הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוצפה של נציג בפורום שאוהב למכור את הM5!

בקשר למה שהיה לך בפורום ההוא-אתה לא חושב שזאת חוצפה מצידך דווקא להכנס לפורום של חברה מסחרית ולדבר ולהמליץ על מתחרים/ קניות בחו"ל?
כאילו באמת....זה כמו שמאלנים שהולכים להפגין עם פלסטינאים ולזרוק אבנים ואז מתפלאים שעוצרים אותם...

לא נתעסק בדיון אלא בלוגיקה שלך
לכתוב על אבקה אחרת (דבר חוקי) = לזרוק אבנים (דבר לא חוקי)
עריכת הודעה של משתמש בפורום = מעצר

זה העניין בהקבלה....
אתה עובר על חוק בפורום-צפה לעונש מצד הנהלת הפורום
אם נניח אכנס לחדר סטרואידים ותרופות ואכתוב "טסט אנתת במבצע רק 200 ש"ח אצל חיים הסוס! טלפון 050-76483 אני מניח שאני לא אהיה יותר מחמש דקות באתר הזה נכון?
אז להכנס לפורום של חברה מתחרה וכתוב שם על המתחרים זה קצת לא לעניין
בנינו....שימליץ על מה שבא לו איפה שבא לו-אבל אח"כ להתבכיין על זה שערכו לו את ההודעה או חסמו אותו או אלוהים יודע מה? זה כבר להיות ילד קטן ואוויל

• פותח/ת השרשור
זה העניין בהקבלה....
אתה עובר על חוק בפורום-צפה לעונש מצד הנהלת הפורום
אם נניח אכנס לחדר סטרואידים ותרופות ואכתוב "טסט אנתת במבצע רק 200 ש"ח אצל חיים הסוס! טלפון 050-76483 אני מניח שאני לא אהיה יותר מחמש דקות באתר הזה נכון?
אז להכנס לפורום של חברה מתחרה וכתוב שם על המתחרים זה קצת לא לעניין
בנינו....שימליץ על מה שבא לו איפה שבא לו-אבל אח"כ להתבכיין על זה שערכו לו את ההודעה או חסמו אותו או אלוהים יודע מה? זה כבר להיות ילד קטן ואוויל
לא מספיק אתה לא יודע לכתוב אתה גם לקרוא לא יודע???
1.לא כתבתי באותו אתר שום דבר לא חוקי!
2. לא כתבתי אל תקנו בחנות הזאת!
3. לא כתבתי שכדאי לקנות בחו"ל!
4. מה שכן כתבתי שיש לחנות שלהם מבחר גדול של אבקות יותר משתלמות מאותה אבקה.
5. כמו"כ כתבתי שהאבקה שהם מוכרים לא עושה שום בעיות בכבד או בכליות.
6. גם כתבתי שאין שום סיבה שבעולם וזה בעיקר מה שכולם לא מבינים, הם
מוכרים מגוון גדול של אבקות, וישנה אבקה אחת שהיא מעל כל האבקות מבחינתם
גם מבחינת מחיר היא לא משתלמת, כי האחוז חלבון בה נמוך מאבקה אחרת שהם מוכרים בזול יותר.
7. וגם כתבתי שמה אף אחד לא מבין? שבחו"ל הM5 עולה X והאופטימום X כמובן שיקר יותר
אבל אצלהם הפלא ופלא הM5 עולה יקר יותר מהאופטימום שהאחוז חלבון בו גבוה יותר מהM5,
ולכן עדיף לקנות אצלהם את האופטימום, כן לקנות אצלהם זה מה שכתבתי ולא אצל אף אחד אחר.

עכשיו אתה מבין עד כמה אתה לא מבין?

אני בכלל לא בטוח שמבחינה משפטית יש לך אפשרות לבטא את כל הזכויות האזרחיות שלך בפורום. זה תלוי איפה השרתים שלו יושבים ומי מנהל אותו, אבל באופן כללי זה ע"פ מה שהמנהל הראשי מחליט.

אני בכלל לא בטוח שמבחינה משפטית יש לך אפשרות לבטא את כל הזכויות האזרחיות שלך בפורום. זה תלוי איפה השרתים שלו יושבים ומי מנהל אותו, אבל באופן כללי זה ע"פ מה שהמנהל הראשי מחליט.

אם אינני טועה ברוב הפורומים תנאי ההרשמה אומרים משהו כמו: "האתר שייך להנהלה ומותר להם לעשות מה שב*** שלהם."

ברגע שאתה נרשם אתה מסכים לתנאים. עם זאת אני עדיין חושב שזאת חוצפה מצד ההנהלה של אותו אתר, אינטרס מסחרי זה בסדר אבל עבודה בעיניים זה כבר ממש לא לעניין.

לא מספיק אתה לא יודע לכתוב אתה גם לקרוא לא יודע???
1.לא כתבתי באותו אתר שום דבר לא חוקי!
2. לא כתבתי אל תקנו בחנות הזאת!
3. לא כתבתי שכדאי לקנות בחו"ל!
4. מה שכן כתבתי שיש לחנות שלהם מבחר גדול של אבקות יותר משתלמות מאותה אבקה.
5. כמו"כ כתבתי שהאבקה שהם מוכרים לא עושה שום בעיות בכבד או בכליות.
6. גם כתבתי שאין שום סיבה שבעולם וזה בעיקר מה שכולם לא מבינים, הם
מוכרים מגוון גדול של אבקות, וישנה אבקה אחת שהיא מעל כל האבקות מבחינתם
גם מבחינת מחיר היא לא משתלמת, כי האחוז חלבון בה נמוך מאבקה אחרת שהם מוכרים בזול יותר.
7. וגם כתבתי שמה אף אחד לא מבין? שבחו"ל הM5 עולה X והאופטימום X כמובן שיקר יותר
אבל אצלהם הפלא ופלא הM5 עולה יקר יותר מהאופטימום שהאחוז חלבון בו גבוה יותר מהM5,
ולכן עדיף לקנות אצלהם את האופטימום, כן לקנות אצלהם זה מה שכתבתי ולא אצל אף אחד אחר.

עכשיו אתה מבין עד כמה אתה לא מבין?
אני מציע שתדבר קצת יותר יפה כי אתה באמת מדבר הרבה מהגובה שלך אני לא חבר שלך שתדבר אלי ככה במיוחד כשאני מנסה להסביר לך דבר פשוט שאתה בחוכמתך העילאית מסרב להבין
אז בוא תרגיע את העוקצנות שלך כי אתה יוצא סתום [במיוחד כשאתה לא יודע עם מי אתה מדבר ומה הוא]
הבנאדם מחק לך את החלק של הקניות בחו"ל והשאיר את שאר ההודעה [ככה משתקף מצילום המסך שהעלת]
על מה אתה מתרעם?על זה שהוא מחק לך חלק מההודעה והסביר לך באופן פרטי למה הוא עשה את זה?
אתה מתנהג כמו ילד קטן עם פה שצריך שטיפה יסודית

אני מציע שתדבר קצת יותר יפה כי אתה באמת מדבר הרבה מהגובה שלך אני לא חבר שלך שתדבר אלי ככה במיוחד כשאני מנסה להסביר לך דבר פשוט שאתה בחוכמתך העילאית מסרב להבין
אז בוא תרגיע את העוקצנות שלך כי אתה יוצא סתום [במיוחד כשאתה לא יודע עם מי אתה מדבר ומה הוא]
הבנאדם מחק לך את החלק של הקניות בחו"ל והשאיר את שאר ההודעה [ככה משתקף מצילום המסך שהעלת]
על מה אתה מתרעם?על זה שהוא מחק לך חלק מההודעה והסביר לך באופן פרטי למה הוא עשה את זה?

watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

אתה זה שמגיב בלי להבין על מה מדובר.

• פותח/ת השרשור
ההודעה נערכה ע"י ההנהלה, קיבלת אזהרה על שפה בוטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית