הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד לוג משקולנות לקואלציה החיפאית

• פותח/ת השרשור
10.9.12
דדליפט
110X1X5 חזרתי לשיא הקודם
בנצ'
67.5X1X1 ואז נכשלתי 😳 הבנתי שהגיע הזמן לריסט
62.5X1X5
62.5X1X4 מה לעזאזל קורה לי אני לא מבין?????????!!!!!!!!!
משיכת הנפה
50X5X3 צפיתי שכבר יהיה קשה אבל עדיין קל, למרות שמתחילים להרגיש מאמץ.
מקבילים
2X5 סוף מצליח סטים אותו דבר. נראה לי יכולתי לסחוט יותר.

ואז היה לי אימון אגרוף, האימון עצמו קל בכושר בסוף שחטו אותנו אבל למזלי עוד חיי.
עם הדדליפט לא בטוח אם אני ימשיך עם חמישיות או יעבור ל2.5 (נראה לי אני ימתח על איזה 120 ואז יקטין קפיצות), במשיכות בנתיים ממשיך בחמישיות.

• פותח/ת השרשור
13.9.12
סקוואט
100X3X3 אללה חזרתי לשיא האחרון, מכאן רק PR

פרס
20X1X5 טכניקה טובה
25X1X5 טכניקה טובה
30X1X5 טכניקה טובה
35X2X5 טכניקה טובה
37.5X1X3 הטכניקה כבר התחילה לההרס אז הפסקתי
35X1X5 כדי לסיים שלוש סטים אקרוס באותו משקל

ראיתי קצת סירטונים והטכניקה משתפרת, הגב מתקפל פחות אבל קשה להשאר מאוד TIGHT מתחת למוט, וגליתי שכשאני מרגיש שאני מחזיק אמות ישר אני בעצם לא 😳. סרטון יעלה בהמשך.

פאוור קלין
57.5X5X3 PR הייתה חזרה אחת בסט השלישי שלא הצלחתי, אבל ניסתי שוב והיא עלתה יפה. הכל היה ממש לא עקבי, חלק מהחזרות עלו חלק. חלק עלו קשה עם בעיות נעילה. כנראה הייתי קצת עייף, אימון הבא פלטה ראשונה 😛

• פותח/ת השרשור
16.9.12

דדליפט
115X1X5 PR
פאק יא, אימון הבא 120! ;susss

בנצ'
62.5X3X5 ריסט שהיה קצת קשה והטכניקה הייתה מפגרת 😳 מה לעזאזל קורה לי!!!!??????

משיכות גבוהות באחיזת הנפה
52.5X3X3 PR היה אמור להיות 5 סטים אבל מסיבה כלשהי מהחזרה הראשונה עד האחרונה לא הצלחתי למשוך ליותר מגובה הבטן (אימון קודם עם 50 קילו משכתי בין גובה חזה לגובה צאוור). היה מאוד מוזר אבל נקווה שזה חד פעמי.

מקבילים
5,6

עוד שבוע שבועיים אני עובר למכון חדש, כי מסתבר שהמנוי לזה הוא לא עד סוף השיפוץ אלה עד סוף ספטמבר. המכון החדש מכון רציני של ברזל ודם (לצערי הרב מלא בבילדרים אבל לא ממש מפריע). לפי מה שהבנתי יש שם הרבה מקום אז המשיכות הגבוהות יהפכו לפאוור סנאצ' 🤘

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עובר למכון של אודי במרכז הכרמל. כמו מכבי זה קרוב לבית אבל בלי חרטוטי ראש.

• פותח/ת השרשור
22.9.12
אימון די חרא
סקוואט
102.5X3X3 PR בקרוב סרטון טכניקה
פרס
37.5X2X5 כשאני שומר על טכניקה כמו שאומרים זה מאוד מאוד מאוד קשה, אפילו יותר מידי. אני לא מצליח לעבוד חזרות רצופות ולוקח לי שנה להתארגן בין כל חזרה וחזרה. בנוסף לחצתי אחורה לפי מה שנWANNABEFAT הנחמד אמר לי. אז כשאני לוחץ יחסית ישר ניהיה מאוד מאוד מאוד קשה.
35X3X5 הורדתי משקל כי לא יכולתי ללחוץ ישר עם המשקל הקודם ואיכשהו גם המשקל הזה קשה 😳 WTF HAPPENED TO ME??????
פאוור קלין
60X2X3
60X1X1 F F בסטים הראשונים בקושי משכתי גבוה מספיק (הראקים היה מאוד מפגר) פה חזרה אחת משכתי רק עד הבטן והשנייה גם. קבלתי סחרחורת מטורפת ולא הרגשתי משהו אז החלטתי לסיים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
25.9.12
דדליפט

120X1X3 PR ברביעי נכלשתי
בנצ'
62.5X3X5, 4, 4 אני רוצה לעבור לשם שינוי לטכניקה של ריפוטו (עד עכשיו עבדתי עם הטכניקה של דייב טייט), אז השארתי אותו משקל עבודה.
משיכות גבוהות באחיזת הנפה
52.5X2X3 שוב פעם לא הצלחתי למשוך עד יותר מהפופיק ובאמצע הרגשתי סחרחורת אז הפסקתי.
מקבילים
7, 7 PR

אימון גם די חלש אבל חוסר אוכל ושנייה בשבוע הזה יכול להסביר את זה. הוא היה די עמוס ולא אכלתי מספיק. חייב לאכול יותר!

• פותח/ת השרשור
27.9.12

אוקיי ב4 הימים האחרונים אני ישן 3 שעות בלילה, אוכל ארוחה ביום וזהו. נראה לי קצת חליתי או משהו כי אני מרגיש חרא בכל הזמן הזה. לא מצליח לישון אין תאבון. היום הוא התחיל לחזור והתחלתי להרגיש קצת יותר טוב אבל עדיין די חרא. החלטתי לא לנסות לעשות היום שיאים אלה לעשות אימון קל.

סקוואט
80X3X5
80X1X10
פרס
32.5X3X5
פאוור קלין
50X5X3
מתח
האימון שיפר את ההרגשה כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית