הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוצפה של נציג בפורום שאוהב למכור את הM5!

Jack_Bristow

משתמש קבוע
1,838
634
נק' מוניטין:
1,978
1,838
634
ישנו פורום שמנסה להכניס בכוח לאנשים תמימים את המטריקס 5 כל זה לא חדש כאן לאף אחד
אבל כאשר הוא משנה לי את מה שכתבתי ואיזה תירוץ הוא מתרץ? שדיברתי על קניות בחו"ל...

בהקדים מישהו בפורום ההוא שאל איזה אבקה כדאי לו וכמובן שניסו לדחוף לו
ואמרו לו שהאופטימום לא שווה ועושה בעיות בכבד בכליות ולא זוכר מה עוד,
אז כתבתי תגובה ודחיתי את כל הטענות המגוחכות שלהם ובעיקר אמרתי
שזה לא הגיוני שאבקה שעולה בחו"ל הרבה יותר זול נגיד מאופטימום
תימכר בארץ במחיר יותר גבוה, והבאתי עוד הרבה עובדות שזה בולשיט,
תכלס ההודעה שלי נערכה ואני מקבל את התגובה הזאת:

מה יש לכם לומר על כך?

נראה לי לגיטימי, הבנאדם מריץ עסק. זה כמו שפה ימליצו כל פוסט שני על SAN למרות שכל הטענות שלך יהיו קבילות גם אליו.

• פותח/ת השרשור
נראה לי לגיטימי, הבנאדם מריץ עסק. זה כמו שפה ימליצו כל פוסט שני על SAN למרות שכל הטענות שלך יהיו קבילות גם אליו.
מה לגיטימי? לצנזר לי תגובה כי הוכחתי לו שזה בולשיט הM5?
רק תזכור שלא כתבתי שכדאי לקנות בחו"ל או כמה עולה,
אלא שזה לא הגיוני שבחו"ל המוצר עולה פחות ממוצרים
אחרים שהם מוכרים והם מוכרים אותו ביותר כסף
ומילא האחוז חלבון שלו היה גבוה, לכן כדאי לקנות
מוצרים אחרים ולא דווקא את זה.

נערך לאחרונה:
גם לי עשו את זה, אפילו קיבלתי באן כי התעקשתי על זה שאופטימום לא דופק את הכבד, אין מה לעשות הם אנשי עסקים שרק רוצים לעשות כסף, מצאו מותג לא מוכר ורווחי בשבילהם(במיוחד שזה מגיע בשק שזה מוזיל עלות משלוח) והחליטו שהוא הכי טוב בעולם ושבתי חולים משתמשים בו והרבה אנשים אוכלים את זה.

ברור שהרבה יותר נוח לו להביא אבקות שעולות לו זול ולמכור אותם במחיר גבוה. מאשר למכור אופטימום שמחיר שלו יקר. כמו כן ברורה הסיבה שבגללה הוא ממליץ על אבקה שהוא מוכר ואומר דברים שכאלה על אופטימום. או שאתה באמת חושב שהוא לא יודע שאופטימום לא דופק את הכבד ושאבקה שהוא מוכר היא אבקה לפחות פחות איכותית מי אופטימום?
ברורה לי אישית גם הסיבה שבגללה הוא שינה את ההודעה שלך, למה לו לתת לבן אדם שהוא לא מכיר ולא קשור אליו ואפילו לא לקוח שלו לדבר בצורה בצורה כזאת על מוצרים שהוא מחזיק ולדחות לקוחות פותנציאליים? הרי זה פורום של ********* לאיזה תגובה ציפיתה כשכתבתה שM5 זה חרא?

ולגבי אותו קורבן שמזיינים לו תשכל: כן זה לא יפה מצידם שעובדים אליו, אבל אם הוא חסר מוח כדי לבדוק את המידע באינטרנת וחושב שיגידו לו דברי אמת בפורום שקשור באופן ישיר לרשת שמנסה למכור לו אז זה בעיה שלו...הרי זה לא בעיה להכנס לגוגל ולראות האם האבקה הזאת שמוציאים לו שווה משהו.

אב'לה הפורום שם זה פורום מסחרי המטרה שלו שהחברה תעשה עוד כסף לא בשביל הטוב לב של האנשים לעזור להשיג אבקות זלות

ומה לגבי זה שבאתר הרשמי שלהם הם מראיינים באדיבילדרים ישראלים או כל מיני ספורטאים ורושמים שהם דוקא אבל דוקא משתמשים במוצרים שבדיוק יש להם באתר
מעניין מאוד , איזה צירוף מקרים נדיר שבכל ראיון מוזכר 5 מוצרים שאיכשהו יש להם באתר. זה הכול מסחרה

ומה לגבי זה שבאתר הרשמי שלהם הם מראיינים באדיבילדרים ישראלים או כל מיני ספורטאים ורושמים שהם דוקא אבל דוקא משתמשים במוצרים שבדיוק יש להם באתר
מעניין מאוד , איזה צירוף מקרים נדיר שבכל ראיון מוזכר 5 מוצרים שאיכשהו יש להם באתר. זה הכול מסחרה
לא צירוף מקרים
הם נותנים להם מוצרים חינם ובתמורה החברה המקצועיים מפרגנים למוצרים. ככה זה.

אני לא מבין מה רע אחת האבקות הטובות ..לא עושה גזים בבטן בכלל וטעם פיצוץץ

אני לא מבין מה רע אחת האבקות הטובות ..לא עושה גזים בבטן בכלל וטעם פיצוץץ
חחח תאכל'ס
בקשר לעליית תיפקודי כבד של אופטימום-שמעתי את זה מכמה מקורות [לא רק אינטרנטיים] אז הייתי בודק תעניין לפני שהייתי שולל
בכל אופן היא יקרה ]פחד סתם
היום יש לך את הסיינטרקס הזה סאן צ'מפיון וגספארי שמביאות אבקות מצוינות עם טעם מצוין+
אז ל מביןם את ההתעקשות על רופטימום
בקשר למה שהיה לך בפורום ההוא-אתה לא חושב שזאת חוצפה מצידך דווקא להכנס לפורום של חברה מסחרית ולדבר ולהמליץ על מתחרים/ קניות בחו"ל?
כאילו באמת....זה כמו שמאלנים שהולכים להפגין עם פלסטינאים ולזרוק אבנים ואז מתפלאים שעוצרים אותם...

אוקיי עכשיו קראתי את מה שהוא שלח לך....מה אתה רוצה? הוא צודק
ואם יש משהו שלא באמת ממש משתלם להזמין מחו"ל זה אבקות חלבון כי המחיר שתוציא עד שהאבקה תהיה אצלך בבית מתקרב מאווווד למה שתקנה בארץ..וגם הרבה יותר כאב ראש

נערך לאחרונה:
חחח תאכל'ס
בקשר לעליית תיפקודי כבד של אופטימום-שמעתי את זה מכמה מקורות [לא רק אינטרנטיים] אז הייתי בודק תעניין לפני שהייתי שולל
היום יש לך את הסיינטרקס הזה סאן צ'מפיון וגספארי שמביאות אבקות מצוינות עם טעם מצוין+
בקשר למה שהיה לך בפורום ההוא-אתה לא חושב שזאת חוצפה מצידך דווקא להכנס לפורום של חברה מסחרית ולדבר ולהמליץ על מתחרים/ קניות בחו"ל?
כאילו באמת....זה כמו שמאלנים שהולכים להפגין עם פלסטינאים ולזרוק אבנים ואז מתפלאים שעוצרים אותם...

ואם יש משהו שלא באמת ממש משתלם להזמין מחו"ל זה אבקות חלבון כי המחיר שתוציא עד שהאבקה תהיה אצלך בבית מתקרב מאווווד למה שתקנה בארץ..וגם הרבה יותר כאב ראש
לא קצת מאוחר לילד בן חמש להיות עד אחד בלילה ער?
תשמע הרבה זמן לא קראתי כל כך הרבה דברים מפגרים בפוסט אחד.
הקשרים שאתה עושה בין נושאים לנושאים שונים זה פשוט מדהים.
הוא אמר שאבקה עולה זול יותר מאופטימום בחול כלומר הרווח שהם עושים הוא מאוד גדול ובגלל זה השיווק ליחצנות לאבקה..
מה הקשר שהוא צודק? הוא לא אמר להזמין מחול
ומה הקשר השמאלנים? הוא אמר את האמת וצינזרו אותו.
השאלנים בהפגנות עוברים על החוק ומטופלים על ידי החוק.
איפה הקשר?

נערך לאחרונה:
חחח תאכל'ס

אתה רציני?.. איזה כאב ראש זה ללחוץ על כפתור ולחכות לחבילה? אם כבר זה אתה שבא ומעודד כל מיני הנפצות שרק נועדו לחזק את התירוצים למחירים כאלה יקרים בארץ. וזה לא דופק את הכליות זה פאקינג מי גבינה.

וואו
לנהל דיון עםפ אנשים שלא יודעים לקרוא.....אני אוותר
תחזרו שוב על ההודעה שלי
אם לא תבינו שוב אשמח אם לא תתרבו כדי שלא תפיצו את הגנים שלך
יום טוב

וואו
לנהל דיון עםפ אנשים שלא יודעים לקרוא.....אני אוותר
תחזרו שוב על ההודעה שלי
אם לא תבינו שוב אשמח אם לא תתרבו כדי שלא תפיצו את הגנים שלך
יום טוב
לנהל דיון עם אנשים שלא יודעים לקרוא זו בעיה אחת, אבל אני חושב שלנהל דיון עם אנשים שלא יודעים לכתוב זו בעיה גדולה הרבה יותר.

• פותח/ת השרשור
וואו
לנהל דיון עםפ אנשים שלא יודעים לקרוא.....
אתה לא אמור להיות עכשיו בלימודים?
או שבימי שישי אין כיתה א׳?

לנהל דיון עם אנשים שלא יודעים לקרוא זו בעיה אחת, אבל אני חושב שלנהל דיון עם אנשים שלא יודעים לכתוב זו בעיה גדולה הרבה יותר.
חחחח... ביג לייק!

נערך לאחרונה:
אני אשמח אם תאמר בדיוק איפה טעיתי בכל חלק בהודעה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית