הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לוג משקולנות לקואלציה החיפאית

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
לוג שבא לעקוב אחרי ההתקדמות שלי בקבוצת המשקולנים של חיפה.

הנה הנתונים שלי:

משקל: 83
אחוז שומן: -+20%
גובה: 181

משקלי עבודה לחמישיות:

סקוואט: 100
בנצ': 70
דדליפט: 110
פרס: 45
קלין&ג'רק והנפה עדיין לא עבדתי על מקסימום

כרגע בנוסף ללהתחזק אני רוצה קצת להוריד באחוזי שומן אז גם על זה אני אעקוב בלוג.
האימונים שלי יתנהלו ככה:

ראשון: מנוחה
שני: אגרוף
שלישי: משקולנות
רביעי: אגרוף
חמישי: מנוחה
שישי: משקולנות ואז ריצת ספרינטים (כי למה ללכת הבייתה ברגל כמו בנאדם נורמאלי כשאפשר לעשות מזה אימון HIIT)
שבת: מנוחה

מקווה שילך טוב 😃

בהצלחה בימי שישי. חח אני לא חושב שיהיה לך סופ"שים נעימים. בשביל מה האינטרוולים?
מה לגבי תזונה? אתה מתכוון לחטב קצת?

משקלים נחמדים, רק הורג אותי שיש לי פרס כמו שלך והבנץ' שלך הרבה יותר חזק.

• פותח/ת השרשור
לא נורא עם מספיק עבודה הכל יהיה בסדר. הפרס שלי דורש הרבה מאוד שיפור. כמו שכתבתי אני מתכוון לחטב וכרגע עובד על תפריט אני יעלה אותו עוד כמה ימים. האינטרוולים זה כדי לשפר קצת את האירובי שלי נמאס לי להתנשם אחרי קצת ריצה שאני עושה לאוטובוס ואני צריך ללכת את המרחק הזה גם ככה.

מתחיל להיות הרבה לוגים של משקולנים 😃 בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
חחחח כה כולנו מאותה קבוצה אז זה די מצחיק כי הכל אותו הדבר 😛

• פותח/ת השרשור
אם יהיה זמן מיותר אולי נבוא לעבוד חזה וכתפיים בשבתות, יש לי מנוי גם שם עד סוף החופש

• פותח/ת השרשור
1.6.12
2 חזרות משיכות קלין+ 2 חזרות קלין+ 2 פרונט סקוואט+ 2 דחיקות (העבירו אותי מספליט לשוונג)
30X1
40X4
50X1 יש עוד על מה לעבוד הטכניקה לא משהו וכמעט התעלפתי אחרי הקלינים בדחיקה המוט עף אחורה לפני שהתייצבתי.

משיכת קלין
60X1X7
70X1X7
80X1X5
90X2X5 סוף סוף התרגיל התחיל להרגיש כבד 😛

פרס

35X3X3 היה אמור להיות נפילות הנפה אבל כבר לא היה כוח כדי להיות יציב אז פרס במקום

טונאז': 2.6 טון (פתאום אני מרגיש ממש סוס)

אחרי זה בדרך הבייתה ניסיון ראשון לHIIT. כיוותי לרוץ כל הדרך בקצב איטי ומידי פעם בעליות לדפוק ספרינטים אבל לא היה לי ממש כוח לרוץ כל הזמן אז בסוף זה היה משהו כמו 25 שניות ספרינט על 2 וחצי דקות הליכה (בניגוד ל30 שניות ספרינט, דקה וחצי ריצה קלה שציפתי) אבל לא נורא לאט לאט נשפר את זה.

למה העבירו אותך מספליט לשוונג וסתם מתוך התעניינות מי מאמן אותכם?

• פותח/ת השרשור
המאמן הוא דני וולטינסקי. העבירו אותי לשוונג בעיקר בגלל שכשאני מרים מרפקים לפני הדחיקה אני נשען אחורה (הרגל מפגר מהפרס) ואמור להיות לי יותר קל וטבעי ללמוד את השוונג. הוא אמר שאולי עוד כמה חודשים אני יעבור לספליט.

אני לא יודע מה הוא יתרון של אחד על השני. המאמן שלנו טוען שלמי שיש בעיה עם המרפקים (לא מתיישרים עד הסוף אנטומית) אז מלמדים אותו שוונג כדי שתהיה לו נעילה יציבה יותר. חוץ מיזה לא שמעתי תאוריות אחרות.

בספליט אתה נופל יותר עמוק
ולא יודע מאיזה סבה אבל אצל רוב האנשים שאני מכיר הספליט חזק בכ10 אחוז

לא מחייב, כך את הסינים לדוגמא. הם יכולים לפול לסקוואט מלא. אבל תשים לב למרפקים שלהם. ברב המקרים רואים שיש להם בעיה אנטומית לישר מרפקים לנעילה יציבה .

• פותח/ת השרשור
גם דימאס השתמש בשוונג, אם הוא יכל להרים יותר עם ספליט נראה לי הוא היה עובר לזה

גם דימאס השתמש בשוונג, אם הוא יכל להרים יותר עם ספליט נראה לי הוא היה עובר לזה
יש סירטון ביו טוב של דימאס משלב באימונים גם ספליט. אבל כנראה השוונג חזק יותר אצלו. אגב גם אנחנו משלבים שוונג באימונים. למרות הספליט הרבה יותר חזק אצלי.

נראלי כאלה דברים צריך לבחון בשלב יותר מתקדם כשהטניקה בנויה כבר ב שני האפשרויות

• פותח/ת השרשור
כן אז בנתיים נראה לי אני ימשיך עם השוונג, יש לי דברים יותר חשובים לדאוג להם בטכניקה (פאקינג תפיסה של המוט בקלין הורגת אותי)

• פותח/ת השרשור
5.6.12

הנפות (שילוב של 2 משיכות, 2 סנאצ'ים, 2 אוברהד סקוואט)

20X2X2
30X5X2
35X3X2

משיכות הנפה

65X2X4
80X2X4

באק סקוואט

50X1X5
70X1X5
90X1X5
100X1X3

די מרוצה כי הPR האחרון שלי היה 100 ל5 בתחילת אימון עם טכניקה זבל (עכשיו הטכניקה הייתה סבבה).

טונאז':
3.1 טון
ממוצע:
57.5 ק"ג
משקל בבוקר:
82.5 ק"ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית