הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד הצעת חוק מגוחכת - הגבלת כניסה לאתרי פורנו?!

אם כל המפלגות הדתיות יתאחדו כמו שהם רוצים לעשות, בממשלה הבאה זה יהיה הרבה יותר גרוע ודברים כאלו עוד עלולים לעבור בקלות. זו אחת הבעיות עם האוכלוסיה בישראל שלא הולכת להצביע בבחירות כי "אין למי להצביע". נכון, אולי אין למי להצביע, אבל כל המפלגות היחסית חלשות מתחזקות עקב ההפקרות של העם והביטחון שהשכן ילך להצביע במקומו.

בכל מקרה, אם איי פעם יפרידו מדינה ודת במדינת ישראל, התוצר הגולמי יעלה פלאים כל שנה (כחלק ממדיניות של תעסוקה בשבת) ועוד המון דברים אחרים שרק יעיפו את הכלכלה למעלה. אבל כמובן שזה לא יקרה, לפחות לא בעשור הקרוב.

זה לא רק דתיים, זה כרגע שילוב של דתיים + חוסר דמוקרטיה בישראל (אין אופוזיציה) שמאפשר להעביר כל חוק שהוא, פשיסטי ומגוחך ככל שיהיה.

זה לא רק דתיים, זה כרגע שילוב של דתיים + חוסר דמוקרטיה בישראל (אין אופוזיציה) שמאפשר להעביר כל חוק שהוא, פשיסטי ומגוחך ככל שיהיה.
כן אבל ש"ס הם חלק יחסית קטן מהממשלה ורוב הממשלה זה ליכוד וקדימה שלא אמורים לתמוך בחוקים כאלו קיצוניים.

כן אבל ש"ס הם חלק יחסית קטן מהממשלה ורוב הממשלה זה ליכוד וקדימה שלא אמורים לתמוך בחוקים כאלו קיצוניים.
בשלב הזה כדאי כבר להבין שגם הליכוד התקצן ימינה והשאר אחרי הקואליציה כעדר.
אגב, אל תשכחו שהחוקים האלו באים כדי לעשות רעש תקשורתי ובסופו של דבר לקבל פרסום (ראו טקטיקת דני דנון).

זה בדיוק אותו דבר. ולמה יש בה מן ההיגיון? כדי לעשות רשימות של אנשים שגולשים באתרי פורנו?
ולפני שתגיב "כי זה מגן על הילדים" - מאחר שהילדים הם רכוש הוריהם, שההורים יצלצלו ויבקשו סינון. פעם אחרונה שבדקתי פורנו לא היה לא חוקי במדינתנו.

מזל טוב! שברנו שיא חדש בטמטום:🙁
אין גבול לטמטום של החברי כנסת אני רואה
כל פעם אני לא יודע איפה לקבור את עצמי מרב הטמטום שחוגג בהצעות החוק facepalm

אם כל המפלגות הדתיות יתאחדו כמו שהם רוצים לעשות, בממשלה הבאה זה יהיה הרבה יותר גרוע ודברים כאלו עוד עלולים לעבור בקלות. זו אחת הבעיות עם האוכלוסיה בישראל שלא הולכת להצביע בבחירות כי "אין למי להצביע". נכון, אולי אין למי להצביע, אבל כל המפלגות היחסית חלשות מתחזקות עקב ההפקרות של העם והביטחון שהשכן ילך להצביע במקומו.

בכל מקרה, אם איי פעם יפרידו מדינה ודת במדינת ישראל, התוצר הגולמי יעלה פלאים כל שנה (כחלק ממדיניות של תעסוקה בשבת) ועוד המון דברים אחרים שרק יעיפו את הכלכלה למעלה. אבל כמובן שזה לא יקרה, לפחות לא בעשור הקרוב.

+1

בסוף אני ימצא את עצמי מגדל פאות ומניח תפילין....

meanwhile.....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4231918,00.html

ואיך בדיוק יאכפו את הליצנות הזאת? כל פרוקסי יציב יעקוף את זה

בתור בן אדם שהשנה מקבל את זכות ההצבעה ורוצה לנצל אותה, באמת שאין לי מושג באיזה ליצן אני אצטרך לבחור ומי יהרוס את המדינה פחות מהאחר.

נערך לאחרונה:
חבל על הבלאי של הנעליים להליכה לקלפי.

ואיך בדיוק יאכפו את הליצנות הזאת? כל פרוקסי יציב יעקוף את זה
אין שום אפשרות לעקוף דבר כזה, בכל אופן לא כרגע,
אני לא נגד ההצעה הזאת אבל נראה לי שמה שבפועל יהיה
זה באופן רשמי אתה צריך לאשר שאתה מעל גיל 18
ורק אז אתה יכול לגלוש באותו אתר...

בקיצור חוק רשמי בלבד מעשי לא נראה לי.

אין שום אפשרות לעקוף דבר כזה, בכל אופן לא כרגע,
אני לא נגד ההצעה הזאת אבל נראה לי שמה שבפועל יהיה
זה באופן רשמי אתה צריך לאשר שאתה מעל גיל 18
ורק אז אתה יכול לגלוש באותו אתר...

בקיצור חוק רשמי בלבד מעשי לא נראה לי.
זאת הצעה טיפשית אפילו במהותה
זה כמו החוק הדבילי של איסור מכירת אלכוהול מ 11 בלילה facepalm

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית