הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעמים של אבקות חלבון

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
אז אחרי ניסיון רע שהיה לי עם הטעם וניל עוגיות של אינטראקטיב, שפשוט לא הצלחתי לסיים דלי מרוב שזה הגעיל אותי אני ממש מתלבט מה לקנות (או אם בכלל), יש אולי אפשרות לקנות חבילה של מספר טעמים של חברה מסויימת (נגיד סקופ מכל טעם) כדי ללכת על בטוח?

אתה רוצה אבקה שבאמת תאהב?
אם אתה בקטע של קרם עוגיות, תקנה את הקרם עוגיות של CHAMPION!
קניתי לא מזמן, לא תתחרט, טעם מדהים :hoel

אין אפשרות להשיג דברים כאלה בארץ את החבילה הזאת ...
לך על דיימטז בננה פשוט חלום שאין דברים כאלה אין לי משהו להציע יותר טוב ממנה התמכרתי !

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה אבקה שבאמת תאהב?
אם אתה בקטע של קרם עוגיות, תקנה את הקרם עוגיות של CHAMPION!
קניתי לא מזמן, לא תתחרט, טעם מדהים :hoel
פספסת כנראה, כתבתי שזה היה מגעיל בטירוף... בכללי יש לי נטייה לא לאהוב טעמים מוכרים (גלידת וניל או שוקולד פרה לדוגמא מגעילים אותי) פשוט הלכתי על וניל עוגיות כי זה באמת טעים לי.

דני, חשבתי באמת ללכת על טעם של פירות, תות בננה או משהו אקזוטי כזה חח, אין לבננה טעם תרכיזי מגעיל כזה?

פספסת כנראה, כתבתי שזה היה מגעיל בטירוף... בכללי יש לי נטייה לא לאהוב טעמים מוכרים (גלידת וניל או שוקולד פרה לדוגמא מגעילים אותי) פשוט הלכתי על וניל עוגיות כי זה באמת טעים לי.

דני, חשבתי באמת ללכת על טעם של פירות, תות בננה או משהו אקזוטי כזה חח, אין לבננה טעם תרכיזי מגעיל כזה?
אין כלום טיני פשוט טעם מעולה באמת באמת עירבוב 10/10 ריח10/10 טעם 100202303/10 אין מתחרים פשוט ...

אתה בטוח שהטעם של אינראקטיב דומה לשל צ'מפיון?
כי אם אתה לא אוהב קרם עוגיות בכללי זה משהו אחד, אבל אם אתה אוהב וסתם לא אהבת את של החברה ההיא, צ'מפיון ממש טובים.

מסכים עם דני שובבני, תלך על החלבון ELITE של דיימטייז הכי טעים ומתערבב שניסיתי. טעמים טובים הם, קפה מוקה, בננה, שוקולד, וניל גם סבבה, והקרם עוגיות שיש לי כרגע והוא פצצה של טעם.

דווקא הוניל והשוקולד לא ממש טוב בדיימטז .. את הקפה מוקה לא טעמתי אבל מלא ביקורות טובות שמעתי
לגבי הקרם עוגיות הוא ממש טעים !
אם אתה רוצה טעם שוקולד טוב אז לך על הדאבל רי'ץ שוקולד של אופטימום

השוקולד אחד הנדירים בדיימטייז אבל כל אחד וטעמו האישי. הוניל נחמד, בחברות אחרות טעמי וניל לא להיט אבל בדיימטייז הוא זורם וטעים.
הקפה מוקה, הקרם עוגיות, והבננה הם הפסגה בדיימטייז אין ספק גבר.

בננה, שוקולד, קרם עוגיות.
וניל - לא לגעת בשום חברה גם אם אומרים לך שאהרוני אישר שזה טעים.

השוקולד אחד הנדירים בדיימטייז אבל כל אחד וטעמו האישי. הוניל נחמד, בחברות אחרות טעמי וניל לא להיט אבל בדיימטייז הוא זורם וטעים.

שמישהו ייתן לו כבר באן כל מקום דוחף דיימיטיז אני מנייאק אם הוא לא במקרה מוכר אותם.

וניל של סאן מאוד טעים טעם וניל שוקולד לבן כזה.

כן כן ממש עלית עלי, אני לפני גיוס ועשית אותי איזה בעלים של רשת חנויות חלבונים 😃....מה לעשות שאני באמת משתמש בדיימטייז והיא אחלה חברה אז צא מהסרט שלך 😃.

צודק לגמרי וגם הפינה קולדה פצצה

פעם הבאה רשום מה התקציב
בכל מקרה אני אכתוב לך פה את האבקות הכי טעימות שטעמתי
1)קארמל טופי פאדג' אופטימום
2)סאן בננה-מדהים
3)צ'מפיון בננה

טעמים שלא כדי לשקול אפילו בחלום:
תות
סאן,מטריקס-שוקולד
צ'מפיון-טרופיקל סנרייז-אבקה נוראית.
אופטימום-בירה (למרות שניתן להשיג אותה לדעתי רק בגודל של 2LB אבל גם זה ילך לפח)
דיימטיז קרם עוגיות.

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה הייתי בבסיס

פעם הבאה רשום מה התקציב
בכל מקרה אני אכתוב לך פה את האבקות הכי טעימות שטעמתי
1)קארמל טופי פאדג' אופטימום
2)סאן בננה-מדהים
3)צ'מפיון בננה

טעמים שלא כדי לשקול אפילו בחלום:
תות
סאן,מטריקס-שוקולד
צ'מפיון-טרופיקל סנרייז-אבקה נוראית.
אופטימום-בירה (למרות שניתן להשיג אותה לדעתי רק בגודל של 2LB אבל גם זה ילך לפח)
דיימטיז קרם עוגיות.

מה זה הסאן בננה?
בכל מקרה נראה לי בסוף אני אלך על בננה, יש הבדל בין החברות? או שבעיקרון הן אותו הדבר והבדל קטן בערכים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית