הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חישוב מכסה קלורית בחיטוב

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

BMR 1,956 RMR 1,823

זה מה שיצא לי במחשבון הזה::
http://www.caloriesperhour.com

לא ממש הבנתי,
בחיטוב- אז אני שורף כל יום (מנוחה) : 1956 קל' , להכפיל את זה ב1.2 , זה יוצא = 2347 קלוריות. זה ביום מנוחה , אני מחסיר מזה 500 קלוריות. וזה הצריכה הקלורית שלי ליום מנוחה בחיטוב לא?

אז מה הקטע עם 1823 RMR??

מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן ? איך עושים את זה? , וד"א כמה שורפים באימון FBW של 45 דק' בערך ? 150-200?
אני מכין תפריט לשבוע הבא , אני הולך לעשות כמה ימים נייטרלי עם גרעון קטן ואז תפריט תזונה מסודר.
אני הולך להתחיל את החיטוב מ85 ק"ג אחרי ירידה של הנוזלים , 1.70 בן 19.

מי שיכול לעזור לי אז באמת תודה רבה. החישובים האלו אף פעם לא היה הצד החזק שלי.
ד"א , קראתי את המדריך כאן בקילוגרם , אין לכם למה לתת לי לינק ,הכל טוב ויפה חוץ מהקטע של הRMR והBMR,טיפה הסתבכתי
😣

נערך לאחרונה:
הRMR שלך תוסיף לזה 500 הם פשוט כבר הורידו מראש את ה500 קלוריות קיצור 1823 זה המספר שאתה צריך לאכול בחיטוב

אם אני זוכר נכון משה אמר שבכל סט משקולות שורפים בערך 10 קלוריות אז תעשה את החישוב שלך לגבי הסטים .
לגבי הRmr נראה לי הם כבר חישבו לך אותו אחרי הקיצוץ של ה500

ה BMR שלך זה 2000 קלוריות וה RMR שלך זה 2400 קלוריות. משמע, אתה שורף 2400 קלוריות ביום מבלי לעשות שום דבר מיוחד (מקלחת, ישיבה וכו').
הנוסחה היא:
משקל כפול 10 + גובה בס"מ כפול 6.25 + גיל כפול 5 מינוס 5

אתה מקבל פה BMR ואז מכפיל ב 1.2 לקבל RMR.

תתחיל על 2300~ קלוריות שיהיה ממה להוריד
200+ חלבון
200+ פחמימה
40+ שומן

אני לא ממליץ לך דל-פחמימה, למרות שפה זה די פופלרי

ה BMR שלך זה 2000 קלוריות וה RMR שלך זה 2400 קלוריות. משמע, אתה שורף 2400 קלוריות ביום מבלי לעשות שום דבר מיוחד (מקלחת, ישיבה וכו').
הנוסחה היא:
משקל כפול 10 + גובה בס"מ כפול 6.25 + גיל כפול 5 מינוס 5

אתה מקבל פה BMR ואז מכפיל ב 1.2 לקבל RMR.

משה הנוסחה הזאת נכונה ? זאת הספציפית שרשמתה ? כי זה יצא לי מספרים מאוד גדולים לא ניראה לי הגיוני יכול להיות שיש פה טעות ?

משה הנוסחה הזאת נכונה ? זאת הספציפית שרשמתה ? כי זה יצא לי מספרים מאוד גדולים לא ניראה לי הגיוני יכול להיות שיש פה טעות ?
אל תחשב את זה ברצף...... צסדר לפי סדר פעולות חשבון ..... וייצא לך כמו שצריך

זה עדיין יוצא לי גבוה
ברגע שאני עושה משקל * 10 ואז * 6.25 זה יוצא גבוה , צריך שיהיה פה חיסור גדול יותר

נערך לאחרונה:
תעשה ככה משקל כפול 10 אצלי זה נגיד 85 כפול 10 =850
ובנפרד תעשה גובה בסנטימטר כפול 6.25 אצלי זה 187 כפול 6.25 =1169
ובנפרד תעשה גיל כפול 5 פחות 5 אצלי זה 18 כפול 5 פחות 5 = 85
כל זה יוצא 2100 לBMR אני מכפיל ב-1.2 יוצא לי RMR 2500 ברור שזה משתנה קצת מאדם לאדם לפי חילוף חומרים ואם אתה פעיל יותר או פעיל פחות ביום שלך וכל זה אבל פחות או יותר זה החישוב

להתחיל חיטוב עם גירעון של 100 בלבד מה המטרה פה ?
המטרה היא שיהיה מאיפה להוריד, אם אתה מתחיל חיטוב עם גירעון של 600 קלוריות ומתחיל להוריד קלוריות לאט לאט, אתה תגיע לנקודה שאתה אוכל כמות נמוכה מאוד של קלוריות ואתה תתקע בחיטוב ותאבד מסת שריר
אנשים טבעיים (אני מאמין שהוא טבעי), לא צריכים לחטב עם גירעון גבוה, אם הם יחטבו עם גרעון גבוה מאוד הם יאבדו מסת שריר וחבל, מתאמנים טבעיים צריכים לחטב לזמן ארוך יותר עם גירעון יותר מתון

אם אתה רוצה להגיע לאחוז שומן חד ספרתי אתה צריך סבלנות
וזה ממש לא גירעון של 100 קלוריות, הוא מתאמן בחדר כושר, אני מאמין שהוא עושה גם אירובי, הוא נע במשך היום
זה ממש טיפשי להתעסק בכמות מדויקת של קלוריות ששורפים בדברים כאלה, אבל בהערכה גסה הוא שורף לפחות 200 קלוריות יותר מRMR שלו ביום

זאת דעתי ודעתם של האנשים שאני מתייעץ איתם (כולם באדיבילדרים "טבעים")

נערך לאחרונה:
המטרה היא שיהיה מאיפה להוריד, אם אתה מתחיל חיטוב עם גירעון של 600 קלוריות ומתחיל להוריד קלוריות לאט לאט, אתה תגיע לנקודה שאתה אוכל כמות נמוכה מאוד של קלוריות ואתה תתקע בחיטוב ותאבד מסת שריר
אנשים טבעיים (אני מאמין שהוא טבעי), לא צריכים לחטב עם גירעון גבוה, אם הם יחטבו עם גרעון גבוה מאוד הם יאבדו מסת שריר וחבל, מתאמנים טבעיים צריכים לחטב לזמן ארוך יותר עם גירעון יותר מתון

אם אתה רוצה להגיע לאחוז שומן חד ספרתי אתה צריך סבלנות
וזה ממש לא גירעון של 100 קלוריות, הוא מתאמן בחדר כושר, אני מאמין שהוא עושה גם אירובי, הוא נע במשך היום
זה ממש טיפשי להתעסק בכמות מדויקת של קלוריות ששורפים בדברים כאלה, אבל בהערכה גסה הוא שורף לפחות 200 קלוריות יותר מRMR שלו ביום

זאת דעתי ודעתם של האנשים שאני מתייעץ איתם (כולם באדיבילדרים "טבעים")

עם גירעון של 100 קלוריות הוא לא יגיע רחוק.

זה עדיין יוצא לי גבוה
ברגע שאני עושה משקל * 10 ואז * 6.25 זה יוצא גבוה , צריך שיהיה פה חיסור גדול יותר

כנ"ל אצלי. הRMR בסופו של דבר יוצא לי ב150 קלוריות גבוה יותר ממשיוצא במחשבון הזה שיש במאמר על חיטוב. משהו פה לא מסתדר...

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה לכולם.
דבר שני,
אני טבעי, כן. חוץ מזה, גם בשבוע הראשון אני אהיה על סוג של נייטרלי ואז אתחיל בקיצוץ איטי של קלוריות. מאמין שתוך שבוע וחצי מתחילת החיטוב אני אהיה על ירידה של 300-400 קל' ליום וזה באמת מספיק , כי אני גם ככה על אחוז שומן יחסית גבוה ויש לי מאיפה לרדת. ככה שאני לא דואג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית