ייעוץ אבקת החלבון Super Effect

LifeOnTheEdge

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
קיבלתי את אבקת החלבון Super Effect בטעם בננה,יש למישהו עבר עם האבקה או יודע משהו עליה לפני שאני אפתח אותה?

• פותח/ת השרשור
לא באמת קניתי אותה,קיבלתי אותה ואם אני רוצה אני מחזיר אותה השאלה איך היא?

נ.ב היא עטופה ועדיין לא פתוחה.

על הנייר האבקה ניראת מעולה. 24 גרם חלבון למנה 1.5 גרם פחממה ללא סוכר גם הוסיפו BCAA . לא יצא לי לטעום עדיין אבל אני מכיר חברה שצורכים את האבקה באופן קבוע והם מאוד מרוצים גם מי הטעם.

זה הWhey Gold הישראלי 😉

נערך לאחרונה:
יש לי כזאת קרם עוגיות הטעם ממש טוב מתערבבת בקלות (יש קצת קצף אבל לא מפריע כלכך) עברה בדיקות מעבדה ויש לה ערכים ממש טובים

תטעם ותגיד איך היא כי גם אני מתכנן על לקנות אותה בטעם בננה (ישלי אותה בטעם קרם-עוגיות ואני מאד מרוצה. אני בכלל לא שומר כשרות אבל היא הייתה הכי זולה והכי טובה עם בדיקות מעבדה). שמעתי שהשוקולד על הפנים והוניל שווה-ניסיון לדעתי

לפי מה אתה אומר את זה? חבר שאתה סומך עליו שמייצר את זה? או בדיקות מעבדה ניטראליות?
פשוט יש נטייה להתרחק ממותגים ישראלים במיוחד כאלה עם ערכים מפציצים שאפילו חברות בחו"ל לא נותנות

איך הוניל? והטעמים באבקה extrim whey אותו דבר?
אקסטרים וסופר-זה אותו המוצר ארוז ע"י 2 היזמים של הפרוייקט.אחד לאחד.

לפי מה אתה אומר את זה? חבר שאתה סומך עליו שמייצר את זה? או בדיקות מעבדה ניטראליות?
פשוט יש נטייה להתרחק ממותגים ישראלים במיוחד כאלה עם ערכים מפציצים שאפילו חברות בחו"ל לא נותנות
אני הייתי חלק מהליך הפיתוח מוצר.יודע בדיוק מה יש בפנים,מה אין .לכן ממליץ ,למרות שסופר-זה מותג של המיתחרים.

אקסטרים וסופר-זה אותו המוצר ארוז ע"י 2 היזמים של הפרוייקט.אחד לאחד.

אני הייתי חלק מהליך הפיתוח מוצר.יודע בדיוק מה יש בפנים,מה אין .לכן ממליץ ,למרות שסופר-זה מותג של המיתחרים.

מותג של מתחרים? מה זאת אומרת? והאקסטרים לא?
אם המוצר איכותי מדוע אתה משתמש אז בסאן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית