נק' מוניטין:
3,222
- 1,707
- 836
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן אבל ש"ס הם חלק יחסית קטן מהממשלה ורוב הממשלה זה ליכוד וקדימה שלא אמורים לתמוך בחוקים כאלו קיצוניים.זה לא רק דתיים, זה כרגע שילוב של דתיים + חוסר דמוקרטיה בישראל (אין אופוזיציה) שמאפשר להעביר כל חוק שהוא, פשיסטי ומגוחך ככל שיהיה.
בשלב הזה כדאי כבר להבין שגם הליכוד התקצן ימינה והשאר אחרי הקואליציה כעדר.כן אבל ש"ס הם חלק יחסית קטן מהממשלה ורוב הממשלה זה ליכוד וקדימה שלא אמורים לתמוך בחוקים כאלו קיצוניים.
אם כל המפלגות הדתיות יתאחדו כמו שהם רוצים לעשות, בממשלה הבאה זה יהיה הרבה יותר גרוע ודברים כאלו עוד עלולים לעבור בקלות. זו אחת הבעיות עם האוכלוסיה בישראל שלא הולכת להצביע בבחירות כי "אין למי להצביע". נכון, אולי אין למי להצביע, אבל כל המפלגות היחסית חלשות מתחזקות עקב ההפקרות של העם והביטחון שהשכן ילך להצביע במקומו.
בכל מקרה, אם איי פעם יפרידו מדינה ודת במדינת ישראל, התוצר הגולמי יעלה פלאים כל שנה (כחלק ממדיניות של תעסוקה בשבת) ועוד המון דברים אחרים שרק יעיפו את הכלכלה למעלה. אבל כמובן שזה לא יקרה, לפחות לא בעשור הקרוב.
בתור בן אדם שהשנה מקבל את זכות ההצבעה ורוצה לנצל אותה, באמת שאין לי מושג באיזה ליצן אני אצטרך לבחור ומי יהרוס את המדינה פחות מהאחר.
אין שום אפשרות לעקוף דבר כזה, בכל אופן לא כרגע,ואיך בדיוק יאכפו את הליצנות הזאת? כל פרוקסי יציב יעקוף את זה
זאת הצעה טיפשית אפילו במהותהאין שום אפשרות לעקוף דבר כזה, בכל אופן לא כרגע,
אני לא נגד ההצעה הזאת אבל נראה לי שמה שבפועל יהיה
זה באופן רשמי אתה צריך לאשר שאתה מעל גיל 18
ורק אז אתה יכול לגלוש באותו אתר...
בקיצור חוק רשמי בלבד מעשי לא נראה לי.