כפיפת מרפקים על ספסל רומי עם מוט W, כפיפת מרפקים בישיבה עם דאמבלים.
גב - מתח בגרביטון, T Bar Row, משיכה בפולי עליון.
כתפיים - לחיצת כתפיים מאחורי העורף בסמית משין, לחיצת כתפיים בישיבה\הרחקת ידיים לצדדים.
יד אחורית - לחיצה צרפתית בשכיבה, וזה http://www.true-natural-bodybuilding.com/equipment/dip-bars/power-strength-dip-machine-05.jpg.
בטן - כפיפות בטן בשיפוע שלילי, הרמת ברכיים לבטן במכשיר.
לא רוצה סקוואטים\דד ליפט כי אלה תרגילים עם טכניקה קשה שאני עדיין לא מוכן אליהם.
בנוסף אני רוצה לשלב ריצות בתחילת\סוף האימון ויש לי שאלה והיא:
עדיף לעשות ריצה איטית על מהירות של בערך 8-9 (עם עצירות להליכה קצרה) או ספרינטים של חצי דקה ואז הליכה חצי דקה ואז שוב ספרינט חצי דקה וכך הלאה, 2 האפשרויות למשך 20 דקות בערך, ובנוסף מתי עדיף לרוץ, סוף אימון או תחילת אימון?
אם למישהו יש הצעות להחלפת תרגילים, הוספה, איך לחלק את האימונים, טיפים, הכל, אני מוכן להקשיב.
ואני מזכיר, גיל 15, לא רוצה להעמיס יותר מדי.
לפני חודש וחצי הנתונים היו -
גובה 178
משקל 58
כרגע היום בבוקר -
גובה 179
משקל 65
התחלתי לאכול כמו מטורף, כמובן לא שטויות.
העלתי במשקלים בצורה דיי יפה, אבל אני רוצה להתחיל לעבור לתרגילים קצת אחרים ובנוסף לעבור מ3 פעמים בשבוע ל4.
אז דבר ראשון האימונים יחולקו כך: ABXABXX, שזה אומר אימונים בימי ראשון,שני,רביעי וחמישי, מנוחה בימים שלישי,שישי,שבת.
התרגילים שאני הולך להתבסס עליהם הם:
חזה - בנץ' פרס, ובנץ' פרס בשיפוע חיובי.
רגליים - לחיצת רגליים, פשיטת ברכיים וכיפוף ברכיים.
יד קדמית - כפיפת מרפקים על ספסל רומי עם מוט W, כפיפת מרפקים בישיבה עם דאמבלים.
גב - מתח בגרביטון, T Bar Row, משיכה בפולי עליון.
כתפיים - לחיצת כתפיים מאחורי העורף בסמית משין, לחיצת כתפיים בישיבה\הרחקת ידיים לצדדים.
יד אחורית - לחיצה צרפתית בשכיבה, וזה http://www.true-natural-bodybuilding.com/equipment/dip-bars/power-strength-dip-machine-05.jpg.
בטן - כפיפות בטן בשיפוע שלילי, הרמת ברכיים לבטן במכשיר.
לא רוצה סקוואטים\דד ליפט כי אלה תרגילים עם טכניקה קשה שאני עדיין לא מוכן אליהם.
בנוסף אני רוצה לשלב ריצות בתחילת\סוף האימון ויש לי שאלה והיא:
עדיף לעשות ריצה איטית על מהירות של בערך 8-9 (עם עצירות להליכה קצרה) או ספרינטים של חצי דקה ואז הליכה חצי דקה ואז שוב ספרינט חצי דקה וכך הלאה, 2 האפשרויות למשך 20 דקות בערך, ובנוסף מתי עדיף לרוץ, סוף אימון או תחילת אימון?
אם למישהו יש הצעות להחלפת תרגילים, הוספה, איך לחלק את האימונים, טיפים, הכל, אני מוכן להקשיב.
ואני מזכיר, גיל 15, לא רוצה להעמיס יותר מדי.