הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סטים ב-AB

• פותח/ת השרשור Mustic5
  • פורסם בתאריך

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
אני עושה ב-AB לחזה את התרגילים הבאים:
בנץ' פרס כנגד מוט
קרוס אובר בכבל
בנץ' פרס חיובי כנגד מוט

כל תרגיל 3 סטים עכשיו השאלה אצלי היא אם אפשר להוסיף עוד 2 סטים של בנץ' פרס עם משקולות או שזה יותר מידי?
9 סטים לא כולל בנץ' פרס עם משקולות, 11 כולל בנץ' פרס עם משקולות.

ובכלל, מה עדיף לעשות בבנץ' פרס משקולות או מוט כי עם משקולות הטווח יותר טוב ומפתחים את החזה יותר טוב ובאופן שווה
אבל התנועה לפעמים שגויה.. אז מה עדיף?

אתה מתחיל? כנראה שכן.. אז אתה צריך רק בנץ' פרס לחזה אם תוסיף עוד תרגלים זה לא יתן לך כלום..

• פותח/ת השרשור
זה בדרך כלל 6-10 סטים לשריר גדול אבל יש שאומרים שאפשר עד 12 אז אני לא בטוח לגמרי בכל מקרה החלטתי ואני עושה 9 סטים וכל אימון אני פעם עושה דאמבלים ופעם מוט אולימפי כדי שהשריר יקבל גיוון.
אני התאמנתי שנה בבית ובחדר כושר אני רק שבועיים
מצאתי פתרון טוב והתמונה לא מחמיאה וביחס לזה שאני רזה המשקלים שלי יחסית גדולים לאיך שאני נראה.
אני גם לא מחפש להתרחב כל כך ומה הבעיה של אנשים שהם לא עוזרים ורק עסוקים בלצחוק על איך שאתה נראה.
שאלתי שאלה עזבו שחיף לא שחיף תענו נטו על השאלה לא ביקשתי ביקורת

לא ממש אכפת לי אם אתה שחיף, מתחיל, או לא. אבל כדי לענות על השאלה שלך, אתה צריך להבין שאתה כן שחיף ומתחיל, ושאתה לא צריך 3 תרגילים שונים לחזה.

• פותח/ת השרשור
לא ממש אכפת לי אם אתה שחיף, מתחיל, או לא. אבל כדי לענות על השאלה שלך, אתה צריך להבין שאתה כן שחיף ומתחיל, ושאתה לא צריך 3 תרגילים שונים לחזה.
אז מה כן?
ואני צריך בערך 9 סטים אז מה לעשות?
אני דיי שחיף וגם התמונה לא מחמיאה ומאז השתפרתי קצת

אז כמה צריך? אני לא רוצה רק סקוואט, דדליפט, בנץ', חתירה ופרס אני רוצה עוד דברים

יש הבדל בין בחירה של מה שאתה צריך לבין מה שאתה רוצה. ואתה בעיקר רוצה. תעשה מה שבא לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית