הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הדרך המהירה ביותר למשרת סטודנט בההיטק

ידידופלצת

משתמש מתחיל
144
43
נק' מוניטין:
17
144
43
היי, אני סטודנט באוניברסיטה נחשבת במתמטיקה עם חטיבה במדעי המחשב.
עם איך שהלימודים מתקדמים כרגע, זה לא נראה שמהם תבוא הגאולה (מתחיל את השנה השלישית של הלימוד בפועל אני באמצע שנה ב')

רציתי להתייעץ, מהי הדרך המהירה ביותר להשיג את המטרה (כותרת).
חשבתי לפתח הרגל, כל בוקר בעייה או 2 בleetcode , ובשאר, ללמוד את התואר.

מה דעתכם?
אם יש מקום יותר ראוי לשאול את זה אשמח להפניה.

(מתחיל את השנה השלישית של הלימוד בפועל אני באמצע שנה ב')
כי נכשלת? כדי לקבל זימונים צריך ממוצע גבוה(אם אתה בתל אביב ובטכניון הייתי אומר לפחות 85 ובאחרות מעל 90 עדיף, יותר זימונים= יותר סיכויי הצלחה) איפה אתה לומד ?
לדעתי תואר במתמטיקה מאוד בעייתי אם אין לך ניסיון כי אתה לא עושה קורסי תכנות מתקדמים ומרים פרויקטים רציניים תקן אותי אם אני טועה אז הייתי עושה זאת עצמאית במקומך, זה מאוד חשוב והשוק מאוד תחרותי ומי שאתה מתחרה מולם על המשרה כנראה שיש להם הרבה פרויקטים על רמה לדבר עליהם

אני לא חושב שיש טעם לתרגל שאלות בליטקוד אם הפנמת היטב את החומר של מבני נתונים ואלגוריתמים ויש לך ראש

למה אתה בעצם עושה תואר במתמטיקה אם אתה רוצה להיות מתכנת? זה גם לא נראה טוב כי מבינים שזה כי לא היה לך מספיק פסיכומטרי או ציון בגרות עבור קבלה למדמח לדעתי(מי שחסר ניסיון ויש לו פשן למתמטיקה יעשה דו חוגי ולא חטיבה)

נערך לאחרונה:
גם בעברית אני יודע שיש את זה,
מה הממוצע שלך ? אם הוא נמוך תשקול אולי מעבר למדמח דו חוגי מתמטיקה באוניברסיטה אחרת אם אתה מתקבל ... תקווה שתשיג פטורים ותוכל לבנות משם ממוצע טוב

כי נכשלת? כדי לקבל זימונים צריך ממוצע גבוה(אם אתה בתל אביב ובטכניון הייתי אומר לפחות 85 ובאחרות מעל 90 עדיף, יותר זימונים= יותר סיכויי הצלחה) איפה אתה לומד ?
לדעתי תואר במתמטיקה מאוד בעייתי אם אין לך ניסיון כי אתה לא עושה קורסי תכנות מתקדמים ומרים פרויקטים רציניים תקן אותי אם אני טועה אז הייתי עושה זאת עצמאית במקומך, זה מאוד חשוב והשוק מאוד תחרותי ומי שאתה מתחרה מולם על המשרה כנראה שיש להם הרבה פרויקטים על רמה לדבר עליהם

אני לא חושב שיש טעם לתרגל שאלות בליטקוד אם הפנמת היטב את החומר של מבני נתונים ואלגוריתמים ויש לך ראש

למה אתה בעצם עושה תואר במתמטיקה אם אתה רוצה להיות מתכנת? זה גם לא נראה טוב כי מבינים שזה כי לא היה לך מספיק פסיכומטרי או ציון בגרות עבור קבלה למדמח לדעתי(מי שחסר ניסיון ויש לו פשן למתמטיקה יעשה דו חוגי ולא חטיבה)
נראה לי אתה טועה כל התואר שלו כמעט זהה למדמח מבחינת קורסים (הבדל של 3 קורסים בכל התואר)

א נראה טוב כי מבינים שזה כי לא היה לך מספיק פסיכומטרי
לפי מה שהבנתי מדוד שלי שמועסק בצ'קפוינט
זה לא מעניין בכלל כמה קיבלת בפסיכומטרי.
אכפת להם שסיימת את התואר בציון מעל 85(יותר קל להתקבל לעבודה) כמובן שציונים עוברים גם אפשרי להתקבל לעבודה בהייטק.

לפי מה שהבנתי מדוד שלי שמועסק בצ'קפוינט
זה לא מעניין בכלל כמה קיבלת בפסיכומטרי.
אכפת להם שסיימת את התואר בציון מעל 85(יותר קל להתקבל לעבודה) כמובן שציונים עוברים גם אפשרי להתקבל לעבודה בהייטק.
הכוונה היא שבשביל חברה "רצינית" שתיקח אותו לתפקיד לא זוטר זה שהוא בחר מתמטיקה ולא מדמח מרמז שלא היה לו מספיק כדי להתקבל למדמח, בגלל של מתמטיקה הסף קבלה משמעותית יותר נמוך, אף אחד לא הולך להוציא את הציון פסיכו שלך בחברת הייטק
לא שזה פוסל אותו לגמרי או משהו

הכוונה היא שבשביל חברה "רצינית" שתיקח אותו לתפקיד לא זוטר זה שהוא בחר מתמטיקה ולא מדמח מרמז שלא היה לו מספיק כדי להתקבל למדמח, בגלל של מתמטיקה הסף קבלה משמעותית יותר נמוך, אף אחד לא הולך להוציא את הציון פסיכו שלך בחברת הייטק
ברור, לא התייחסתי לפותח האשכול.
התייחסתי רק לתגובה שם לגבי הפסיכומטרי.

לא חושב שזה משנה
כל התואר שלו כמעט זהה למדמח מבחינת קורסים (הבדל של 3 קורסים בכל התואר)

לא חושב שזה משנה
כל התואר שלו כמעט זהה למדמח מבחינת קורסים (הבדל של 3 קורסים בכל התואר)
לדעתי במדמח יש יותר קורסים של תכנות, לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי כי לא מכיר את הקורסים במתמטיקה אבל במדמח יש המון קורסים שיש גם להם זה בטוח כן

לדעתי במדמח יש יותר קורסים של תכנות, לא יודע עד כמה ההבדל משמעותי כי לא מכיר את הקורסים במתמטיקה אבל במדמח יש המון קורסים שיש גם להם זה בטוח כן
upload_2021-8-14_19-38-22.png

מדברים על ההבדלים בין תואר חג חוגי במדמח לבין מתמטיקה עם חטיבה במדמח לא?
ההשוואה ששלחת זה דוגי חוגי מתמטיקה ומדמח ומתמטיקה עם חטיבה במדמח
הפואנטה שלי שבכל מקום מתמטיקה מדמח >= מדמח אז אני מניח שגם מתמטיקה מגמת מדעי המחשב אותו דבר בערך
יכול להיות שאני טועה כמובן

• פותח/ת השרשור
טוב חברים, הבנתי שאני לא אמצא פה את התשובה שחיפשתי.
אם יש כאן מנהל או לא יודע איך זה עובד שינעל\ימחק את הנושא ויפסיק את הקרקס הזה אשמח
שבוע טוב לכולם

טוב חברים, הבנתי שאני לא אמצא פה את התשובה שחיפשתי.
אם יש כאן מנהל או לא יודע איך זה עובד שינעל\ימחק את הנושא ויפסיק את הקרקס הזה אשמח
שבוע טוב לכולם
לא בקטע מתנשא או משהו אבל איזה תשובות ציפית לשמוע? דרך קסם לנצח את כל המתחרים שלך שבמצב יותר טוב ממך?
אני חושב שהיה עדיף לך לעשות מדמ"ח חד חוגי באוניברסיטה פחות טובה או מכללה טובה מאשר מתמטיקה במגמת מדמ"ח
גם עם תואר בפיזיקה חד חוגי מתל אביב אפשר למצוא עבודה כמפתח אבל צריך להיות מצטיין

אמרתי לך מה דעתי על הליטקוד... (פעם ב בלילה שאני לא נרדם אני עושה contest ומסיים באחלה דירוג סתם כי אני אוהב חידות וזה רק עם זה שהפנמתי את החומר בקורסים החשובים בתואר וראיונות שעשיתי)

לא ברור מה הקושי שלך - לא מזמנים אותך לראיונות (לזה ליטקוד לא יעזור)? מזמנים אותך ואתה לא עובר? אתה מרגיש שהולך לך גרוע בשאלות הטכניות? הכל ביחד?

• פותח/ת השרשור
לא ברור מה הקושי שלך - לא מזמנים אותך לראיונות (לזה ליטקוד לא יעזור)? מזמנים אותך ואתה לא עובר? אתה מרגיש שהולך לך גרוע בשאלות הטכניות? הכל ביחד?
בתור התחלה, כנראה שאני בכלל לא מכיר את עולם התוכנה כמו שצריך. עם אנשים שאני התייעצתי הם שואלים אותי שאלות כמו
מה התחום שלך? ולמרות שעשיתי מחקר קצר בנושא, אני עדיין לא לגמרי מבין מה לעזעזל התחומים העיקריים זה כל כך רחב.
שנית, זימון לראיון עבודה אני לא בטוח שאקבל (לא ניסיתי), הממוצע שלי יחסית נמוך 76 וזה רק מקורסים מתמטיים (לרוב)
לכן, חשבתי שלפתור שאלות בליטקוד יועיל (לראיון).
@hanan
@Spasm32

בתור התחלה, כנראה שאני בכלל לא מכיר את עולם התוכנה כמו שצריך. עם אנשים שאני התייעצתי הם שואלים אותי שאלות כמו
מה התחום שלך? ולמרות שעשיתי מחקר קצר בנושא, אני עדיין לא לגמרי מבין מה לעזעזל התחומים העיקריים זה כל כך רחב.
שנית, זימון לראיון עבודה אני לא בטוח שאקבל (לא ניסיתי), הממוצע שלי יחסית נמוך 76 וזה רק מקורסים מתמטיים (לרוב)
לכן, חשבתי שלפתור שאלות בליטקוד יועיל (לראיון).
@hanan
@Spasm32
לצערי/שמחתי אני לא עובד בחברת הייטק אלא ביחידה טכנולוגית של חברת ביטוח.

לדעתי הדרך הכי קלה למצוא משרות סטודנט היא דרך ימים פתוחים / מודעות שמפרסמים אצלכם.
אל תפחד להגיש מועמדות למשרות סטודנט.

הממוצע קצת נמוך, תשקול לחזור על קורסים שיעזרו לך לעבור את ה 80

@Ohad @Tank

הממוצע קצת נמוך, תשקול לחזור על קורסים שיעזרו לך לעבור את ה 80
בסוף זה גם בא על חשבון הקורסים האחרים וגם יש מגבלות על שיפור קורסים ממה שידוע לי באוניברסיטה (רק בשנה עוקבת וכמות מוגבלת אפשרית וכו), פרויקטים אישיים מרשימים זה אחלה דרך להשיג ראיונות וגם לעבור אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית