הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חיטוב+תזונה+תוספים

danieltrt

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
טריב פיטנס
שלום לכל חברי הפורום
אני בן 17 מתאמן כבר שנתיים במשקל 72 וגובה 174 סמ
משקלים בתרגילי בסיס
לחיצת חזה 70 קג (3X10)
לחיצת חזה בשיפוע 65קג(3X10)
סקווט 90(3X15)
חתירה משקולת 35 קג(3X10)
אף פעם לא עשיתי חיטוב והיתי רוצה לקבל קצת עזרה בבנית תוכנית ותזונה נכונה בנוסף קניתי גם התוספים הבאים קראטין HMB חלבון וCLA שקיבלתי במתנה
מה הדרך הטובה ביותר להוציא בעזרתם את המיטב
נ.ב האם אפשר להחליף ארוחת ערב בחלבונים(תוסף)
תודה לכל העוזרים

דדליפט וסקוואט אתה לא עושה ? מדוע ?
יש לך פה תכניות אימונים בנויות לחיטוב תעיין ותראה מה הכי מתאים לך :http://www.kilogram.co.il/609/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91/
הנה מדריך שיעזור לך בקשר לתפריט לחיטוב :http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
בקשר לתוספים : קריאטין אתה לוקח כפית אחת ביום וזהו למשך תקופה ארוכה אתה לא צריך לעשות הפסקות בשימוש של הקריאטין . חלבון אתה לוקח בהתאם לכמות חלבון שחסר לך בתפריט למשל : אתה אוכל 100 גרם חלבון ביום ואתה צריך 125 , אז תיקח סקופ אחד . אם אתה צריך למשל 150 אז תקח שני סקופים
בקשר לCLA הבנתי שזה בזבוז כסף טהור אז אין לי איך להמליץ לך לקחת אותו כי אני לא משתמש בו , אבל אני מאמין שכתוב לך על האריזה מאחורה חייב .
HMB גם זה הבנתי שהוא תוסף לא ממש יעיל אבל לפי מה שזכור לי אתה לוקח בסביבות ה-3 גרם ביום , כל יום [גם ללא אימון ,וגם יום של אימון ]

• פותח/ת השרשור
היתי בתוכנית מסה(5 חזרות לסט) עד לפני חודש וחצי 4 פעמים בשבוע אז היתי עושה גם דדליפת אחר כך החלפתי לפעמים בשבוע בגלל בגרויות עכשיו אני עושה סקוואט פעמיים בשבוע כדי לשמור על המסה עוד מעט אני יכול לחוזר ל4 פעמים בשבוע.
דרך אגב קראתי שHMB טוב בשילוב עם קרטאין זה נכון?
בכל מקרה תודה רבה על העזרה

• פותח/ת השרשור
שלום לכולם
רציתי לשאול איך תוכנית האירובי HIIT של בודיבילדינג לאחר כל אימון בשילוב עם שלוש אימונים בשבוע ותזונה נכונה?
והאם תוכנית התזונה של קילוגרם לגבר במשקל 70 קג(אני לא יכול לפרסם קישור) טובה עם התוספים שרשמתי למעלה
חוץ מזה איך התוכנית הזו בהנחה שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע כי הבנתי ש4 אימונים לא מאפשרים התאוששות בחיטוב

אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
סקוואט חופשי כנגד מוט
2
6
דדליפט
1
8
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט
3
8
גב
חתירה בהטיה כנגד מוט
3
8
כתפיים
הנפה לצדדים
3
10
יד קידמית
בישיבה כפיפת מרפקים כנגד משקוליות יד
3
10
יד אחורית
לחיצה צרפתית
3
8
בטן

אימון B
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
סקוואט חופשי כנגד מוט
2
6
דדליפט
1
8
חזה
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט בשיפוע
3
8
גב
פולאובר/מתח(שונים)
3
8
כתפיים
בישיבה לחיצת כתפיים לפנים עם משקוליות יד / מוט באחיזה רחבה
3
6
יד קידמית
המר קדימה
3
10
יד אחורית
הנפה לאחור/כבל V
3
8
בטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית