הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גז, למה כאלה יקרים דמי השימוש? או שזה רק אצלי

1q2w3e

משתמש פעיל
499
202
נק' מוניטין:
201
499
202
עוד אשכול מרמור על מחירים,
לאחרונה עברנו לדירה והתחלנו לשלם חשבונות לבד, אני בחברת הגז "פזגז"
אנחנו משלמים דמי שימוש של כ40₪ לחודשיים, כלומר גם אם לא השתמשתי בגז בכלל אני אהיה חייב לשלם את ה40₪ שקל הללו.
אנחנו זוג ויחסית משתמשים בגז אבל קצת מצחיק לשלם 240₪ בשנה רק על זה שיש לי האפשרות לפתוח גז,
בלי קשר נראלי שהחשבון קצת גבוהה, 1.73 מ"ק יוצא לי 75₪ אחרי מע"מ, בדקתי אצל אחרים והם לא משלמים שמי שימוש כאלה גבוהים, לא יודע לגבי המחיר למ"ק.
הבעיה שאנחנו שני בניינים משותפים ולכן אני לא יכול על דעת עצמי לעבור לחברה אחרת.
חשבנו לעבור לאינדוקציה/חשמלי אבל קניה של חדש זה כמה אלפים למשהו טוב.
אפשר להתמקח איתם על זה בטלפון? להוריד את דמי השימוש או מ"ק? אולי לאיים במעבר לחשמל?

עוד אשכול מרמור על מחירים,
לאחרונה עברנו לדירה והתחלנו לשלם חשבונות לבד, אני בחברת הגז "פזגז"
אנחנו משלמים דמי שימוש של כ40₪ לחודשיים, כלומר גם אם לא השתמשתי בגז בכלל אני אהיה חייב לשלם את ה40₪ שקל הללו.
אנחנו זוג ויחסית משתמשים בגז אבל קצת מצחיק לשלם 240₪ בשנה רק על זה שיש לי האפשרות לפתוח גז,
בלי קשר נראלי שהחשבון קצת גבוהה, 1.73 מ"ק יוצא לי 75₪ אחרי מע"מ, בדקתי אצל אחרים והם לא משלמים שמי שימוש כאלה גבוהים, לא יודע לגבי המחיר למ"ק.
הבעיה שאנחנו שני בניינים משותפים ולכן אני לא יכול על דעת עצמי לעבור לחברה אחרת.
חשבנו לעבור לאינדוקציה/חשמלי אבל קניה של חדש זה כמה אלפים למשהו טוב.
אפשר להתמקח איתם על זה בטלפון? להוריד את דמי השימוש או מ"ק? אולי לאיים במעבר לחשמל?
הסירו פיקוח על גז לפני 20 שנה ומאז המחירים הריאליים עלו בעשרות אחוזים כי הם עובדים בשיטת מצליח, אנשים בבניינים משותפים מתייאשים בשביל ה40 שקל לחודש ולא מבינים שזה מצטבר למאות שקלים ואלפים ואפשר להוריד מחיר ב60-80 אחוז

דבר עם הועד בניין ותציע לעבור לחברה מתחרה(דבר פשוט מאוד ותגלה שיש אחלה הצעות כשמעבירים 50 אנשים או בניין שלם), החברת גז גם חייבץ לתת לך רשימת שכנים שמחוברת ככה שלפנות ולדבר איתם זה קל.

בכל אופן, תקרא פה:
איך לחסוך כסף מחברת הגז לחסוך כסף מחברת הגז

המחיר ההוגן היום נראה לי קצת יותר גבוה מהאתר אבל לא מה שאתה משלם

בשביל לסבר את האוזן, אנחנו זוג בבית פרטי ומחליפים גז באופן עצמאי, שילמנו 150 ש"ח על בלון ששימש אותנו שנה.
יוצא בערך 12.5 ש"ח לחודש.

נשמע אחלה אבל השאלה הגדולה היא : מהי תדירות השימוש שלכם בגז ?

כמה פעמים בשבוע אתם מבשלים ?

בתור רווק שמשתמש בגז אך ורק לחזה עוף וחביתה

ביטלתי את הגז וקניתי כיריים שמתחברים לחשמל.

נשמע אחלה אבל השאלה הגדולה היא : מהי תדירות השימוש שלכם בגז ?

כמה פעמים בשבוע אתם מבשלים ?

ממוצע פעמיים בשבוע, בישול ארוך יחסית - (כארבעים דקות אש עוצמה משתנה)
כמעט כל יום חביתה/ביצים קשות (עשר דקות אש)

גם אצלי יוצא יקר למרות שבת זוגתי ואני בקושי נמצאים בבית. הייתי בטוח בהתחלה שאולי גונבים לי גז או אנערף. יוצא לי בדרך כלל 200+ פשוט לא הגיוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית