הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן וויניסטרול

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
חשבתי לעשות סייקל של שתיהם בלבד, מישהו ניסה? התרשמות? מינונים של ויני? צריך PCT? חשבתי לעשות 3 שבועות של שתיהם ביחד או רק שבועיים אם זה מתנגש עם הקלן

תתרום את הכסף כבר לנזקקים, התועלת תהיה הרבה יותר טובה.
כמו שיגידו לך פה אני מאמין, תתחיל לקרוא מאמרים

דני קגנוביץ' אמר שהוא עשה כזה... אבל עדי קטל אותו ואמר לו שזה סייקל מסוכן... נחכה לתגובה ממנו.

לא עניין של סייקל מסוכן. זה עניין של יעילות. שריר הוא לא יבנה פה. ולא בטוח כמה הוא ישמר ממנו. וברור שצריך PCT ויני משבית את ייצור הטסט כמו כל סטרואיד אחר.
תשלב מינון נמוך של פרופ בסייקל אם אתה לא מעוניין במינון גבוה של טסט.

• פותח/ת השרשור
טוב אני בצבא כרגע וזה לא ממש בא בחשבון להתחיל הזרקות, אנשים יכולים לראות לשאול שאלות וזה סתם יסבך אותי... נחכה לשחרור עוד שנה וחצי.
לבחורצי'ק שאמר להתחיל לקרוא, קראתי את כל הנעוצים כמה פעמים וגם עברתי על כל האשכולות בפורום וקראתי את ההההההכל כולל תגובות ותשובות שנתנו לאנשים.
תודה בכל זאת.

לא עניין של סייקל מסוכן. זה עניין של יעילות. שריר הוא לא יבנה פה. ולא בטוח כמה הוא ישמר ממנו. וברור שצריך PCT ויני משבית את ייצור הטסט כמו כל סטרואיד אחר.
תשלב מינון נמוך של פרופ בסייקל אם אתה לא מעוניין במינון גבוה של טסט.

יש לך עצה אולי לסייקל חזק ופחות מסוכן,בדוק כי אני לא רוצה סיכונים, הדיאטה שלי 100% האימונים 100% סיימתי סייקל קלן ואני כרגע 12/13%, המטרה זה 9-10%, יש לך משהו לייעץ לי?

יש לך עצה אולי לסייקל חזק ופחות מסוכן,בדוק כי אני לא רוצה סיכונים, הדיאטה שלי 100% האימונים 100% סיימתי סייקל קלן ואני כרגע 12/13%, המטרה זה 9-10%, יש לך משהו לייעץ לי?
אני שמעתי שיהומבין מעולה באחוזי שומו נמוכים, כדי לרדת עוד.
לא מדבר מתוך נסיון כי עוד לא ניסיתי.

סייקל חזק מביא איתו תופעות לוואי אי אפשר להתחמק מזה. כמו שאמרתי אתה יכול לקחת וויני עם מינון נמוך של טסט עם קלן זה בהחלט יביא תוצאות בהנחה שהדיאטה ואימונים טיפ טופ

תריץ טסט וויני זה הכל לחיטוב אין שום צורך במשהו אחר מעבר לדעתי
האמת לא רואה סיבה לשלב ויני לחיטוב לא לתחרות...מה רע בטסט בלבד או טסט ובולדנון אם אתה ממממשש רוצה לשלב משהו
בישביל להיות יבש במהלך הסייקל?מיותר...לך על טסט קצר וזהו מבחינת אנאבולים

כל אחד ודעתו שלו,מהניסיון האישי שלי זה מעולה .
חח נשמה על זה שזה מעולה אין ספק....מין הסתם מראה יבש וקשיח יהיה יותר טוב ממראה "רגיל" בחיטוב
אבל אני פשוט חושב שדי מיותר להעמיס על עצמך עוד חומרים כשאתה לא מתחרה במיוחד כשהתוצאות הן זמניות מאוווווד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית