הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה קטנה לפני שאני מזמין

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
אני רוצה לנסות את הליפו 6 השחור, מה ההבדל בין ה2 סוגים הללו? (מלבד המחיר..)

http://www.fitnessdepot.co.il/lipo6.html - ליפור 6 שחור 120 כדורים

ויש את זה:
http://www.fitnessdepot.co.il/lipo6-1.html - שנראה יותר טוב אבל הוא יותר זול..

מה הכי טוב יעיל ומומלץ?
שניהם מכילים יהומובין נכון?

יש עוד תוספים שהייתם ממליצים לי לתקופת החיטוב?
אגב אני שותה כל בוקר כדור של צנטרום, ויטמין כזה שמשלים את החסרים של הגוף .. לא תהיה בעיה עם הליפו נכון?
תודה רבה ושבת שלום..

אגב עוד שאלה קטנטנה.. הבנתי שבליפו יש קפאין, איך זה משתלב עם השתיית קפה ביום יום (שותה רק כוס אחת של נס עם חלב בבוקר לפעמים עוד אחת במהלך היום)

נערך לאחרונה:
אבל באשכול הקודם אמרו לך שאלה תוספים לא רציניים ו-90% לא ימליצו לך על השורפים אז תסביר לי בבקשה , למה ?

טוב בוא נעשה לך סדר בבלאגן !
את הליפו 6 אל תקנה זה סתם בזבוז כסף , החומר הפעיל בו הוא יוהמבין וקפאין עכשיו המינונים שלהם לא מצדיקים את המחיר.
מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לקנות יוהמבין HCL בנפרד וקפאין בנפרד ייצא לך הרבה הרבה יותר זול ויותר אפקטיבי מאשר המוצר הזה , זה פשוט החומרים האלה באריזה יפה עם עוד 200 שקל לפחות
התוספים שהייתי ממליץ לך לקחת בשוטף זה : מולטי ויטמין , אומגה 3 , ויטמין C ויטמין D [ אם יש חוסר ] מגנזיום ואבץ מאוד עוזר להתאוששות במיוחד בחיטוב
קריאטין
אין קשר בין המולטי ויטמין לליפו 6 אתה יכול לקחת אותם ביחד . המולטי ויטמין של צנטרום הוא לא כל כך טוב לספורטאים שמבצעים אימונים עצימים כי המינונים שלו נמוכים הייתי ממליץ ללכת על המולטי ויטמין של טווילאב אחלה מינונים וממש זול .
הצריכה היומית המומלצת של קפאין היא כפול 10 מ"ג פר משקל גוף כלומר אם אתה שוקל 80 אז הכמות המומלצת בשבילך היא עד 800 מ"ג יותר מזה זה כבר לא בטווח התקין .
לגבי האוקסי לייט גם אני שמעתי עליו הרבה תגובות טובות אבל שוב הייתי ממליץ לך לקנות את היוהמבין HCL בנפרד ולקחת אותו זה יהיה הכי אפקטיבי והכי זול
אתה יכול לעשות פרוטוקלים של לייל אם אתה באחוז שומן נמוך ולשלב בהם קפאין+לטירוזין+יוהמבין

• פותח/ת השרשור
וואי תודה.. והיהומובין באמת עוזר?
אגב אם אני בכל זאת קונה את הליפו או שאני קונה את היהומובין + הקפאין, כמה אני צריך לקחת ביום? אני שוקלל 100 עגול

• פותח/ת השרשור
אחי רשום שם שיהומובין כדאי לקחת על קיבה ריקה לפני אימון אירובי, ולא לפני אימון משקולות כי זה מסוכן.
אז יש לי בעיה, אני כל בוקר הולך למכון, עושה אימון אירובי שעה וחצי ואז אימוני כוח. את האימוני כוח כמובן רק 3 פעמים בשבוע, ואירובי כל יום.
אז בימים שיש לי אימוני כוח לא לקחת את הליפו? או בגלל שהכמות מזערית זה לא בעיה? (אני יקח שעה לפני + השעה וחצי של האימון.. זה אמור להתפוגג עד האימוני כוח לא?)

אחי רשום שם שיהומובין כדאי לקחת על קיבה ריקה לפני אימון אירובי, ולא לפני אימון משקולות כי זה מסוכן.
אז יש לי בעיה, אני כל בוקר הולך למכון, עושה אימון אירובי שעה וחצי ואז אימוני כוח. את האימוני כוח כמובן רק 3 פעמים בשבוע, ואירובי כל יום.
אז בימים שיש לי אימוני כוח לא לקחת את הליפו? או בגלל שהכמות מזערית זה לא בעיה? (אני יקח שעה לפני + השעה וחצי של האימון.. זה אמור להתפוגג עד האימוני כוח לא?)
אחרי כל מה שקראת והפנמת אתה עדיין קונה את הליפו? facepalmfacepalmfacepalm
בימי אימון משקולות לוקחים יוהמבין מינימום 4 שעות לפני האימון אסור אחרי ! כלומר אי אפשר 3 שעות או שעתיים מינימום 4

אחרי כל מה שקראת והפנמת אתה עדיין קונה את הליפו? facepalmfacepalmfacepalm
בימי אימון משקולות לוקחים יוהמבין מינימום 4 שעות לפני האימון אסור אחרי ! כלומר אי אפשר 3 שעות או שעתיים מינימום 4

דני זה מיותר יהומבין בשבילו הוא בא.ש גבוהה.
root1 קראתי את הפוסט שכתבת על התהליך החיטוב שלך ואם אני לא טועה אתה סביבות 20+ %
יהומבין לא יעיל בכלל בא.ש כל כך גבוהה וזה גם בזבוז כסף .
אם בכל זאת בתוספים עסקינן יש לך 2 אפשרויות ראליות .
קלן (שמומלץ לקחת בסביבות 15 א.ש)
והבחירה המצוינת בשבילך היא אפדרין שמתאימה לאנשים עם א.ש גבוה כמו שלך וגם מדכאת תאבון מציוין לגבי איך להשיג כמה ולמה אני לא הכתובות.

אם בכל זאת בא לך לקנות את הליפו . תהנה אין לי משהו אחר להגיד

אהה אוקי לא ידעתי שהוא ה20%
ROOT1 אם אתה 20% הדבר הכי טוב למצב שלך כרגע יהיה דיאטה עם גירעון קלורי של 500 כמות מספקת של פחמימה שיהיה לך כוח לאימונים אנאירובים
והדבר הכי חשוב סבלנות !
ליפו 6 חוץ מלעשות חור בכיס ולבלוע כדורים לא יעשו לך כלום אבל כלום ! אם זה מה שבא לך בבקשה לך על זה בכל הכוח !
בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל אני בתקופה של קצת באסה ואני מחפש מוטיבציה חדשה וגם קצת זירוז.. ירדתי 30 קילו מפבואר וב"ה אני מתקדם טוב..
לגבי הליפו, זה גם יביא לי מרץ ואנרגיה אז לא מפריע לי כזה..

אבל מה הקטע שיהומובין לא עוזר בא"ש גבוה? אני יודע שבא"ש גבוה אאפשר לרדת לבד אבל מן הסתם הוא אמור לעזור \ לעודד \ לזרז לא?

רות מתוק תקרא קצת את המאמרים בפורטל לגבי כל השורפי שומן, יחסוך לך המון שאלות.
ושמת לב שכל פוסט שלך מוזכר המילה ליפו? אומרים לך זה לא שווה את המחיר, ועוזר באחוזי שומן נמוכים יותר,
כרגע זה קלן/אפדרין גרעון שלילי, עד לאחוזי שומן הנמוכים באמת- 12% ומטה, אפשר להתחיל לצרוך יהומבין- כי הוא יעזור.

טוב בוא נעשה לך סדר בבלאגן !
את הליפו 6 אל תקנה זה סתם בזבוז כסף , החומר הפעיל בו הוא יוהמבין וקפאין עכשיו המינונים שלהם לא מצדיקים את המחיר.
מה שהייתי ממליץ לך לעשות זה לקנות יוהמבין HCL בנפרד וקפאין בנפרד ייצא לך הרבה הרבה יותר זול ויותר אפקטיבי מאשר המוצר הזה , זה פשוט החומרים האלה באריזה יפה עם עוד 200 שקל לפחות
התוספים שהייתי ממליץ לך לקחת בשוטף זה : מולטי ויטמין , אומגה 3 , ויטמין C ויטמין D [ אם יש חוסר ] מגנזיום ואבץ מאוד עוזר להתאוששות במיוחד בחיטוב
קריאטין
אין קשר בין המולטי ויטמין לליפו 6 אתה יכול לקחת אותם ביחד . המולטי ויטמין של צנטרום הוא לא כל כך טוב לספורטאים שמבצעים אימונים עצימים כי המינונים שלו נמוכים הייתי ממליץ ללכת על המולטי ויטמין של טווילאב אחלה מינונים וממש זול .
הצריכה היומית המומלצת של קפאין היא כפול 10 מ"ג פר משקל גוף כלומר אם אתה שוקל 80 אז הכמות המומלצת בשבילך היא עד 800 מ"ג יותר מזה זה כבר לא בטווח התקין .
לגבי האוקסי לייט גם אני שמעתי עליו הרבה תגובות טובות אבל שוב הייתי ממליץ לך לקנות את היוהמבין HCL בנפרד ולקחת אותו זה יהיה הכי אפקטיבי והכי זול
אתה יכול לעשות פרוטוקלים של לייל אם אתה באחוז שומן נמוך ולשלב בהם קפאין+לטירוזין+יוהמבין

ואחרי כל זה אתה קונה Xtend וOxyElite...;maeq

וד"א קפאין 10מ"ג לכל ק"ג, זה רק אני או שאי אפשר להירדם עם כמות כזאת?

ואחרי כל זה אתה קונה Xtend וOxyElite...;maeq

וד"א קפאין 10מ"ג לכל ק"ג, זה רק אני או שאי אפשר להירדם עם כמות כזאת?
זה עד 10 מ"ג לק"ג משקל גוף - ממש אין צורך להגיע לשם בכלל וזו גם לא ההמלצה. אני לא ממליץ לעבור את ה 400-600 מ"ג קפאין ביום, במיוחד למי ששותה ואוכל מוצרים שיש בהם קפאין ביומיום (קפה, תה, רדבול/XL, שוקולד וכו')

זה עד 10 מ"ג לק"ג משקל גוף - ממש אין צורך להגיע לשם בכלל וזו גם לא ההמלצה. אני לא ממליץ לעבור את ה 400-600 מ"ג קפאין ביום, במיוחד למי ששותה ואוכל מוצרים שיש בהם קפאין ביומיום (קפה, תה, רדבול/XL, שוקולד וכו')

כן אני כבר בעצמי הרגשתי שזה מיותר כרגע אני על 300מ"ג ביום עכשיו בחיטוב ועל קפה וקולה וויתרתי סופית (שינה יותר חשובה לי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית