שלום אני עמית חדש פה. בערך,
אני כנראה מתחיל כבר השבוע לחזור למכון באופן קבוע אחרי כמעט שנה של הפסקה 😣
בשנה הזאת דיי עליתי במשקל וגם באחוזי שומן (למרות שגבהתי וגדלתי אבל לא משנה).
בקיצור לפני שהפסקתי עם המכון הייתי באמצע SS לא כזה רציני.. עכשיו אני לא רוצה להתחיל SS למרות שממש בא לי כי אני יודע שהגוף שלי יגיע למצב של אגירת שומן מקסימלית בתוך זמן קצר מאוד. אז אני מעדיף להתחיל SS במצב של אחוז שומן נמוך יותר.
נתונים :
גובה 1.77
משקל 79
לערכתי אחוז שומן בסביבות ה15~16..
*לפי הערכה שלי נשאר לי עוד מסת שריר אבל יש לי הצטברויות של שומן שנאגרות בסביבות האגן כבר כמה שנים.
בחרתי אימון AB מקילוגרם X פעמים בשבוע וניסיתי לשפצ"ר אותו קצת. (מצא את X facepalm)
עקב מחסור בידע וחומרים אני דיי בטוח שיש איתה בעיות אשמח אם תעזרו לי לתקן אותן ולהשלים את החסר:
A:
חזה : Bench press 3*6
Fly/incline bench press (לא ברור)
כתפיים : Press (לא ברור)
Deadlift Uprightrow 1*8?
יד אחורית : (-)
B:
רגליים : Squat 3*6
גב : מתח בתוספת משקל 2*8
BOR 2*6
יד קדמית : כנראה משקולות יד
*אשמח אם איפה שלא כתוב חזרות תעזרו לי לבחור מספר חזרות
+*הערה: בחרתי בכוונה הרבה תרגילים שמצויים ב-SS כדי שהתכנית הזאת תהא מעין הכנה לSS עתידי (עבודה על הטכניקה).
הערות בונות בבקשה
אני כנראה מתחיל כבר השבוע לחזור למכון באופן קבוע אחרי כמעט שנה של הפסקה 😣
בשנה הזאת דיי עליתי במשקל וגם באחוזי שומן (למרות שגבהתי וגדלתי אבל לא משנה).
בקיצור לפני שהפסקתי עם המכון הייתי באמצע SS לא כזה רציני.. עכשיו אני לא רוצה להתחיל SS למרות שממש בא לי כי אני יודע שהגוף שלי יגיע למצב של אגירת שומן מקסימלית בתוך זמן קצר מאוד. אז אני מעדיף להתחיל SS במצב של אחוז שומן נמוך יותר.
נתונים :
גובה 1.77
משקל 79
לערכתי אחוז שומן בסביבות ה15~16..
*לפי הערכה שלי נשאר לי עוד מסת שריר אבל יש לי הצטברויות של שומן שנאגרות בסביבות האגן כבר כמה שנים.
עקב מחסור בידע וחומרים אני דיי בטוח שיש איתה בעיות אשמח אם תעזרו לי לתקן אותן ולהשלים את החסר:
A:
חזה : Bench press 3*6
Fly/incline bench press (לא ברור)
כתפיים : Press (לא ברור)
Deadlift Uprightrow 1*8?
יד אחורית : (-)
B:
רגליים : Squat 3*6
גב : מתח בתוספת משקל 2*8
BOR 2*6
יד קדמית : כנראה משקולות יד
*אשמח אם איפה שלא כתוב חזרות תעזרו לי לבחור מספר חזרות
+*הערה: בחרתי בכוונה הרבה תרגילים שמצויים ב-SS כדי שהתכנית הזאת תהא מעין הכנה לSS עתידי (עבודה על הטכניקה).
הערות בונות בבקשה