הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הוצאה קלורית גדולה הכנסה קלורית גדולה עוד יותר

Question

משתמש מתחיל
248
28
נק' מוניטין:
35
248
28
לאחרונה אני התחלתי לעלות את התדירות של האימונים והעצימות ואם זה לא מספיק אז גם שחייה אחר כך ואחר כך אני בן אדם פעיל גם ביום יום שהולך די הרבה ברגל. כתוצאה מכך אני חש בהתקפי רעב ממש חזקים, אני כן משתדל לצורך חלבון לפני ואחרי הפעילות אבל זה לא מדגדג לי את הקיבה אפילו ויוצא שאני אוכל בכמויות.
מבחינת משקל, אני הייתי מעוניין אפילו בחיטוב עם מינוס קטן של 200 קלוריות ואני מנסה להזין באפליקציה אבל זה בלתי אי אפשרי עם ההתקפי רעב האלה לפעמיים אתה יורד על אלפי קלוריות בארוחה.
מבחינת משקל אני התחלתי את זה לאחרונה לפני חודש הייתי 72.9 (לפני שהתחלתי) ולאט לאט התחלתי לעלות את העצימות ועכשיו 73.3 על 1.73, מה הייתם מציעים לי לעשות? להוסיף לחלבון סיבים?

לאחרונה אני התחלתי לעלות את התדירות של האימונים והעצימות ואם זה לא מספיק אז גם שחייה אחר כך ואחר כך אני בן אדם פעיל גם ביום יום שהולך די הרבה ברגל
דבר במספרים, כמה אימונים הוספת? איך העלאת העצימות מתבטאת? כמה אימוני שחייה הוספת וכמה זמן אורך כל אימון? כמה צעדים אתה הולך ביומיום?
איך נראית שגרת האימונים הנוכחית שלך ביחס לעבר?

מבחינת משקל, אני הייתי מעוניין אפילו בחיטוב עם מינוס קטן של 200 קלוריות ואני מנסה להזין באפליקציה אבל זה בלתי אי אפשרי עם ההתקפי רעב האלה לפעמיים אתה יורד על אלפי קלוריות בארוחה.

אתה מרגיש רעב "באמת" או שאתה רעב למאכלים ספציפיים? כי על פניו, לאכול אלפי קלוריות בארוחה נשמע כמו ארוחה בסדר גודל של צ'יט מיל
כמה ארוחות אתה אוכל במהלך היום?
מה אתה אוכל בארוחות האלה?

• פותח/ת השרשור
דבר במספרים, כמה אימונים הוספת? איך העלאת העצימות מתבטאת? כמה אימוני שחייה הוספת וכמה זמן אורך כל אימון? כמה צעדים אתה הולך ביומיום?
איך נראית שגרת האימונים הנוכחית שלך ביחס לעבר?

אתה מרגיש רעב "באמת" או שאתה רעב למאכלים ספציפיים? כי על פניו, לאכול אלפי קלוריות בארוחה נשמע כמו ארוחה בסדר גודל של צ'יט מיל
כמה ארוחות אתה אוכל במהלך היום?
מה אתה אוכל בארוחות האלה?
האמת שרשמת פה שאלות טובות שאין לי תשובה אליהן. מניח שזאת הבעיה, אנסה לאכול יותר מסודר ולסדר ארוחות ונראה אם זה יעזור.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית