הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי רוצה לעשות מאסה מלוכלכת ולקבל 3500 דולר ?

חחחחחחח איך אפשר ליצור איתם קשר?? וואלה אני שולח להם סרט תיעודי כל יום מה אני אוכל

כדי להתקבל לקבוצת המחקר על הנסיינים להיות בני 18-65, לא לעשן ולא להיות חולים בסוכרת; בנוסף עליהם להיות כבר מעל המשקל הרצוי לפחות ב-13 קילוגרמים

$3500 ל-3 חודשים זה כלום כסף, זה $1166 דולר לחודש או בחישוב גס 4300 ש"ח לחודש, שווה ערך לשכר מינימום.

אבל אתה אוכל חינם...
תעשה חישוב כמה שעות תצטרך לבזבז בחד"כ או בבית (אירובי וכו') בשביל להוריד את זה מול הכסף שקיבלת. זה יוצא אפילו חצי משכר מינימום, אם נכליל תוספים כאלו ואחרים במידה ואתה לוקח.

למה צריך להוריד את זה? עלייה של 5% זה כלום, נגיד אתה שוקל 100 ועלית ל105? אנשים פה עולים יותר מהר במאסההההההה הנקיה שלהם.

אם היה פה אפשרות הייתי משתתף בזה גם בשביל חצי.

תעשה חישוב כמה שעות תצטרך לבזבז בחד"כ או בבית (אירובי וכו') בשביל להוריד את זה מול הכסף שקיבלת. זה יוצא אפילו חצי משכר מינימום, אם נכליל תוספים כאלו ואחרים במידה ואתה לוקח.

צריך עלייה של 5% אף אחד לא אמר לך לעלות עכשיו 30 קילו של שומן.
נגיד אתה שוקל 100 מה זה 5 קילו ב3 חודש? במסה עולים יותר ב3 חודש.
מה גם לא רשום 5% של עלייה בשומן אלא 5% של עלייה במשקל, אף אחד לא מונע ממך להתאמן בזמן הזה.

בקיצור דיל שווה.
בכיף הייתי עושה דבר כזה אם היה בארץ.

• פותח/ת השרשור
גם אם ועליתה בשומן האוניברסיטה התחייבה לרשום את המשתתפים לקבוצת הרזיה

שיתנו לי מקום לגור ב3 חודשים האלו ויממנו כרטיס טיסה ובתמורה יורידו קצת מהסכום ואני מתחיל לארוז 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית