הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקווט + דדליפט

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
הנה שני סטים של סקווט (לי זה נראה מצויין):

והנה דדליפט (הגעתי לכשל למרות שלא הייתי אמור פשוט ישנתי ממש ממש קצת):

החזרה השלישית הייתה לא משהו זה כבר היה כבד מידי אז אל תתייחסו... וזה נדמה לי או שהגב עליון שלי קצת עקום? זה בסדר?
אם הסרטונים עדיין הפוכים אז תנסו לשנות את האיכות...
תודה מראש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט- 1.חסר הרבה עומק.
2. תרד יותר מבוקר. אתה "נופל" למטה וזה גורם לך לצאת מכיווץ.

דדליפט- בסה"כ בסדר, תוציא יותר את החזה.

נערך לאחרונה:
בסקוואט אתה צריך לשבור מקביל .. דבר שאתה לא עושה תתרגל את זה ולפי הסרטון סקוואט השני תוציא את החזה זה יעזור לקריסה שלך לדעתי ... יש שינוי כל שהוא במשקל בין 2 הסרטונים של הסקוואט ? כי זה נראה כאילו העלאת משקל בשני .. לגבי הדד ליפט אחלה אתה נראה קצת גבוה אז הסט אפ שלך יחסית גבוה..
בהצלחה אחי!

הוא שובר, בקושי אבל שובר. וחוץ מזה טכניקה ניראת בסדר.
גם הדדליפט ניראה בסדר. רק פעם הבאה שאתה "מגיע לכשל" פשוט תשקיע קצת כוח ותרים את זה, החזרה שלפני הייתה ניראת קלה, וחזרה אחרי זה פיתאום את אפילו לא מזיז את המוט.. ככה לא ניראה כשל.

• פותח/ת השרשור
הוא שובר, בקושי אבל שובר. וחוץ מזה טכניקה ניראת בסדר.
גם הדדליפט ניראה בסדר. רק פעם הבאה שאתה "מגיע לכשל" פשוט תשקיע קצת כוח ותרים את זה, החזרה שלפני הייתה ניראת קלה, וחזרה אחרי זה פיתאום את אפילו לא מזיז את המוט.. ככה לא ניראה כשל.
אז מה אתה אומר מספיק עומק? לא צריך יותר?

חח כן אתה צודק אם הייתי ממש ממש מתאמץ הייתי מצליח אולי אבל זה חיטוב ביינתים עד החופש ולא צריך להגיע לכשר לפי מה שזכור לי חח לא זוכר למה...
ולגבי המקביל אני שובר...תעצרו בנקודה הכי תחתונה ותראו שהנק' הכי תחנותה בחיבור בין הרגל לבטן תחתונה נמצאת מתחת לנק' הכי עליונה בברך (זה נקרא לשבור מקביל) אז זה מספיק? כי ממש לא ממזמן ירדתי ממש נמוך מידי ותמיד קרסתי ורק לא ממזמן שאלתי איזה מישהו בחדר כושר שלי שמתאמן ממזמן ויש לו טכניקה מצויינת הוא אמר לי שאני קורס, טוב שפגשתי אותו... אז עכשיו אני יורד הרבהה פחות נמוך ממה שמקודם ירדתי והסרטון ה זה נסיון תיקון טכניקה, חח יש לי פחד ביינתים של לרדת עמוק יותר...
אז מה אתם אומרים הכל בסדר? פשוט לרדת בצורה יותר מבוקרת? ויכול להיות הירידה הייתה מהירה גם כי המשקל היה קל זה היום השני בלינארית... אני יעלה עוד סרטון מחר עם משקל כבד נראה איך זה יהיה.

עריכה:
הנה נגיד סרטון שימו לב הוא גם שובר פה אבל ממש בקושי: (וכנראה זה בסדר)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גם לדעתי בסקוואט אתה לא שובר מקביל חסר לך קצת עומק תרד יותר לאט ויותר עמוק תשמור על כיווץ בהאמס וזה יסתדר כבר
הדדליפט די בסדר תוציא יותר חזה לכיוון התקרה ותחזיק את הגב חזק

• פותח/ת השרשור
הנה מה שדברתי עליו אתמול:
סט רטשון
סט שני
סט שלישי סט העודה בלינארית של ה3 חזרות
הנה בסוף אני מאבד את המתיחה וקורס... לא מצליח לתקן את זה לא משנה מה אני עושה, יש לכם טיפים?
עריכה: קוראים לזה BUTTWINK נראה לי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הקפצה... משהו יכול להגיב בבקשה זה ממש ממש חשוב לי לא יכול להמשיך על אותו משקל\לעלות עם טכניקה כזאת :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית