הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לוג משקולנות לקואלציה החיפאית

• פותח/ת השרשור
13.7.12

אחלה של אימון

קלין אנד ג'רק:
חימום עד 35 קילו
40X6X2 אין יותר בעיות תפיסה ואפשר להתמקד בשאר האספקטים של הטכניקה :D

משיכות קלין:
80X3X5 לצערי הרגיש פאקינג קשה כמו טון, כנראה יש השפעות כלשהן לחיטוב

באק סקוואט:
חימום קטן
80X2X3
85X2X3
90X2X3 עם כשל בחזרה אחרונה של הסט האחרון (פשוט נתקעתי למטה 😳)

משקל בוקר:
78

אתה עושה חיטוב בזמן שאתה מתאמן בהרמת משקולות?

אל תעשה חיטוב אתה סתם תרגיש חלש באימונים כשאני התחלתי להתאמן הייתי 17% שומן ולא ידעתי כלום על כמה פחמימה חלבון ושומנים צריך לאכול אני פשוט התאמנתי ואכלתי כרגיל ואחוז השומן ירד עם הזמן ובנוסף העליתי מסת שריר. חבל שתרגיש חלש באימונים ולא תיצור לעצמך רצף של התקדמות.

אני מסכים עם מייק,גם ככה ירדת ל78 אאל"ט.
תסיים ותישאר בניטרלי עם פלוס קטן.. אלא אם כן התקדמות לא מעניינת אותך כרגע.

• פותח/ת השרשור
סתכל, יש לי שבוע וחצי ואז אני טס לחו"ל. עד אז אני מושך את זה, אחרי זה אני יראה. בכללי התחלתי להכנס לג'ינסים שלי אז אני די מרוצה.
אגב, למה לא באת היום?

17.7.12
הנפה:
חימום עד 35קג"
40X4X3 (מלא, מלא, האנג). עם האנג אחד שנכשל.
45X1X1 פעם ראשונה שניסתי משקל הזה היה סבבה
45X1X1 לא התרכזתי אז לא עלה
45X1X1 עלה טוב

משיכות הנפה:
70X2X3
75X1X3 המשיכות זה התרגיל היחיד שנכלשתי בו :\

פרונט סקוואט:
חימום עד 50קג'
60X3X3 עם כמה שזה עצוב הכי קשה זה היה על הידיים והכתפיים

גודמורנינג לשחרור:
30X3X5

• פותח/ת השרשור
20.7.12
2 משיכות+2 קלינים+2 ג'רקים:
חימום עד 40
42.5X5X2 קיים קצת קושי בהתייצבות אחרי הג'רק אבל זה משתפר

קלין & ג'רק:
45X1X1
47.5X1X1
50X1X1F
50X1X1 PR מתחיל לעבוד לי הקלין

דדליפט:
חימום עד 100
115X1X3 קצת התפרעתי איתו כי הפעם האחרונה היה לי דדליפט 110 3X3 (לפני חודשיים שלושה). את הסט הזה בקושי סיימתי
110X1X2 השלישי לא עלה
100X1X2 גם פה השלישי לא עלה

באק סקוואט:
הייתי קצת מוטש אז הסקוואטים היו יחסית קלים, אבל בטכניקה של HB. הרגליים לא מרגישות את המשקל אבל הטפרזים איפה שהוא מונח פשוט כואבים ברמות. אבל חוץ מזה הטכניקה די נוחה.

75X2X3
85X1X3

• פותח/ת השרשור
22.7.12 - אימון השלמת חורים במכון (יאמן מה שאני לא עובד עליו במשקולנות)

פרס:
40X3X3, 4, 4 הניסיון היה ל5 אבל נחלשתי :\

בנצ':
65X1X5
65X1X1 גם פה נחלשתי

דדליפט:
100X1X5 וגם פה

מקבילים:
3X3 (משקל גוף) שיפור יחסית ל0 שיכולתי לפני חודש

ריצת 10 דק' על 11 קמ"ש

מסקנות מהאימון:
אני נחלש בתרגילים שאני לא עושה. כל המשקולנות ישאר פעמיים בשבוע אני יכנראה ילך פעם בשבוע לחדר כושר לעבוד כוח בדברים שאני לא עובד עליהם שם (חזה, כתפיים, טרייספס וזהו בערך) וקצת אירובי כי נמאס לי להתנשף חצי שעה אחרי עליה קטנה או אחרי ריצה קצרה לאוטובוס.

• פותח/ת השרשור
24.7.12
היום הגיע אלינו מאמן רוסי ששמו ולדימר בלגריי, הוא היה אחד שהשופטים בתחרות ליגה האחרונה.

הרבה עבודה טכניקה של הנפה עם מטאטא עד 35 קילו, כבר לא זוכר מה היה אבל היה הרבה

תרגילי מתיחות

הנפה:
40X3X2

משיכות הנפה איטיות 😳:
60X5X3

וכמובן הרבה עבודות תרגום XD

• פותח/ת השרשור
מצטער שלא עדכנתי. הייתי בחול למספר שבועות וקצת שחכתי מהלוג מאז.
הקבוצה נסגרה בנתיים והתחילה שנת הלימודים. הנה איך אני הולך לעבוד בנתיים.

A
סקוואט 3X3
פרס 3X5
פאוורקלין 5X3
מתח 2X MAX

B
דדליפט 3X3
בנצ' פרס 3X5
משיכה גבוה באחיזת סנאצ' (כי אין מספיק מקום לפאוור סנאצ') 5X3
מקבילים 2X MAX

• פותח/ת השרשור
28.08.12
דדליפט:
105X1X5 הבנתי שהגב תחתון עובד די חזק גם בקלין וגם במשיכות הגבוהות אז יהיה מפגר לעשות 3X3. אם אני טועה תגידו לי. היה קל וגילתי שדדליפט עם הוק גריפ זה הדבר. אני יתקדם 5 קילו כל פעם בנתיים.
בנצ':
67.5X3X3,2,1 אחרי 3X5 של 65 קילו פעם קודמת קצת ביאס
משיכות גבוהות באחיזת סנאצ':
40X5X3 קליל מאוד, לא רציתי להתחיל גבוה מידי. אני יתקדם ב5 קילו כל פעם בנתיים.
מקבילים:
2X5,3 מתחיל להשתפר החרא

היה לי קצת זמן פנוי והחלטתי לבדוק במחשבון קלוריות כמה אני אוכל כל יום (ניסתי לכמה שבועות לאכול חופשי בלי תפריט, רק להקפיד לשים הרבה חלבונים בכל ארוחה). יצא לי שאני סביב ה1800 קלוריות ביום (גם בימים עם אימונים 😳). זה מסביר את התקיעות שלי. יאללה עוד אוכל לפה 🤯

• פותח/ת השרשור
1.9.12 או האימון שהעיפו אותי מהמכון לצמיטוט
סקוואט:95X3X3 קליל, התחלתי לעשות בלי נעליים, אחד הנוחים!
פרס: 3X4,4,5 (ה5 הוא האחרון 😳)

פה נכנסה המאמנת החופרת והודיעה שאסור לי להכנס למכון יותר ואני הולך לקבל מכתב חתום על ידי ההנהלה והמאמנים, כי אני עושה תרגילים מסוכנים בטכניקה מסוכנת והורס לעצמי את הגוף. (התלונה שלה הפעם היא על זה שאני מזיז גוף אחורה בפרס ועל זה שהמוט בקושי עולה כשהוא אמור להעלות בקלות 😳 ועל הפאוורקלינים שמסתבר שאסור לעשות בלי השגחת מאמן משקולנות 😳).

הסוף!!
המנוי של גם ככה נגמר היום (חוץ מחודש מתנה שקבלנו בעקבות אי נוחות שהייתה עקב שיפוצים) אז אני פשוט יעבור מכון.

• פותח/ת השרשור
כה. בסוף אבא שלי רוצה ללכת איתי לעשות קצת סדר שם. כי לפי מה שהוא אומר החודש מתנה זה רק אחרי שהם מסיימים שיפוץ שזה יקח לפחות חודש+ (כלומר יש לי שם עוד חודשיים לפחות)

אגב, שחכתי להגיד:
התחרתי עם אלון בתחרות פנימית בפרדיס בשביל הכיף

הנפה:
45 נפל (לא הצלחתי להחזיק וזה עף אחורה, לפי המאמן משכתי חזק מידי)
50 נפל (לא הצלחתי להחזיק וזה עף אחורה)
50 מוצלח PR

קלין אנד ג'רק:
50 מוצלח
57 מוצלח PR
62 מצולח PR הייתה הרגשה שיכולתי אפילו 65

נערך לאחרונה:
כה. בסוף אבא שלי רוצה ללכת איתי לעשות קצת סדר שם. כי לפי מה שהוא אומר החודש מתנה זה רק אחרי שהם מסיימים שיפוץ שזה יקח לפחות חודש+ (כלומר יש לי שם עוד חודשיים לפחות)

פעם הבאה תגיד לדניס/אנדרי שיחסית יותר בסדר שיעשו איזה ישיבה איתה ויגידו לה להפסיק לזיין את השכל

• פותח/ת השרשור
היא האחראית על החדר כושר והמדריכה הראשית אז הם לא יכולים להגיד לה כלום, גם זה לא מוסיף להם כסף אז לא נראה לי אכפת להם.

היא האחראית על החדר כושר והמדריכה הראשית אז הם לא יכולים להגיד לה כלום, גם זה לא מוסיף להם כסף אז לא נראה לי אכפת להם.
מי נתן לה להיות מדריכה ראשית? נראלי שהם לא באמת יכולים לשלול לך את המנוי

• פותח/ת השרשור
04.09.12
למרות ה"שלילת מנוי" הלכתי היום ואותה מדריכה לא אמרה לי כלום. התאמנתי ואז שאלתי אותה מה פתאום היא דברה שטויות כאלה פעם קודמת. היא הודתה שאין לה ולשאר המדריכים מושג בתרגילים מהרמת המשקולות (קלין, משיכות גבוהות ומסתבר שגם פרס ;maeq) ולכן הם לא רוצים לקחת אחראיות על פגיעה כלשהי שיכולה להתרחש לי. בנוסף היא אמרה שזה לא מועדון כוח או משקולנות אלה מועדון פיטנס ובגלל זה אסור לעשות את זה.

קיצר המסקנה היחידה שלי מזה שזין עליה ואני פשוט ילך בימים שהיא לא נמצאת 😛

אגב, זה מאוד מצחיק שמאמנת "רצינית" באזור גיל 40 לא יכולה להזיז פלטה של 15 קילו וצריכה לבקש עזרה מילדים שמתאמנים, בזמן שמאמן משקולנות בן 70 וחולה יכול להסתובב בקלילות עם פלטה של 25 בכל יד. אז מי לעזאזל שובר פה את הגב 😳??

דדליפט:
110X1X5 קליל

בנצ' פרס:
67.5X3X4 4 3 למה הוא ככה????????????

משיכות סנאץ' גבוהות:
45X5X3 אימון הבא 50, אמור להתחיל להיות כבד

מקבילים:
4,3,5 הבנתי שאני נכשל כשאני יורד נמוך מידי ולא יכול לעלות (ונמוך מידי זה הרבה יותר ממתחת לידיים מקבילות לרצפה)

• פותח/ת השרשור
6.9.2012
סקוואט:
97.5X3X3 חוץ מהחזרה האחרונה בסט האחרון היה יחסית קל. מה שמוזר שמה שקשה זה הקטע האחרון של העליה (ממצב של רבע סקוואט ומעלה).
פרס:
40X3X5 החרא הזה פשוט לא טוב. לא הרגיש כלכך כבד אבל זה נראה כמו בנצ' פרס בעמידה ואני לא יודע למה בחזרות האחרונות כשיד ימין באמצע התנועה יד שמאל כבר למעלה. אני יעלה סרטון בקרוב כי אני רוצה להבין מה לעזאזל קורה בתרגיל הזה!!!
פאוורקלין:
55X5X3 לא ממש כבד אבל בחזרות האחרונות בסטים האחרונים כבר קשה להתרכז, לא יודע אם לעשות את הקפיצה ל60 בחמישייה ואז לעבור ל2.5 או שעבר עכשיו לעבור. סרטון יעלה בהמשך.

בהצעת נדב החכם החלטתי להוריד מתח כי אני גם ככה עושה אותו פעמיים בשבוע באגרוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית