הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום מסה ב SS. ובקשה לייעוץ להמשך.

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן וערב טוב!

לאחר תקופה ממושכת ומספקת אפשר לומר שסיימתי SS. בפעם השניה. (הפעם הראשונה הייתה קודם הצבא, והפעם השניה עכשיו לאחר הצבא.)

הפעם השניה הייתה תקופה הרבה יותא איכותית מהראשונה. הן מבחינת המשקלי עבודה והן מבחינת היחס של שריר ושומן.

התחלתי את התוכנית במשל 78 ק"ג. וכרגע אני על 95 ק"ג.

המשקלים שהגעתי הם כדלהלן (לחמישות כמובן, 3*5):

סקאווט 180
דדליפט 175
בנץ' 102.5
פרס 67.5
מתח עם תוספת משקל של 16.25 ק"ג.

כרגע מבחינתי, אלו המשקלים שהגעתי בהתקדמות מאימון לאימון מלבד כמה ריסטים בכל תרגיל. למעט הדדליפט שבו אני יכול לתת עוד קצת, להשערתי.

החלטתי לעבור לתקופת חיטוב, מאחר שאני מרגיש שיש עליי כמה שומנים מיותרים שיש לי להוריד... וגם כדי שאוכל להגיע למסה הבאה בצורה מוכנה.
עדיין לא התנסיתי בחיטוב, כך שאני לא מספיק חזק מבחינת הידע של התזונה והאימונים.
( קראתי את 2 המאמרים מהפורטל על אימוני משקולות בזמן חיטוב ששם מובאים עקרונות האימון משקולות .)

הייתי מאוד שמח שהמבינים פה ייעצו לי על איזה תוכנית תתאים עבורי לחיטוב כרגע.
מה עליי לעשות בתפר שבין היציאה ממסה לתקופת החיטוב, וכן מידע לגבי הצריכה של המזון מבחינת חלבון ,שומן , פחמימה וכ'
אשמח גם הפניות למאמרים שכדאי שאדע.

תודה רבה לכוללכם על כל העזרה שאתם נותנים והתגובות המחזקות! פשוט נהנה להיות חלק מהאתר!
;susss
תודה רבה וערב טוב!

לי עבד טוב חיטוב דל פחמימה ועשיתי את ה-5X5 של ביל סטאר. יש על כל זה מאמרים בפורטל, אין יותר מדי מה להסתבך, תפעל לפי תוכנית אימון מסוימת ותוכנית תזונה מסוימת.

• פותח/ת השרשור
לי עבד טוב חיטוב דל פחמימה ועשיתי את ה-5X5 של ביל סטאר. יש על כל זה מאמרים בפורטל, אין יותר מדי מה להסתבך, תפעל לפי תוכנית אימון מסוימת ותוכנית תזונה מסוימת.

הבנתי שלא כדי ישר להתחיל עם דל פחמימה, כי זה חיטוב לשלב יותר מתקדם.אשמח למאמרים עיקריים בנושא.

אחלה משקלים,אבל זה לא קצת מוזר שהסקוואט יותר גבוה מהדדליפט?

כן, זה לא אמור להיות ככה. אבל ככה יצא לי.

סקוואט לחמישיות אקרוס זה חזק מאוד. אשמח לראות סרטונים.

מה זה אקרוס?
יש לי סרטון של ה180. אעלה אותו בעז"ה.

אשמח לתגובות ענייניות לגבי תכנית אימונים לתקופת החיטוב, ומו כן מידע לגבי תזונה מותאמת מבחינת כמות הערכים וכ'...
תודה רבה!

מה זה אקרוס?
יש לי סרטון של ה180. אעלה אותו בעז"ה.

אקרוס (across) זה אותו המשקל בכל הסטים. כמו 180 לחמישיות, 3 סטים. וכל הכבוד על ההישגים, מצפה לסרטונים. בפורטל מפורט לך בעקרון כל מה שאתה צריך לדעת על חיטוב, למשל כאן:

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אהלן וערב טוב!

לאחר תקופה ממושכת ומספקת אפשר לומר שסיימתי SS. בפעם השניה. (הפעם הראשונה הייתה קודם הצבא, והפעם השניה עכשיו לאחר הצבא.)

הפעם השניה הייתה תקופה הרבה יותא איכותית מהראשונה. הן מבחינת המשקלי עבודה והן מבחינת היחס של שריר ושומן.

התחלתי את התוכנית במשל 78 ק"ג. וכרגע אני על 95 ק"ג.

המשקלים שהגעתי הם כדלהלן (לחמישות כמובן, 3*5):

סקאווט 180
דדליפט 175
בנץ' 102.5
פרס 67.5
מתח עם תוספת משקל של 16.25 ק"ג.

כרגע מבחינתי, אלו המשקלים שהגעתי בהתקדמות מאימון לאימון מלבד כמה ריסטים בכל תרגיל. למעט הדדליפט שבו אני יכול לתת עוד קצת, להשערתי.

החלטתי לעבור לתקופת חיטוב, מאחר שאני מרגיש שיש עליי כמה שומנים מיותרים שיש לי להוריד... וגם כדי שאוכל להגיע למסה הבאה בצורה מוכנה.
עדיין לא התנסיתי בחיטוב, כך שאני לא מספיק חזק מבחינת הידע של התזונה והאימונים.
( קראתי את 2 המאמרים מהפורטל על אימוני משקולות בזמן חיטוב ששם מובאים עקרונות האימון משקולות .)

הייתי מאוד שמח שהמבינים פה ייעצו לי על איזה תוכנית תתאים עבורי לחיטוב כרגע.
מה עליי לעשות בתפר שבין היציאה ממסה לתקופת החיטוב, וכן מידע לגבי הצריכה של המזון מבחינת חלבון ,שומן , פחמימה וכ'
אשמח גם הפניות למאמרים שכדאי שאדע.

תודה רבה לכוללכם על כל העזרה שאתם נותנים והתגובות המחזקות! פשוט נהנה להיות חלק מהאתר!
;susss
תודה רבה וערב טוב!

1. משקלים יותר ממרשימים בשביל סיום SS בעיקר הסקוואט, חזק מאוד !

2. לגבי תוכניות אימון. הרבה אוהבים את הלינארית 5x5 של ביל סטאר בזמן חיטוב- http://www.kilogram.co.il/737/bill-starr-glenn-pendlay-5x5/
לעומת זאת יש לי חבר שנכנס לחיטוב במשקלים די דומים לשלך, והחליט ע"פ הרבה המלצות לנסות תוכנית בשם 5\3\1 של ג'ים וונדלר. התוצאות היו די מרשימות- הוא הצליח אפילו להוסיף קצת משקל לדדליפט ולבנץ'. ממליץ לך לקרוא עליה קצת - http://stronglifts.com/madcow-5x5-training-programs/.

מקווה שעזרתי קצת וככה או ככה, המון בהצלחה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
=Cygnus

תודה רבה. קראתי. בעז״ה אעלה את הסירטון.

=Guyb

תודה רבה!

יש לך הסבר לתכנית שהבאת בעברית? או לפחות הסבר בעברית? הסתבכתי שם עם האנגלית...

אנשים, יש עוד דעות לגבי תכנית לחיטוב שתשמר עצימות? הבנתי שהעיקרון הוא לנסות להישאר על עצימות גבוהה בתרגילים על חשבון הנפח( מספר הסטים והחזרות) שבו ניתן להפחית.. לא הבנתי איך העיקרון הזה נמצא בתכנית של ביל סטאר .. אשמח להסבר ולעוד הצעות.. תודה רבה!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חבר׳ה, יש מישהו?!
השאלה כרגע היא איזה תכנית תתאים לחיטוב שיש בה עצימות גבוהה.. תכנית חיטוב לאחר סיום ss..?

לטיסמוס, רן, משה, אלכס... או כל אחד אחר שמבין בנושא..

תודה רבה!

אתה יכול לצאת לנייטרלי של שבועיים שלוש עם הלינארית ואז להתחיל את החיטוב עם הלינארית ולהתאים אותך לצרכים שלך בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית