הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך המהירה ביותר למשרת סטודנט בההיטק

בתור התחלה, כנראה שאני בכלל לא מכיר את עולם התוכנה כמו שצריך. עם אנשים שאני התייעצתי הם שואלים אותי שאלות כמו
מה התחום שלך? ולמרות שעשיתי מחקר קצר בנושא, אני עדיין לא לגמרי מבין מה לעזעזל התחומים העיקריים זה כל כך רחב.
שנית, זימון לראיון עבודה אני לא בטוח שאקבל (לא ניסיתי), הממוצע שלי יחסית נמוך 76 וזה רק מקורסים מתמטיים (לרוב)
לכן, חשבתי שלפתור שאלות בליטקוד יועיל (לראיון).
@hanan
@Spasm32

אתה סטודנט באמצע התואר, אין לך תחום. יש אולי תחומים שאתה יותר מתעניין בהם, אבל אם אתה לא מכיר ולא יודע זה גם בסדר. תחפש קצת משרות באינטרנט, תראה תיאור משרה, תראה דרישות. בגדול ככל שאתה בשלב יותר מוקדם בקריירה יותר קל לדלג בין תחומים אז לא הייתי דואג לזה.

הדבר שהכי יעזור לך כרגע זה לשפר את הממוצע ולעשות קורסים רלוונטים (בד"כ מחפשים סטודנטים שעשו מע' הפעלה ואלגו') שישפרו את הסיכוי לקבל זימון. וכמובן, תגיש קו"ח - אין לך מה להפסיד. לא רואה טעם בליטקוד בלי ראיון באופק ובכלל לדעתי עדיף לא לתרגל יותר מדי כי אז אתה פשוט בא לראיון מתקתק שאלות על אוטומט והמראיין לא באמת רואה אותך "עובד".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית