מידע סיטומל+קלן+סטנזולול

ניסים85

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום לכל חברי הפורום. שאלה: האם סייקל 9 שבועות. סיטומל+קלן+סטנזולול. האם יש צורך זמן מנוחה כזמן הסייקל+ חודש. תודה

הסייקל שלך לא בנוי נכון בכלל, עצה - תתחיל מלקרוא את המדריכים בפורום, במידה ואח"כ יהיו לך שאלות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
הסייקל שלך לא בנוי נכון בכלל, עצה - תתחיל מלקרוא את המדריכים בפורום, במידה ואח"כ יהיו לך שאלות, אשמח לעזור.
אהלן. אני אחרי הסייקל לחיטוב לאחר שחרשתי את הפורומים בחו"ל וזו הצעתם . אני רוצה להתחל סייקל מסה נקייה האם אני צריך להמתין. כ שלושה חודשים או להתחיל בעוד חודש. תודה על תגובתך המהירה.

אהלן. אני אחרי הסייקל לחיטוב לאחר שחרשתי את הפורומים בחו"ל וזו הצעתם . אני רוצה להתחל סייקל מסה נקייה האם אני צריך להמתין. כ שלושה חודשים או להתחיל בעוד חודש. תודה על תגובתך המהירה.

תראה, חבל שאתה הולך עם ראש בקיר, הסברתי לך שיש מדריכים שכדאי לקרוא, אם באמת היית "חורש" את כל הפורומים, ממש לא היית מקבל תשובה שT3+קלן+וינסטרול זה מתאים לסייקל חיטוב.

אם תקרא את המדריכים, אז תראה איזה שילובים כדאי לשלב.

• פותח/ת השרשור
היתיעצות

תראה, חבל שאתה הולך עם ראש בקיר, הסברתי לך שיש מדריכים שכדאי לקרוא, אם באמת היית "חורש" את כל הפורומים, ממש לא היית מקבל תשובה שT3+קלן+וינסטרול זה מתאים לסייקל חיטוב.

אם תקרא את המדריכים, אז תראה איזה שילובים כדאי לשלב.

משין הד אתה כנראה בעל ניסיון. וזה הסייקל שהוצע.
סייקל
Adding winstrol and - or anavar to number 14will give you a couple of pound of lean muscle mass on an all oral cycle:
18. CYTOMEL, CLENBUTEROL, ANAVAR &-OR WINSTROL
Week
Cytomel mcg/day
Clenbuterol mcg/day
Winstrol mg/day
1
-
80
-
2
-
100
-
3
25
120
20
4
50
120
20
5
50
120
20
6
75
160
30
7
100
160
30
8
-
160
30
9
-
160
40

Juice needed:
40 tabs of Cytomel
210 tabs of Clenbuterol
400 tabs of Winstrol

If you want lean and hard body of a model this one is for you.

ממליץ לך על סייקל חיטוב כזה:

טטסט פרופ+מסטרון
אוראלים:
EC+קלן+אנאבר

8 שבועות סייקל
את האוראלים אתה מתחיל מהשבוע השני (6 שבועות אחרונים של הסייקל)
רוטציות עם הEC+הקלן שבועיים שבוועים ON OFF
אנאבר לאורך כול הסייקל רצוף 6 שבועות
לא רואה סיבה לשתמש בטי 3 בסייקל הזה
אני מבטיח לך השתוצאות יהיה בהרבה הרבה יותר טובות!!!
מסטרון אני אישית יותר מעדיף מוינסטרול גם יותר יעיל גם יותר אנדרוגני ויותר זול
טסט אין מה להריב הלחם והחמאה בכול סייקל

T3 וקלן זה שילוב מנצח לשריפת שומן ,אבל אני בספק אם הווינסטרול מספיק חזק כדי לשמר מסת שריר בנוכחות של חומר ת'רמוגני חזק כמו T3 ...הייתי מחליף את ווינסטרול והולך על 100 מ"ג של טסט פרופיונט פעם ביומיים,לא צריך מסות של טסט' בחיטוב אלא אם כן מדובר בחיטוב לתחרות.

נא להירגע!
אין לי בעיה שאתם מנהלים ויכוח, אבל לישמור על כבוד אחד לשני, בלי הערות מיותרות.

• פותח/ת השרשור
היתיעצות

שלום לכולם ותודה למשיבים. מה שאתם לא הבנתם. שאני כבר ביצעתי את הסייקל. אני כבר אחר.
שאלתי היא האם אני צריך לחכות לסייקל השני שאני מתכוון לעשות. כ- 3 חודשים או מספיק רק חודש. שאלתי השנייה.אני מעוניין לעשות סייקל ללא אגירת נוזלים. תודה וחג שמח לכל חברי הפורום.

בגדול מאשינהד צודק למרות שאני לא מסכים עם שבועיים קלן ואז להמשיך אם אפדרין בגלל שגם אפדרין וגם קלן עובדים על רצפטורים אלפה 2 קלן הוא אלפא 2 אגנוסטי ואפדרין הוא אלפא\בטא אגנוסטי עדיף לרדת מאפדרין
שמרצים קלן כדי לתת זמן לרצפטורים להתאושש בגדול הסייקל שהוא המליץ זה מה שאני מריץ עכשיו אחלה סייקל לחיטוב.
הסייקל שפותח הפוסט הציע הוא גרוע מאוד

לגבי הסייקל השני
מתי סיימת את הסייקל מה עשית בשביל PCT? איזה חומרים אתה רוצה להריץ בסייקל השני לפי מה שאתה אומר פה בפורום אחי אתה לא ממש יודע מה אתה עושה גבר

• פותח/ת השרשור
זה הסייקל שאני מעוניין לבצע. 10 שבועות. שבוע 1-5 סוסטנון + בולדון 500 מג + 40 מג דיאנבול(רק 4 שבועות דיאנבול)

שבוע 6-10 סיפיונאט + טרנבולון

זה הסייקל שאני מעוניין לבצע. 10 שבועות. שבוע 1-5 סוסטנון + בולדון 500 מג + 40 מג דיאנבול(רק 4 שבועות דיאנבול)

שבוע 6-10 סיפיונאט + טרנבולון

בשביל מה לחתוך את הבולדנון אחרי חמישה שבועות כשהוא עוד לא מורגש אפילו ?
עדיף לך להריץ אותו כל הדרך כבר...

או שתעשה סייקל נורמלי וחכם או שאל תעשה סייקל
אתה מעלה פה דברים הזויים מהתחת שלא יתנו לך שום תועלת ממשית

מה הפואנטה גם בלהחליף סוג של טסט' באמצע ? הרי טסט' זה טסט'.

אני מסכים עם כל מילה של shadow אין לך מושג מה אתה עושה אני לא יודע מאיפה אתה מביא תא המידע הזה
אבל אין לך מה לחפש עם סטרואידים זה ברור שאין לך מושג מה אתה עושה אני מציע לך לחקור טוב טוב את הנושא ואחרי שתחכים קצת תבוא ואנחנו נשמח לעזור לך אבל אחי מה זה השטויות האלה למה לך לעשות נזק לגוף שלך זה לא ממתקים החומרים האלה יש לנהוג במשנה זהירות ולא סתם לדחוף חומר

מסכים עם אדון עדי המלומד,ואני הייתי מאוד שמח לדעת מאיפה פורומים בחו"ל אתה קורא ,כי אני עוקב שם המון ובאף פורום ששווה מבט לא ממציאים סייקלים מצוצים מהאצבע כמו שהבאת לפה

נ.ב:
אל תעלב,ואל תיקח את זה כהתקפה אישית נגדך,אתה פשוט לא יודע מה אתה עושה ואתה תגרום בסופו של דבר ליותר נזק מתועלת.אם קצת נותנים לך בראש פה ,זה מדאגה נטו.

כל מילה בסלע אין פה שום דבר אישי אחי אנחנו פה לטובתך אם לפעמים אנחנו נשמעים בוטים זה רק כדי להבהיר את הנקודה שסטרואידים זה לא משחק ואין להקל בהם ראש
בהצלחה אחי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית