הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DL 166KG to 173KG in One week

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

הנה 173 ק"ג , משכתי לסינגל , הלך מעולה. אני יודע שיש בעייה עם הסט אפ , יום ראשון מתחיל חיטוב ארוך אז יהיה לי קצת זמן לעבוד על הסט אפ שלי טיפה יותר טוב. בכל אופן המשיכה הלכה ממש פגז,אדרנלין מטורף , ואני בטוח שאני יכול למשוך את ה175 , אבל אני אתן קצת מנוחה מזה , לאט לאט לקראת אמצע החיטוב אני אשוב לדדליפט כמו שצריך. עכשיו תקופה לחוצה..

בכל אופן יום שישי שעבר העליתי לכאן סרטון ובו משכתי 166 ק"ג 1X1 , אז יש לי שיפור של 7 ק"ג תוך שבוע,אני מרוצה מעצמי כי סוף סוף משכתי 2XBW , אני שוקל 86.5 !! ד"א בלי חגורה, רק מגנזיום.
שבת שלום
;susss

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל הכבוד על המשקל
אבל למה הסט אפ המומצא הזה .
אתה מתחיל עם הכתפיים מאחורי המוט במקום מלפני

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם!!
כן, הסט אפ שלי היום יצא ממש מוזר..הרגשתי טיפה שהזווית של הגב יצאה קצת שונה. כאשר בד"כ הסט אפ שלי יותר טוב. בכל אופן, אולי שבוע הבא אני אתן 175 ואז יוריד את המשקל ולעבוד 3-5 חזרות.

נראה כמו חימום אני חושב שיש שם עוד כוח ל 180-190 קילו! כל הכבוד 😃

הפלטות האלה לא עגולות וזה מפריע בד"כ לתרגיל. לדעתי עדיף לך לשים אותן באופן לא חופף, ככה שפלטה אחת משלימה את האחרת למעגל שלם ויהיה לך יותר נוח.

• פותח/ת השרשור
הפלטות האלה לא עגולות וזה מפריע בד"כ לתרגיל. לדעתי עדיף לך לשים אותן באופן לא חופף, ככה שפלטה אחת משלימה את האחרת למעגל שלם ויהיה לך יותר נוח.

ספר לי על זה..
אני שונא את הפלטות שלנו במכון ,בקטנה מתרגלים לזה

• פותח/ת השרשור
רוצה לפרט קצת על ההתקדמות היקפים וכו...

מסיום החיטוב (לפני חודשיים) משקלים:
שקלתי 76-77 ק"ג
בנץ' 75-77 ק"ג
דדליפט 150 ק"ג בערך
היקף יד במצב חם 37 סמ" בערך

סוף מסה (אתמול):
שוקל 87 ק"ג (עם 2-3 קג נוזלים מאמין)
בנץ' 95 ק"ג
דדליפט 173 ק"ג (אפשרי לסגור תוך שבועיים את ה180-182 ק"ג לדעתי)
היקף יד 38-39 מצב חם

ניסיתי בחודשיים האלו משהו קצת שונה, שזה שילוב של כוח בדגש עיקרי לדדליפט ובנץ', ואתם רואים שיש תוצאות , וכמובן בטווחים שלא עולים על 3-5 חזרות,ושאר האימון היה דגש לחלקים מאוד ספציפיים בגוף שאני יכול למשוך את האימון וכמובן "לשרוף" את השריר עוד ואפילו לגדול קצת מזה (טווחים 6-12 חזרות) אם מדובר במתח,מקבילים,חתירה במוט,הרחקה לצדדים+ שאראגס (השלמת פרופורציות).
סה"כ ממש מרוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית