הטאבלט הטוב ביותר?

gym_worker

משתמש מתחיל
289
0
נק' מוניטין:
1,041
289
0
שלום חבר'ה,
מה שלום כולם?

המון זמן לא יצר לי לפרסם/להשתתף בפורום,שמח לראות שהוא ממשיך לצבור תאוצה ולצרף המון חבר'ה חדשים! 😃

אז ככה,
הלו"ז שלי מאוד עמוס ורוב הזמן אני מחוץ לבית,
השבוע החלטתי שזהו אני חייב איזה טאבלט איתי.

אשמח לשמוע ממומחי הגאג'דים על ההמלצה לטאבלט הכי טוב(כמובן עדיפות למי שיש לו ניסיון עם המכשיר ולא ע"פ גוגל/כתבה).

אשמח מאוד לתשובות מפורטות עם דגשים לפרמטרים הנ"ל: מעבד,זכרון, נוחות(משקל/טאצ' וכו'), אופציות/יתרונות על מתחרים בשוק.

תודה רבה מראש! 😃

אייפד ללא ספק. לא יודע מה המחירים בארץ, אבל אם יש הפרש גדול במחיר בין אייפד 2 ל 3, אפשר בהחלט להסתפק באייפד 2.

• פותח/ת השרשור
היי משה,מה עיניינים?
אהבתי את התוספת ״לא יודע מה המחירים בארץ...״ 😃

קראתי מעט באינטרנט ואכן רוב הכתבות/סקירות בעד אייפד,מצד שני אפל מפלצת שיווקית..

-מס שאלות:
יתרונות אייפד 3 על 2?
איך מסתדרים בלי התמיכה המלאה באופיס?
יכול להיות שבאייפד אין חיבור USB ?

תודה!

כן נעלמת, מישל כבר סיפר לי הכל ;)
לפי השמועות האחרונות מיקרוסופט משיקה אופיס עוד 2-3 חודשים לאייפד. בנתיים, אפשר להשתמש בתוכנות חילופיות יש מספיק מהן והן עובדות היטב.
באייפד אין חיבור USB, אך למה אתה צריך אחד כזה?
אייפד 3 בעל רזולוצית תצוגה גבוה יותר מאייפד 2, משמע הטקסט פחות מפוקסל ותמונות נראות טוב יותר. לעבודה עם מסמכים, לדעתי זה מיותר.
אפל אכן מפלצת שיווק, אך המוצרים שלה גם איכותיים בהתאם.

אחרי שהיה לי את הגלקסי טאב, גלקסי נוט ואייפד, אני יכול לומר בלב שלם שאם אתה רוצה לעבוד על מסמכים (עריכה, כתיבה, קריאה, annotation וכו'), אייפד הוא המכשיר הכי נוח והכי יציב שקיים כרגע בשוק (וגם הוא רחוק מלהיות מושלם). אנדרויד 4 והלאה אמנם תומכת ביישור לימין וב-BIDI, אבל אין מקלדת מובנית, כלומר "אינטואיטיבית", בעברית, יש כמה מקלדות טובות שאפשר להוריד מהמרקט אבל אף אחת מהן לא מתקרבת לרמת ה"ניבוי" של זו של אפל. העברת קבצים אני עושה אך ורק דרך dropbox ודומיהם, מה שהופך את ה-usb למיותר בשבילי. מבחינת עבודה על מסמכים בעברית אין עדיין תוכנה שעושה את זה בצורה מושלמת, אתה יכול לעבוד על הקובץ דרך גוגל דוקס ושם יש תמיכה ביישור לימין (גם באנדרויד).

מצתרף לשאלה.ד"א באיי פאד יש סים?
אם הוא תומך 3G אז יש לו סים. אפשר לקנות אייפד תומך 3G או רק תומך ב- WIFI (כאשר גירסת ה WIFI זולה בד"כ משמעותית).

אני באמת אומר בלב שלם עם הרבה התעסקויות באנדרואיד, בין היתר 4, שום דבר לא מתקרב ל iOS לא בפלאפונים ולא בטאבלטים. לחיים היה יותר ניסיון ממני ואומר את אותו הדבר. אנדרואיד זה פשוט לא זה.

אם הוא תומך 3G אז יש לו סים. אפשר לקנות אייפד תומך 3G או רק תומך ב- WIFI (כאשר גירסת ה WIFI זולה בד"כ משמעותית).

אני באמת אומר בלב שלם עם הרבה התעסקויות באנדרואיד, בין היתר 4, שום דבר לא מתקרב ל iOS לא בפלאפונים ולא בטאבלטים. לחיים היה יותר ניסיון ממני ואומר את אותו הדבר. אנדרואיד זה פשוט לא זה.
סגור.עכשיו תוכל לעזור לי לבחור מקום לקנות את זה ? להזמין או לא? עניין של אחריות משמעותי?

מישהו יודע אולי פרטים על הטאבלט של zenithink? כן זו חברה לא מוכרת אז קצת מפחיד, אבל פחות או יותר כתמורה למחיר איך הוא? העלות שלו באייביי 650 ש"ח.

אם מישהו מגיב לי אני אשמח אם יצטט אותי כי אני לא נכנס הרבה לפורום, אז שאני אראה שהגיבו.

סגור.עכשיו תוכל לעזור לי לבחור מקום לקנות את זה ? להזמין או לא? עניין של אחריות משמעותי?

בארץ אני לא יודע, אבל במקומך הייתי מחכה 3 שבועות, אפל מארחת תערוכה גדולה ומודיע על תאריכי יציאה ומוצרים חדשים (11-15 ליוני). יתכן והם יודיעו שם על אייפד 7 אינץ שיתחרה בקינדל פייר של אמאזון ואם זה נכון, יתכן שהמחירים של אייפד 2 ירדו גם כן ואולי אפילו יהיה עדיף לך לקנות את ה 7 אינץ כי סביר להניח שיתומחר ב $200 לערך בארה"ב. אני רואה פה המון מבצעים על אייפד 2 WIFI ב 320 דולר, אני לא יודע מה המחירים בארץ ואם ההפרש שווה את האחריות.

מישהו יודע אולי פרטים על הטאבלט של zenithink? כן זו חברה לא מוכרת אז קצת מפחיד, אבל פחות או יותר כתמורה למחיר איך הוא? העלות שלו באייביי 650 ש"ח.

אם מישהו מגיב לי אני אשמח אם יצטט אותי כי אני לא נכנס הרבה לפורום, אז שאני אראה שהגיבו.
ביקורות לא טובות
http://www.amazon.com/GOOGLE-ANDROID-TABLET-LAPTOP-CAMERA/dp/B004OKWZL4

אני עכשיו קיבלתי ניוז לטר מאפל על 3 משווקים מורשים בב"ש. תודה.

האמת שהזמנתי אותו כבר, קראתי כמה תגובות טובות עליו..
אם מישהו מעוניין אני אעדכן כשאקבל אותו

• פותח/ת השרשור
תודה על כל התגובות חברים!
חיים ומשה(רק עכשיו אני שם לב לצירוף השמות..),תודה על התגובות המפורטות.

עזרתם לי בבחירה- 3 ipad !

שיהיה לכולם חג שמח!;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית