הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לוג משקולנות לקואלציה החיפאית

• פותח/ת השרשור
החלטתי גם לעדכן את הכושר שאנחנו עושים באיגרוף (כי להעלות את כל האימון יהיה פשוט חסר כל משמעות), בדרך כלל לוקח 15-30 דק' בסוף האימון.

6.6.12
מתח (משקל גוף כמובן)
2X3
5X2
3X1
כפיפות מרפקים
היינו צריכים לעשות 100 איך שאנחנו יכולים (כלומר כשלא יכולים רגילים לרדת על הברכיים ולהמשיך)

מתח גמר אותי אז 20 רגילים ו80 מהברכיים.

• פותח/ת השרשור
9.6.12
אימון אתמול התבטל :nono: אז היום הלכתי לחדר כושר הרגיל

בנצ' פרס (כי ממש רציתי)
70X1X3 נחלשתי :(

ג'רקים (שונג)
20X1X5
30X1X5
35X1X5
30X1X5
35X1X5
40X1X2

לקחתי משקל קל ועבדתי על הטכניקה, סך הכל מרוצה כי ממש שיפרתי אותה

פרונט סקוואט
בהתחלה רציתי להבין את איך המוט צריך להיות מאוזן אז עשיתי פרונט סקוואט בלי לנעול עם הידיים (מיישר ידיים ומייצב את המוט בזמן התרגיל)
20X1X3
30X1X3
35X1X3
40X2X3
מפה עברתי לעבוד על רגיל
20X1X5
30X1X5
35X1X5
40X2X5
עדיין הראק פוזישן לא נוח אבל בניגוד לפעם אני מרגיש שהמשקל כבר לא על הידיים

קלינים, האנג קלינים ושטויות בסגנון
עבדתי על טכניקה ולא ממש ספרתי כלום אז נשאיר את זה ככה

• פותח/ת השרשור
12.6.12
חרא אימון. לא ידעתי שהקדימו את האימון+אחרתי לאוטובוס, ממה שיצא שהגעתי אחרי 50 דק' מתחילת האימון.
בכללי בימים האחרונים אני מרגיש חרא ואין לי ממש כוח לכלום, מקווה שעם החופש והשיינה המוגברת יהיה טוב.

קלין&פוש פרס
40X5X3 הקלין כמובן עם טכניקה חרא והפוש פרס הרגיש כבד :(

משיכות קלין
90X1X5 התחלתי כמו שעשיתי פעם קודמת אבל היה כבד רצח אז ירדתי ל80
80X4X5

ואז קצת ניסיונות לתקן את הטכניקה בקלין (שלא כלכך עבדו).

הבעיה שלי בקלין זה שכשאני תופס את המוט אני נשען אחורה, וגם כשאני נשען קדימה אני לא מצליץ להכנס לRACK POSITION נורמאלי. גם פרונט סקוואטים בגלל זה לא מצליח לי (הראק פוזישן). המאמן אמר לי שזה בגלל המבנה יד שלי (הקטע מהכתף למרפק יותר ארוך מהקטע מהמפרק לכף יד) ולכן קשה לנעול. יש לכם איזה פתרונות לנסות לבעיה, כי החרא הזה פשוט מגביל אותי ברמות.

אה ושכחתי משקל בוקר: 81

נערך לאחרונה:
אחיזה יותר רחבה על המוט בד"כ מסדרת את הדברים האלה.

אתה עדיין בתחילת דרכך, גם לי לא היה נח... זה יבוא עם הזמן. תעבוד על גמישות, תראה איך הולך... הייתי ממליך על רצועות אלסטיות פשוטות שמוכרים בבתי מרקחת. ימנע כל מיני דלקות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה רבה! והרצועות זה באמת הכרחי? ואיך זה מנוע דלקות?

נערך לאחרונה:
לא הכרחי, אבל סוג של מניעת פציעות. יש הרבה עומס על פרק כף היד. הטכניקה שלך עדיין בחיתוליה. עדיף למנוע תזוזות מיותרות של המפרק, שהוא גם די עדין.

• פותח/ת השרשור
15.6.12

סנאצ'ים - 2 מהרצפה, 2 מההאנג:
30X1X2
40X1X2 כבד מידי
35X3X2
37.5X1X2 כנראה בגלל עייפות נכשל
35X1X2 גם כבר הייתי גמור אבל צילמתי את זה (עוד מעט נעלה)

קלטתי את הטכניקה של הסנאצ' עכשיו העיקר שכל פעם יצא טוב

קלין פולס:
70X3X3

שוונג דחיקה:
40X6X2 החרא קשה :\ אבל הטכניקה מתחילה להשתפר

סקוואטים:
לא הייתי בטוח אם יש לי כוח אז לא עשיתי משהו רציני
70X1X3
80X1X3
90X1X3

נראה לי יכולתי לשחוט עוד סט של 95/100 אבל לא הייתי מרוכז ובכללי עייף מנטאלית אז לא הלכתי על זה.

• פותח/ת השרשור
אנחנו מתאמנים גם וגם, רוב הפעמים אכן אנחנו בעולם, אבל בפעמים נדירות הוא תפוס ואז יוצאים החוצה 😃

• פותח/ת השרשור
19.6.12
הנפות:
35X3X6 אחד מהסטים ניסתי לעשות 37.5 אבל לצערי זה לא הולך, ממש מוזר ביחס לזה שהטכניקה שלי די טובה.

קלין:
אני לא בטוח כמה חזרות וסטים כי עבדתי עד שנגמר לי הכוח בעיקר כדי לתקן את הטכניקה. המשקלים זזו בין מוט ריק ל40 קילו. התחלתי לקלוט את זה. קיימת רק בעיה אחת, בניגוד לאחרים לי הרבה יותר קל לאחוז צר בראק פוזישן, דבר אשר לא ממש טוב לדחיקה ומצריך משיכה יותר ארוכה. למדתי לעשות כמו הסינים - להמשוך רחב ואז להכנס צר בראק פוזישן, הבעייה זה להחזיר לרחבה אחרי זה. יש למישהו רעיונות. לדעתי אחרי זמן כלשהו אני יכול להשאר ברחבה כי הגמישות משתפרת וניהיה יותר ויותר קל אבל צריך פתרון לזמן הזה.

באק סקוואט:
60X1X3
80X1X3
100X1X1 רציתי לעשות שלישייה אבל הרגליים סרבו לעבוד בקושי עליתי את החזרה הזאת בחרא טכניקה.

פרונט סקוואט:
עקב הכשלון הנחרץ בסקוואט ויבלות עשיתי פרונט סקוואט במקום משיכות ואני מאוד שמח מכך.
40X1X3 פה כבר דברנו אותי שאני יפסיק להיות עצלן ויעלה משקל (אללה נדב!!!)
50X1X3
60X1X3
65X1X2 שבוע הבא מתחילים מהמשקל הזה מהתחלה ואז נראה כבר לאן נגיע

טונאז: 1.7 טון
משקל ממוצע: 36 קג" :\

יום שישי אני בטבריה אז אני לא מתאמן :\ שבוע הבא נפציץ!

משקל בוקר:
79.5 קג"

ה40 פרונט סקוואט היה בדיחה בשבילך אבל הייתי נשאר במקומך על 60 באותו אימון ועובד מספר סטים..

• פותח/ת השרשור
סתכל, לא עשיתי העמסה מתחילת החיטוב (3 שבועות) ועכשיו אני הולך להתחיל איתם אז ההתאוששות קצת תשתפר. אני יראה לפי ההרגשה, אם אני ירגיש ועם כוח אז אני ינסה 70 אם לא ירגיש במיטבי אז 60 יספיק

• פותח/ת השרשור
23.6.12
הייתי במלון בטבריה והחלטתי ללכת לראות מה יש שם במכון, הדברים השימושים היו דאמבלים וסוג לג פרס מעווט אז עשיתי איזה אימון מיני

בנצ' פרס עם דאמבלים ׁ(המשקל לכל יד בנפרד):
20X4X5

לג פרס מעווט:
3X10 (לא היה שם מספיק משקל כדי שיהיה קשה)

BACK EXTENSIONS:
3X50 (משקל גוף)

תרגיל טרייספס ותרגיל בייספס:
3X8

פרס עם דאמבלים (משקל כל יד):
20X3X5

אכלתי מאוד טוב בחופש הזה אז כדי לא להסתבך אני ישקל רק עוד שבוע 😛

שים לב בסרטון אתה ממש קופץ קדימה
בגלל זה גם בשלב נחיתה המוט מושך אותך קדימה

• פותח/ת השרשור
26.6.12
אימון הנפה, כל פעם עולות בעיות אחרות facepalm

הנפות מתלייה:
20X2X2
25X2X2
30X2X2
35X2X2

הנפות מהרצפה:
40X5X2 לא מושך מספיק גבוה ונכנס למטה מידי (כלכך למטה שלא מצליח להתייצב). אימון הבא ננסה לעשות יותר לכיוון של פאוור סנאצ' עם משקל יותר נמוך (והעיקר למשוך)
30X5X2 משקל קל כדי להמשיך לעבוד על הטכניקה (בזמן שכבר לא היה כוח למשקל הגבוה)

באק סקוואט:
60X1X3
70X1X3
80X1X3
90X3X3

לצערי הרב אני לא מרגיש שיפור בהרמות הגדולות, אולי שיפור טכני קטן אבל המשקלים לא זזים :\

• פותח/ת השרשור
29.6.12
אימון מעולה הגמישות משתפרת וככה גם התפיסה של הקלין. עכשיו אני כבר לא צריך להכניס ידיים פנימה בכניסה אבל עדיין יש בעיה עם הרחבה של הידיים לפני הג'רק (לא מאוזן).

חימום סנאצ'ים עד 35 קילו

קלין אנד ג'רק מהרצפה (עדיין שוונג):
חימום עד 35 קילו
35X10X2

קלין:
40X2X2

באק סקוואט:
האמות שלי כבר לא החזיקו מכל הקלינים

60X1X3
80X1X3
95X3X3,3,1 נגמר הכוח לסט האחרון

• פותח/ת השרשור
3.7.12

אימון מעולה!!!

האנג סנאצ':
30X5X5 עבודה על טכניקה שממש משתפרת, רק הריאות מפסיקות לתפקד אחרי חזרה שלישית
35X3X3 היה גם קליל אבל הטכניקה יושבת אז אני מרוצה

קלין&ג'רק:
35X5X2 משקל קל הטכניקה מאוד משתפרת יש רק בעיה בסידור ידיים לפני הג'רק. התחלתי להסתדר לעשות קלין בלי להכניס ידיים באמצע.
40X3X2 גם היה יחסית קל

באק סקוואט:
60X1X3
80X1X3
90X1X3
100X1X2 רציתי שלישייה אבל טכניקה מפגרת ולא היה כוח אז הפסקתי

משקל בבוקר: 80

לא חזרתי לעצמי כמו שרציתי אחרי הנסיעה ובכללי קצת מאוכזב מהירידה אז אני קצת מוריד מהקלוריות הפחממתיות שלי (באזור ה100-150).

• פותח/ת השרשור
היום לצערי לא היה אימון כי הייתי בתחרות והעמסתי פלטותף. סך הכל היה די מעניין לראות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית