הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה התקנת office למק

• פותח/ת השרשור dingo
  • פורסם בתאריך

dingo

משתמש קבוע
1,021
1
נק' מוניטין:
488
1,021
1
אהלן חברה יש לי מק בוק פרו של אפל
אני מחפש תוכנת כתיבה טובה ואני מחפש להוריד אופיס אם משהו בבקשה יכול לעזור לי או שהוא מבין קצת במק ומציע משהו יותר
אשמח מאוד 😉

לא התעסקתי עם המק הרבה זמן אז אולי זה השתנה, אבל אני חושב שהתמיכה בOFFICE למק בעברית היא לא משהו.
יש לך neoOffice וopenOffice שהם חינמים, תנסה תראה מה יותר נח לך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על הנאו אופיס יש לי אותה
משהו עובד פה במקרה עם ווארד במק?

למרבה הצער, לא קיימות חלופות מוצלחות באמת לאופיס של ווינדוז.

אני מתשתמש ב-Mellel, שהיא המוצלחת ביותר לטעמי (יישור לימין, שילוב מספרים, אותיות לועזיות ועבריות וכו'), אבל היא כרוכה בתשלום (משהו כמו 150 ש"ח לדעתי. יש הנחות לסטודנטים).
במידה ואתה לא מעוניין לשלם אני מניח שאופן-אופיס היא באמת המוצלחת ביותר.

במידה ואתה סטודנט, או שיש לך צורך קבוע בתאימות מושלמת באמת, לא תהיה ברירה אלא להתקין Parallels, תוכנה המאפשרת הפעלת ווינדוז יחד עם Mac OS, ועליה וורד.

• פותח/ת השרשור
למרבה הצער, לא קיימות חלופות מוצלחות באמת לאופיס של ווינדוז.

אני מתשתמש ב-Mellel, שהיא המוצלחת ביותר לטעמי (יישור לימין, שילוב מספרים, אותיות לועזיות ועבריות וכו'), אבל היא כרוכה בתשלום (משהו כמו 150 ש"ח לדעתי. יש הנחות לסטודנטים).
במידה ואתה לא מעוניין לשלם אני מניח שאופן-אופיס היא באמת המוצלחת ביותר.
במידה ואתה סטודנט, או שיש לך צורך קבוע בתאימות מושלמת באמת, לא תהיה ברירה אלא להתקין Parallels, תוכנה המאפשרת הפעלת ווינדוז יחד עם Mac OS, ועליה וורד.
תודה על הסבר כנראה זה מה שאני יעשה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית