עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש כמה סיבות שאתה לא מתקדם בה .
1. טכניקה לא טובה
2. לא אוכל מספיק
3. לא יושן מספיק
4. כל התשובות נכונות
אתה בטוח שכל הדברים הנ"ל תקינים אצלך ?
עכשיו תקדחו לו על SS?
בנאדם לא אוהב את התוכנית זה לא תוכנית חובה שאם הוא לא יעשה הוא ישאר במקום דיי.
צריך גם להנות מהתהליך ואם SS לא בא לו בכיף אז שיעשה משהו שגם יהנה ממנו
אם אתה רוצה ללכת על AB יש לך תכניות מוכנות בפורטל http://www.kilogram.co.il/570/%D7%AA%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%94/קודם כל תודה על התגובה המהירה,
רוב הסיכויים באמת שזאת הטכניקה וקשה ללמוד את התרגילים כמו שצריך בלי שיש לך מאמן במכון שעובד איתך עליהם ועוזר לך כמו במקרה שלי. אני מרגיש שהחודש הזה היה מבוזבז לחלוטין ורציתי לחזור לAB חשבתי לשמוע על תוכנית ספציפית שהיא יחסית טובה, ויראו בה תוצאות.
אם הוא לא רוצה לעשות SS, שלא יעשה, אבל אף אחד לא ימליץ לו על תכנית פחות יעילה. אם הוא לא מצליח להתקדם ב-SS, הוא לא יתקדם גם ב-AB. אם הבעיה היא בטכניקה, ובמקום ללמוד אותה בא לו לבזבז זמן על מכונות וליצנות, שיבושם לו.
עכשיו תקדחו לו על SS?
בנאדם לא אוהב את התוכנית זה לא תוכנית חובה שאם הוא לא יעשה הוא ישאר במקום דיי.
צריך גם להנות מהתהליך ואם SS לא בא לו בכיף אז שיעשה משהו שגם יהנה ממנו
אני כחודש מתאמן בתוכנית SS ואני פשוט לא מתחבר לתוכנית הזאת, לא אוהב אותה ולא מצליח להתקדם בה. אני יודע שזאת התוכנית הכי טובה למסה והכי ממולצת אבל אני אשמח לשמוע בכל זאת על תוכנית AB שהייתם ממליצים לעבור אליה שגם תיתן תוצאות טובות.
נכון לא חובה לעשות SSעכשיו אתה תקדח על זה שלא חובה לעשות SS? אתה קופץ לכל נושא על התכנית הזאת וחופר לאנשים ש"לא חייבים SS".
נכון לא חובה לעשות SS
אני אסיר תודה על כך שיש לנו אותך כדי להזכיר לנו את זה כל פעם מחדש.