הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עוד סקר טיפשי של MAKO..''האם אתה גזען?''

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
גם לי ככה היה אפשרות על אם היה שלי תתחתן עם ערבי מה אני יעשה אז היה אפשרויות שאני ירצח אותה או יעיף אותה, ימחק מהצוואה והיה לא אכפת לי בככל.
חשבתי הרבה ואני לא יהרוג תבת שלי או יזרוק אותה רק יתאכזב בהתחלה אבל תלוי איך הבכור, מודה שהתעצבן אבל לא היית אפשרות נורמלית.
לי יצא כמו שלך.

זה סקר הכי מטומטם

גם לי ככה היה אפשרות על אם היה שלי תתחתן עם ערבי מה אני יעשה אז היה אפשרויות שאני ירצח אותה או יעיף אותה, ימחק מהצוואה והיה לא אכפת לי בככל.
חשבתי הרבה ואני לא יהרוג תבת שלי או יזרוק אותה רק יתאכזב בהתחלה אבל תלוי איך הבכור, מודה שהתעצבן אבל לא היית אפשרות נורמלית.
לי יצא כמו שלך.

זה סקר הכי מטומטם
עזוב שהתוצאות תת רמה ואני לא יודע איך הם מרשים לעצמם לעלות כאלו דברים.
השאלות שלהם כולכך מפגרות ושקופות.
כמו השאלה של איזה שם משפחה מתאים לרוצח. ואז שם משפחה אחד אשכנזי אחד מזרחי אחד ערבי. כאילו באמת???

כמו השאלה של איזה שם משפחה מתאים לרוצח. ואז שם משפחה אחד אשכנזי אחד מזרחי אחד ערבי. כאילו באמת???
מה ענית עם הסודני באוטובוס?

אני עשיתי אבוטבול חחחחחח כי חוסיין יעני מחבל ואבוטבול כאילו רוצח משו מפגר נזכרתי בהבורר חחחחחח.
לא שאני חושב שמי שיש לו משפחות כאלה הוא רוצח(כמו אבוטבול) עשיתי סתם ככה כי ראיתי את אובמה את אובמה חשבתי זה המשפחה שלו חחחח אז לא חוסיין.
השאלות והתשובות חארות אין משו הגיוני בשיט
הרג אותי הקטע עם הערבי הרופא שמנתח תאבא, בפעם השנייה עשיתי שזה לא חומוסייה חחחחחח(כמובן שבצחוק)

אני עשיתי אבוטבול חחחחחח כי חוסיין יעני מחבל ואבוטבול כאילו רוצח משו מפגר נזכרתי בהבורר חחחחחח.
לא שאני חושב שמי שיש לו משפחות כאלה הוא רוצח(כמו אבוטבול) עשיתי סתם ככה כי ראיתי את אובמה את אובמה חשבתי זה המשפחה שלו חחחח אז לא חוסיין.
השאלות והתשובות חארות אין משו הגיוני בשיט
הרג אותי הקטע עם הערבי הרופא שמנתח תאבא, בפעם השנייה עשיתי שזה לא חומוסייה חחחחחח(כמובן שבצחוק)
לא גזען בכלל.

"אתה גזען חשוך"..
אני לא גזען, אני שונא את כולם באותה מידה 😡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית