הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת החלבון המגעילה בהסטוריה

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אני פותח את הפוסט הזה כדי שאף אחד בטעות לא יקנה, יזמין דוגמית, יטעם מחבר או כל דבר אחר.
קבלתי את הדוגמית הזאת יש חלבון אפונה בטעם שוקולד ואמרתי לנסות.
זאת הייתה הפעם הראשונה בחיי ששפכתי חלבון לכיור.
גועל נפש כזה מעולם לא טעמתי.
תעשו לכם טובה ואל תתקרבו. (מרחם עליכם הטבעונים, אולי תקנו אבקה מסויה...)
a2079191338dedd9781a75_m.jpg

אני פותח את הפוסט הזה כדי שאף אחד בטעות לא יקנה, יזמין דוגמית, יטעם מחבר או כל דבר אחר.
קבלתי את הדוגמית הזאת יש חלבון אפונה בטעם שוקולד ואמרתי לנסות.
זאת הייתה הפעם הראשונה בחיי ששפכתי חלבון לכיור.
גועל נפש כזה מעולם לא טעמתי.
תעשו לכם טובה ואל תתקרבו. (מרחם עליכם הטבעונים, אולי תקנו אבקה מסויה...)
a2079191338dedd9781a75_m.jpg
חחחחחח בדיוק פרסמתי עליה ביקורת לפני כמה ימים חוץ מערבוב טוב הכל קקה, מחזק כל מילה !

תוסיף לרשימה השחורה את metrx בטעם קרם עוגיות, פשוט מזעזע!!
לעומת זאת טעמים אחרים שלהם (חמאת בוטנים) טעים מאוד

תוסיף לרשימה השחורה את metrx בטעם קרם עוגיות, פשוט מזעזע!!
לעומת זאת טעמים אחרים שלהם (חמאת בוטנים) טעים מאוד

metrx בטעם בוטנים לפי דעתי זה גועל נפש גם עם מים וגם עם חלב פשוט מגעיל ! למרות זאת מאוד אהבתי את התות שלהם

הסיוט שלי היה פרפט 3000 בטעם וניל, לא עזר עם מה ערבבתי זה פשוט היה דוחה ברמות שזרקתי לפח דלי שלם.

האמת שאני די רוצה לקנות אבקת חלבון מאפונה (unflavored), אבל אני לא יודע אם לקנות אותה בגלל הטעם.
אבל לפי מה שקראתי בביקורות בBB חלק אומרים שאם מערבבים את זה עם פירות, ממתיקים וכ' אז הטעם לא כל כך נורא.

האמת שאני די רוצה לקנות אבקת חלבון מאפונה (unflavored), אבל אני לא יודע אם לקנות אותה בגלל הטעם.
אבל לפי מה שקראתי בביקורות בBB חלק אומרים שאם מערבבים את זה עם פירות, ממתיקים וכ' אז הטעם לא כל כך נורא.
למה דווקא אפונה ?

אם זה השיקול שלך אז בתיאבון אחי זה השיקול הכי מפגר ששמעתי חלבון מי גבינה גם זול מאוד וזה עולם אחר לגמרי אתה לא מבין עד כמה האבקות של החלבון אפונה מגעילות !!! מה הבעיה לקחת חברה מוכרת וזולה של אבקת חלבון מי גבינה יוצא לך 250 ~ שקל ופשוט גן עדן לעומת זאתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית