הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מדוע סקוואט הוא התרגיל הגרוע ביותר שהומצא איי פעם?

"The only way to “fix” it, is to stop doing it, and instead perform any other compound leg exercise available, of which, there are a ton of options. Some are better than others.
"

כן, "טונות" של אפשרויות.
לג פרס, או סמית משין (מכרעים נוציא מהמשוואה כי זה לא ממש דומה לסקוואט).
וואו איזה מבחר!!

אני אישית מרגיש הרבה יותר את הגב התחתון בלג פרס מאשר בסקוואט, בגלל משיכת האגן שהוא מייצר. בכל מקרה, הנחת היסוד שלו היא שעמוד השדרה לא יכול לעמוד בעומסים, ולכן סקוואט תרגיל חרא וכו' וכו'. לא מישהו שצריך לקחת ברצינות.

המאמר שקול למשהו כמו תעשה דברים תפגע , תשב בבית לא תזוז ממנו סיכוי שתפצע או תהרג שואף ל-0... מאמר דפוק ומגמתי לדעתי.

אני אישית מרגיש הרבה יותר את הגב התחתון בלג פרס מאשר בסקוואט, בגלל משיכת האגן שהוא מייצר. בכל מקרה, הנחת היסוד שלו היא שעמוד השדרה לא יכול לעמוד בעומסים, ולכן סקוואט תרגיל חרא וכו' וכו'. לא מישהו שצריך לקחת ברצינות.

בדיוק כמוני , בלגפרס עבדתיעל משקל מסוים כאב לי הגב טוב טוב מיד אחרי זה והשבית אותי שבוע... בסקוואט שום כלום.

כותב המאמר יוצא הרבה נגד ריפטו והוא בא בהנחה שכול מי שמתחיל SS מתחיל 100 קילו סקאווט למרות שיש בספר הרבה דגש על ריסטים והורדת 20% מהמישקל לפחות בהתחלה. שלא נדבר על הדגשים על טכניקה נכונה שחייבים לשיים
StarDust
1+
עשיתי אחרי פציעה בלג פרס משך שבועיים והרס לי את הגב התחתון חזרתי לסקוואט והבאה בופלא אחריי יומיים הגב שלי משוחרר ברמה שאי אפשר לתאר
הכתבה הזאת מגמית ומפגרת

34351_465145058311_510388311_6231454_4437875_n.jpg

אני רוצה להיות גדול כמוהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית