גריל גז

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
שלום רציתי לשאול אותכם האם עדיף לייבא גריל גז לארץ או שעדיף לקנות בארץ?
אני לא מחפש את המטורפים האלה שמגיעים לסכומים עצומים.. לחבר בגינה יש אחד 3 מבערים שעושה ממש טוב והוא קנה את זה ב-600 שקל
אני לא מחפש את זה לשימוש על סטייקים וכו' כי על האש עושים עם גחלים זה למטרת צליית חזה עוף בלבד..
אם אתם מכירים דיל טוב או משהו אני אשמח 😃 תודה ✌️

אם זה רק בשביל לצלות חזה עוף אני לא חושב שזה הגיוני להביא מחו"ל דבר כזה..

לך להום סנטר או חנות בסגנון ותברר מה מציעים..

רק בשביל עוף? תלוי בכמות שאתה רוצה להכין עליו... ואמרת שאתה לא רוצה את הגדולים אז תקנה בארץ וסגור עניין.
אגב, אני אתן לך טיפ נחמד שחבר נתן לי לא מזמן לגבי הגריל גז - הוא אומר שאם שמים 2-3 גחלים בדפנות ליד המבער הארומה והטעם כמעט זהים לגריל רגיל...

רק בשביל עוף? תלוי בכמות שאתה רוצה להכין עליו... ואמרת שאתה לא רוצה את הגדולים אז תקנה בארץ וסגור עניין.
אגב, אני אתן לך טיפ נחמד שחבר נתן לי לא מזמן לגבי הגריל גז - הוא אומר שאם שמים 2-3 גחלים בדפנות ליד המבער הארומה והטעם כמעט זהים לגריל רגיל...

ככה עובד הגריל של מקדונלד'ס: ההמבורגר נוסע על מסוע ונצלה על להבה שמגיעה מגז, שב-2 הצדדים של המתקן יש גחלים.

נשמע פחות מלהיב כשזה בא ממקדונלדס אבל אני אנסה כשאחזור לארץ ונראה איך זה יוצא...

אני חייב להגיד שמניסיון של כמה גרילים הגרילים שב500-2000 הם בו נגיד ככה לא בידיוק השקעה לטווח ארוך איכות החומר היא מאוד ירודה ואחרי שנה של שימוש הם כמעט נשחקים לגמרי.
אני מבין שזה לא לתקציב שלך אך אם כן אתה תיהיה מעוניין להוציא בסביבות ה3 על גריל הייתי הולך על וובר בעיינים עצומות הגרילים שלהם בלבל אחר מכל מה שהישתמשתי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית