הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש סיכוי שהג'אק לא משפיע עלי ?

• פותח/ת השרשור shy327
  • פורסם בתאריך

shy327

משתמש מתחיל
81
3
נק' מוניטין:
-8
81
3
קניתי את הjack3d לאחר שהתאכזבתי קשות מה NO XPLODE 2.0
ואני לא מרגיש איתו כלום לוקח אותו לא מרגיש איזה שהם עיקצוצים או באמת פרץ אנרגיה
כמו שכולם מדברים עליו וגם זה רק אני או שהוא לא מתערבב כזה טוב ?

בכל מקרה אני לוקח אותו 30 דקות לפני אימון שם לי סקופ אחד היום ניסיתי סקופ וחצי ועדיין לא
הרגשתי משהו מיוחד האם אני עושה משהו לא בסדר או שפשוט יש סיכוי שזה לא משפיע עלי ?

יכול להיות שהוא לא משפיע עליך , על כל אדם החומר עובד ומשפיע בצורה אחרת תנסה לקחת אותו על בטן ריקה יכול להיות שאתה יותר תרגיש אותו .
בקשר לערבוב כל החברים שלי ואני מאוד מרוצים ממנו הוא מתערבב מצויין !

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהוא לא משפיע עליך , על כל אדם החומר עובד ומשפיע בצורה אחרת תנסה לקחת אותו על בטן ריקה יכול להיות שאתה יותר תרגיש אותו .
בקשר לערבוב כל החברים שלי ואני מאוד מרוצים ממנו הוא מתערבב מצויין !

תודה על התגובה המהירה, שאני מערבב אותו בשייקר חלקו שוקע לתחתית השייקר איך בידיוק אתה מערבב אותו ?

אם אתה צורך קפה בכמיות גבוהות במהלך היום אז זאת הסיבה שאתה לא מרגיש אותו. בכל מקרא אני אישית הרגשתי אותו רק מי 2 סקופים וכשאני אומר הרגשתי אני לא מתכוון לסופר אנרגיה וסופר פאמפ, אני מתכוון לטיפה יותר פוקוס ומרץ.
יכול להיות שהציפיות שלך מי התוסף הזה היו יותר מידי גבוהות פשוט. וכל אלא שרושמים שהם עוד שנייה מתחילים לעוף מי המוצר הזה אז יכול להיות שזה פשוט פורמולה ראשונה שלהם והאפקט הוא יותר מנטלי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה צורך קפה בכמיות גבוהות במהלך היום אז זאת הסיבה שאתה לא מרגיש אותו. בכל מקרא אני אישית הרגשתי אותו רק מי 2 סקופים וכשאני אומר הרגשתי אני לא מתכוון לסופר אנרגיה וסופר פאמפ, אני מתכוון לטיפה יותר פוקוס ומרץ.
יכול להיות שהציפיות שלך מי התוסף הזה היו יותר מידי גבוהות פשוט. וכל אלא שרושמים שהם עוד שנייה מתחילים לעוף מי המוצר הזה אז יכול להיות שזה פשוט פורמולה ראשונה שלהם והאפקט הוא יותר מנטלי.
אני לא שותה קפה בכלל יכול להיות שהציפיות שלי היו באמת גבוהות אבל אני ממש לא מרגיש שום דבר כאילו אני סתם מכניס לעצמי אבקה כלשהי

אני למשל אוכל 300 גרם פסטה 150 גרם חזה עוף 2 פרוסות לחם 30 גרם טחינה 15 גרם אגוזי מלך אחריי 20-30 דקות לוקח ג'ק 2סקופים וכבר אחרי 10 דקות אני מרגיש דלוק ויש את העיקצוצים האהובים אין על ג'ק !!

אני למשל אוכל 300 גרם פסטה 150 גרם חזה עוף 2 פרוסות לחם 30 גרם טחינה 15 גרם אגוזי מלך אחריי 20-30 דקות לוקח ג'ק 2סקופים וכבר אחרי 10 דקות אני מרגיש דלוק ויש את העיקצוצים האהובים אין על ג'ק !!

מה זה מה אתה מסניף אותו 😲

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית