הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית.

• פותח/ת השרשור artium1
  • פורסם בתאריך

artium1

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני כחודש מתאמן בתוכנית SS ואני פשוט לא מתחבר לתוכנית הזאת, לא אוהב אותה ולא מצליח להתקדם בה. אני יודע שזאת התוכנית הכי טובה למסה והכי ממולצת אבל אני אשמח לשמוע בכל זאת על תוכנית AB שהייתם ממליצים לעבור אליה שגם תיתן תוצאות טובות.

יש כמה סיבות שאתה לא מתקדם בה .
1. טכניקה לא טובה
2. לא אוכל מספיק
3. לא יושן מספיק
4. כל התשובות נכונות
אתה בטוח שכל הדברים הנ"ל תקינים אצלך ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה המהירה,
רוב הסיכויים באמת שזאת הטכניקה וקשה ללמוד את התרגילים כמו שצריך בלי שיש לך מאמן במכון שעובד איתך עליהם ועוזר לך כמו במקרה שלי. אני מרגיש שהחודש הזה היה מבוזבז לחלוטין ורציתי לחזור לAB חשבתי לשמוע על תוכנית ספציפית שהיא יחסית טובה, ויראו בה תוצאות.

יש כמה סיבות שאתה לא מתקדם בה .
1. טכניקה לא טובה
2. לא אוכל מספיק
3. לא יושן מספיק
4. כל התשובות נכונות
אתה בטוח שכל הדברים הנ"ל תקינים אצלך ?

עכשיו תקדחו לו על SS?
בנאדם לא אוהב את התוכנית זה לא תוכנית חובה שאם הוא לא יעשה הוא ישאר במקום דיי.
צריך גם להנות מהתהליך ואם SS לא בא לו בכיף אז שיעשה משהו שגם יהנה ממנו

עכשיו תקדחו לו על SS?

אם הוא לא רוצה לעשות SS, שלא יעשה, אבל אף אחד לא ימליץ לו על תכנית פחות יעילה. אם הוא לא מצליח להתקדם ב-SS, הוא לא יתקדם גם ב-AB. אם הבעיה היא בטכניקה, ובמקום ללמוד אותה בא לו לבזבז זמן על מכונות וליצנות, שיבושם לו.

קודם כל תודה על התגובה המהירה,
רוב הסיכויים באמת שזאת הטכניקה וקשה ללמוד את התרגילים כמו שצריך בלי שיש לך מאמן במכון שעובד איתך עליהם ועוזר לך כמו במקרה שלי. אני מרגיש שהחודש הזה היה מבוזבז לחלוטין ורציתי לחזור לAB חשבתי לשמוע על תוכנית ספציפית שהיא יחסית טובה, ויראו בה תוצאות.
אם אתה רוצה ללכת על AB יש לך תכניות מוכנות בפורטל http://www.kilogram.co.il/570/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%94/

NEVER GIVE UP !!! NEVER BACK DOWN

never-back-down-20071213034834656.jpeg.jpg

אם הוא לא רוצה לעשות SS, שלא יעשה, אבל אף אחד לא ימליץ לו על תכנית פחות יעילה. אם הוא לא מצליח להתקדם ב-SS, הוא לא יתקדם גם ב-AB. אם הבעיה היא בטכניקה, ובמקום ללמוד אותה בא לו לבזבז זמן על מכונות וליצנות, שיבושם לו.

איפה רשמתי מכונות וליצנות ? מה רע במכונות ? צריך לדעת לשלב.

אני לא בוויכוח הזה אז אל תגרור עוד תגובה..

עכשיו תקדחו לו על SS?

עכשיו אתה תקדח על זה שלא חובה לעשות SS? אתה קופץ לכל נושא על התכנית הזאת וחופר לאנשים ש"לא חייבים SS".

אני כחודש מתאמן בתוכנית SS ואני פשוט לא מתחבר לתוכנית הזאת, לא אוהב אותה ולא מצליח להתקדם בה. אני יודע שזאת התוכנית הכי טובה למסה והכי ממולצת אבל אני אשמח לשמוע בכל זאת על תוכנית AB שהייתם ממליצים לעבור אליה שגם תיתן תוצאות טובות.

כל תכנית טובה כוללת את כל התרגילים של SS. אתה יכול לראות את זה בכל התכניות בפורטל המאמרים. אם הבעיה שלך עם SS היא התרגילים, אתה לא תסתדר גם בתכניות אחרות. אם הבעיה היא אחרת, אפשר לסדר אותה. כל מתאמן רציני כאן עבר וסיים SS בהצלחה, או תכניות על אותו התקן. זה הבסיס והצעד הראשון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית