הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אבקת חלבון כשרה pro body

• פותח/ת השרשור global
  • פורסם בתאריך

global

משתמש מתחיל
90
0
נק' מוניטין:
-21
90
0
אוקי חברים היום באמת הלכתי לקנות את האבקת חלבון הכשרה החדשה אחרי שנגמר לי השק האחרון הלא כשר, מאחר והתחלתי לאכול אך ורק כשר הייתי חייב לקנות.

קניתי את הקופסה הגדולה השחורה של PRO BODY בטעם קרם עוגיות.

לצערי הרב טעמתי ולא התלהבתי בכלל, הטעם עצמו בסדר אפילו טעים אבל הרעיון המרכזי של השייק הוא תחושת הטעם החזקה כלומר רמת המתיקות וערבוב הטעמים, לצערי במקרה של האבקה הזו זה לא קרה.

יש המלצות כלשהן לסדר את העניין הזה? חבל על כל השק הזה

• פותח/ת השרשור
זהו שחשבתי על להוסיף סוכרזית או סטיביה בפנים אני צריך לנסות את זה.

לגבי קינמון אני לא ממש יודע מה הערך הקלורי שלו אני לא מעונין להכניס לשייק עוד ערכים קלוריים בגלל זה עדיף לי משהו שיושב על 0

חלב בכלל לא בא בחשבון בגלל שזה המון המון קלוריות יחסית לכל אימון ולכמות שאני צריך לשים

תודה על התגובה אחי

הקרם עוגיות של הפרובודי מגעיל!
הטעם היחידי שממש טעים זה בננה.

וחשוב שתכין את הקרם עוגיות על בסיס חלב זה יוסיף טעם.

קניתי כזה טעם בננה, האבקה הראשונה שאני קונה והיא טובה עם חלב... ממש מתוקה.
עם מים היא לא משהו.

• פותח/ת השרשור
כן אבל כבר קניתי, חלב זה בעייתי זה ים ערך קלורי נוסף לשייק אני לא יכול לשים את זה עם חלב אני צריך לערבב את זה עם ממתיק

תנסה עם חלב/מים ותשנה כמויות לקבל שייק סמיך יותר או פחות לפי העדפה
בחלבון אין בעיה של כשרות כיוון שזה כמו חלב נכרי מי שלא מקפיד מאוד אין בעיה (אפשר לראות באזהרות של האלרגנים אם יש שם דברים לא כשרים באחת האבקות רשום שעלול להיות שאריות של פירות ים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית