אהלן וערב טוב!
לאחר תקופה ממושכת ומספקת אפשר לומר שסיימתי SS. בפעם השניה. (הפעם הראשונה הייתה קודם הצבא, והפעם השניה עכשיו לאחר הצבא.)
הפעם השניה הייתה תקופה הרבה יותא איכותית מהראשונה. הן מבחינת המשקלי עבודה והן מבחינת היחס של שריר ושומן.
התחלתי את התוכנית במשל 78 ק"ג. וכרגע אני על 95 ק"ג.
המשקלים שהגעתי הם כדלהלן (לחמישות כמובן, 3*5):
סקאווט 180
דדליפט 175
בנץ' 102.5
פרס 67.5
מתח עם תוספת משקל של 16.25 ק"ג.
כרגע מבחינתי, אלו המשקלים שהגעתי בהתקדמות מאימון לאימון מלבד כמה ריסטים בכל תרגיל. למעט הדדליפט שבו אני יכול לתת עוד קצת, להשערתי.
החלטתי לעבור לתקופת חיטוב, מאחר שאני מרגיש שיש עליי כמה שומנים מיותרים שיש לי להוריד... וגם כדי שאוכל להגיע למסה הבאה בצורה מוכנה.
עדיין לא התנסיתי בחיטוב, כך שאני לא מספיק חזק מבחינת הידע של התזונה והאימונים.
( קראתי את 2 המאמרים מהפורטל על אימוני משקולות בזמן חיטוב ששם מובאים עקרונות האימון משקולות .)
הייתי מאוד שמח שהמבינים פה ייעצו לי על איזה תוכנית תתאים עבורי לחיטוב כרגע.
מה עליי לעשות בתפר שבין היציאה ממסה לתקופת החיטוב, וכן מידע לגבי הצריכה של המזון מבחינת חלבון ,שומן , פחמימה וכ'
אשמח גם הפניות למאמרים שכדאי שאדע.
תודה רבה לכוללכם על כל העזרה שאתם נותנים והתגובות המחזקות! פשוט נהנה להיות חלק מהאתר!
;susss
תודה רבה וערב טוב!
לאחר תקופה ממושכת ומספקת אפשר לומר שסיימתי SS. בפעם השניה. (הפעם הראשונה הייתה קודם הצבא, והפעם השניה עכשיו לאחר הצבא.)
הפעם השניה הייתה תקופה הרבה יותא איכותית מהראשונה. הן מבחינת המשקלי עבודה והן מבחינת היחס של שריר ושומן.
התחלתי את התוכנית במשל 78 ק"ג. וכרגע אני על 95 ק"ג.
המשקלים שהגעתי הם כדלהלן (לחמישות כמובן, 3*5):
סקאווט 180
דדליפט 175
בנץ' 102.5
פרס 67.5
מתח עם תוספת משקל של 16.25 ק"ג.
כרגע מבחינתי, אלו המשקלים שהגעתי בהתקדמות מאימון לאימון מלבד כמה ריסטים בכל תרגיל. למעט הדדליפט שבו אני יכול לתת עוד קצת, להשערתי.
החלטתי לעבור לתקופת חיטוב, מאחר שאני מרגיש שיש עליי כמה שומנים מיותרים שיש לי להוריד... וגם כדי שאוכל להגיע למסה הבאה בצורה מוכנה.
עדיין לא התנסיתי בחיטוב, כך שאני לא מספיק חזק מבחינת הידע של התזונה והאימונים.
( קראתי את 2 המאמרים מהפורטל על אימוני משקולות בזמן חיטוב ששם מובאים עקרונות האימון משקולות .)
הייתי מאוד שמח שהמבינים פה ייעצו לי על איזה תוכנית תתאים עבורי לחיטוב כרגע.
מה עליי לעשות בתפר שבין היציאה ממסה לתקופת החיטוב, וכן מידע לגבי הצריכה של המזון מבחינת חלבון ,שומן , פחמימה וכ'
אשמח גם הפניות למאמרים שכדאי שאדע.
תודה רבה לכוללכם על כל העזרה שאתם נותנים והתגובות המחזקות! פשוט נהנה להיות חלק מהאתר!
;susss
תודה רבה וערב טוב!