עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתבנית של טקסס שאני עושה אין דדליפט ל5 חזרות אבל לפני כן השיא היה 167 ל5 אם אני לא טועה..יפה. כמה הדדליפט שלך ל5 ?
אז אף פעם לא ראית סטקקואט ודדליפטים מעולים .בעיניי הטכניקה מעולה גבר ..כבוד
אז אף פעם לא ראית סטקקואט ודדליפטים מעולים .
לפותח השרשור אני חוזר מאוחר אני מפרגן לך על המשקלים (הלוואי עלי) אבל טכניקה חצי קלאצ'.
בסקוואט הבעיה המרכזית שלך שהירכיים עולים לפני הפלג גוף עליון שיוצר גוד מורנינג קטן (קטן קטן אבל זה כבר משקלים לא פשוטים)
דדליפט נראה שאתה עולה עם הפלג גוף עליון עוד לפני שנעלת ברכיים.
כמו שאמרת החזרות האחרונות בסקוואט לא כל כך טובות החזרות הראשונות מעולות ! אחלה משקלים מקווה גם לחזור למשקלים האלה בקרובכן, אבל ברגע שאלכס אומר שהסקוואט טוב אז מה שכתבת מאבד את כל המשמעות. ;-)
סתם. בחזרות האחרונות קשה להשאר מרוכז, שים לב שהחזרה הראשונה והשניה מושלמות.
מה זה סופר חזק? אתה סופר חזק אחי??מתי תיהיה סופר חזק מתי ?
בכל זאת יפה
אזה איפהה חחח עם הצבא הזה חח סתם אבל הרבה זמן כבר הסקוואט לא גודל עצלו.מה זה סופר חזק? אתה סופר חזק אחי??
יפה, נדיר לשמוע אותך מפרגן.. אני בטח לא צריך להתרגל לזה, הא? 😉יפה ששיפרת את הסקוואט מהפעמים שעברו, יש עדיין על מה לעבוד אבל הוא טוב.
תודה.. שיהיה גם לך בהצלחהכמו שאמרת החזרות האחרונות בסקוואט לא כל כך טובות החזרות הראשונות מעולות ! אחלה משקלים מקווה גם לחזור למשקלים האלה בקרוב
הדדליפט לא טוב אבל זה PR אז בסדר מקווה בשבילך שבאימונים זה לא נראה ככה . תותחחחח
מה לעשות שהייתי צריך לעשות איזה 100 ריסטים כדי לשפר את הטכניקה?אזה איפהה חחח עם הצבא הזה חח סתם אבל הרבה זמן כבר הסקוואט לא גודל עצלו.