נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
גזענות זה כמו רמת ph
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם לי ככה היה אפשרות על אם היה שלי תתחתן עם ערבי מה אני יעשה אז היה אפשרויות שאני ירצח אותה או יעיף אותה, ימחק מהצוואה והיה לא אכפת לי בככל.מה....
עזוב שהתוצאות תת רמה ואני לא יודע איך הם מרשים לעצמם לעלות כאלו דברים.גם לי ככה היה אפשרות על אם היה שלי תתחתן עם ערבי מה אני יעשה אז היה אפשרויות שאני ירצח אותה או יעיף אותה, ימחק מהצוואה והיה לא אכפת לי בככל.
חשבתי הרבה ואני לא יהרוג תבת שלי או יזרוק אותה רק יתאכזב בהתחלה אבל תלוי איך הבכור, מודה שהתעצבן אבל לא היית אפשרות נורמלית.
לי יצא כמו שלך.
זה סקר הכי מטומטם
מה ענית עם הסודני באוטובוס?עזוב שהתוצאות תת רמה ואני לא יודע איך הם מרשים לעצמם לעלות כאלו דברים.
השאלות שלהם כולכך מפגרות ושקופות.
כמו השאלה של איזה שם משפחה מתאים לרוצח. ואז שם משפחה אחד אשכנזי אחד מזרחי אחד ערבי. כאילו באמת???
שלא אכפת לי? אמאלה מה אכפת לי ממי שיושב לידי אני לא עושה איתו כפיות.מה ענית עם הסודני באוטובוס?
בסדר, מאקו והיגיון זה לא משהו שהולך ביחד..זה כמו ערן לוי וחיטוב, אין קשר בין השנייםשלא אכפת לי? אמאלה מה אכפת לי ממי שיושב לידי אני לא עושה איתו כפיות.
אני עשיתי אבוטבול חחחחחח כי חוסיין יעני מחבל ואבוטבול כאילו רוצח משו מפגר נזכרתי בהבורר חחחחחח.עזוב שהתוצאות תת רמה ואני לא יודע איך הם מרשים לעצמם לעלות כאלו דברים.
השאלות שלהם כולכך מפגרות ושקופות.
כמו השאלה של איזה שם משפחה מתאים לרוצח. ואז שם משפחה אחד אשכנזי אחד מזרחי אחד ערבי. כאילו באמת???
לא גזען בכלל.אני עשיתי אבוטבול חחחחחח כי חוסיין יעני מחבל ואבוטבול כאילו רוצח משו מפגר נזכרתי בהבורר חחחחחח.
לא שאני חושב שמי שיש לו משפחות כאלה הוא רוצח(כמו אבוטבול) עשיתי סתם ככה כי ראיתי את אובמה את אובמה חשבתי זה המשפחה שלו חחחח אז לא חוסיין.
השאלות והתשובות חארות אין משו הגיוני בשיט
הרג אותי הקטע עם הערבי הרופא שמנתח תאבא, בפעם השנייה עשיתי שזה לא חומוסייה חחחחחח(כמובן שבצחוק)
אני לא גזען עם מזרחים אני אוהב מזרחית.לא גזען בכלל.
...אני לא גזען עם מזרחים אני אוהב מזרחית.
ערבי אני כן גזען אבל לא ילך לפוצץ ערבים.
לא הבנתי
אני לא בטוח שאתה יודע מה ההגדרה של גזען.לא הבנתי
גזען זה כל עוד יש לך בעיה עם מישו בגלל העדה או דת או לרחם עליו בגלל העדה.אני לא בטוח שאתה יודע מה ההגדרה של גזען.
גזען זה כל עוד יש לך בעיה עם מישו בגלל העדה או דת או לרחם עליו בגלל העדה.
אין צורך להוסיף.אני לא גזען עם מזרחים אני אוהב מזרחית.
ערבי אני כן גזען אבל לא ילך לפוצץ ערבים.
עד ערן לוי..בסדר, מאקו והיגיון זה לא משהו שהולך ביחד..זה כמו ערן לוי וחיטוב, אין קשר בין השניים
חחחח נכוןאין צורך להוסיף.