הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טיסה לאיה נאפה

• פותח/ת השרשור ADAMG
  • פורסם בתאריך

ADAMG

משתמש פעיל
770
3
נק' מוניטין:
1,672
770
3
אני ו4 חברים שלי חושבים על לנסוע לאיה נאפה בין ה22-29 ביולי. עכשיו בדקנו באינטרנט ומצאנו כמה חבילות של בערך 600 דולר שזה כולל טיסה ומלון 3 כוכבים. אבל כשהלכנו לסוכנות נסיעות אמרו לנו שהכי זול שהם מצאו בתאריכים האלה זה מינימום 600 יורו וגם באכסניה.

מישהו נסע לאיה נאפה פעם ויכול להמליץ על חבילה טובה עד 2300 שקל לבן אדם??

למה זה כזה יקר?
לך לרודוס/אנטליה ב400 דולר הכל כלול.

נסענו לפני כמה שנים ל 4 לילות, 5 ימים למלון אנטאה שילמנו משהו באזור שאמרו לך על טיסה + מלון. שמים אותך בחלק של כל הישראלים ששוברים דברים ומעיפים כיסאות מהחלון לבריכה, כי יודעים שזה עם של קופים חסר שליטה, אז בוא נגיד שאם תצליח לרכוש מאיזה אתר מחו"ל ולזייף שאתה שיווצרי, אתה תהנה מנוף טוב יותר.

מה פתאום אחי, לישראלים נותנים חדרים מזהב עם ג'קוזי ופסלי זכוכית כי יודעים שאנחנו עם סגולה.

מה פתאום אחי, לישראלים נותנים חדרים מזהב עם ג'קוזי ופסלי זכוכית כי יודעים שאנחנו עם סגולה.
מה פתאום, נותנים לישראלים את המקומות הכי חרא, כי כולם אנטישמים ושונאים יהודים!
ד.א. "עם סגולה" זה כינוי פוליטיקלי-קורקט. זה כמו "ילדים מיוחדים".

נערך לאחרונה:
מה פתאום אני חושב שדיי מרחו אתכם ..
הטיסות לאיה נאפה הם פעם בשבוע כל יום שלישי ממה שאני זוכר וגם ככה זה השנה (לפחות איך שאני טס..)
סגרתי דרך השטיח המעופף , 500$ לשבוע . מלון חמוד יש כל מה שצריך אבל לא יותר מדיי זה נטו לישון .

• פותח/ת השרשור
הטיסות לאיה נאפה הם פעם בשבוע כל יום שלישי ממה שאני זוכר וגם ככה זה השנה (לפחות איך שאני טס..)
סגרתי דרך השטיח המעופף , 500$ לשבוע . מלון חמוד יש כל מה שצריך אבל לא יותר מדיי זה נטו לישון .

אתה זוכר את השם של המלון?? אולי PHILIPINO משהו??

ADAMG מצטער שאני נדחף לאשכול שלך אבל אולי זה יעזור גם לך.
המלון שאתה מדבר אליו היית בו פעם? אם כן איך האוכל או שלא לצפות להרבה? אני מחפש גם דילים לנסוע עם חברים ואנחנו די גמישים במיקום לאן אנחנו רוצים לנסוע, מחפשים משו זול עם מלון שיהיה בו אוכל נורמלי או משהו שלא נצטרך לבזבז הרבה על אוכל אלא על דברים אחרים

אתה זוכר את השם של המלון?? אולי PHILIPINO משהו??

כן דיברתי על הפיליפיאנה..

ADAMG מצטער שאני נדחף לאשכול שלך אבל אולי זה יעזור גם לך.
המלון שאתה מדבר אליו היית בו פעם? אם כן איך האוכל או שלא לצפות להרבה? אני מחפש גם דילים לנסוע עם חברים ואנחנו די גמישים במיקום לאן אנחנו רוצים לנסוע, מחפשים משו זול עם מלון שיהיה בו אוכל נורמלי או משהו שלא נצטרך לבזבז הרבה על אוכל אלא על דברים אחרים

תשמע , ממה שאני זוכר הישראלים נמצאים בשלושה מלונות - ANTHEA , PHILIPIANA ,וAphelandra .. בשלושתם אין בכלל ארוחות והאירוח הוא על בסיס הכי פשוט שיש , באנטאה יש בריכה אבל היא לא משהו שהייתי מתלהב ממנו יש הרבה זכוכיות שם והישראלים אוהבים לעשות בלאגן ולזרוק דברים פנימה וילדים שם חתכו את הרגלים על ימין ועל שמאל
בפיליפיאנה גם הכל רגיל מיטה זוגית/מטבחון/מקרר קטן (מיני בר)/ שירותים מקלחת מרפסת והכל רגיל .. בעקרון הוא המלון הכי פשוט שיש אבל לדעתי ההבדל בינו לבין השאר זניח מאוד כי כולם מציעים את אותו הדבר פחות או יותר - שינה .
מה שכן האוכל שם לא יקר אבל מה שכן הייתי ממליץ להביא קצת מנות חמות טונה ותירס כי לא תמיד יש כוח ללכת לאכול בחוץ והפיליפיאנה יחסית רחוק למרכז איפה שכל המסעדות אבל הוא כן קרוב לסקוור (איפה שכל המסיבות והברים)

אם תרצו לשאול עוד נשמח לעזור..

אני הייתי בפיליפיאנה- פרט לעניין שהמזגן עלה אקסטרה כסף לדעתי זה המלון הכי טוב שתוכל למצוא מהסיבה היחידה- הוא 2 דקות הליכה מהסקוואר ששם כל ההתרחשויות. מול המלון יש סופר שאפשר לקנות כל מה שצריך. אם אתה סוגר שם- אל תשכח לשבת לשיחה נפש על דת עם הבחור עם הצמות והחברה הבלונדה שלו.

הבחור מעליי- אני דווקא לא מסכים עם העניין שהמלון רחוק מהאיזור של המסעדות, סה"כ 5 דקות הליכה.

זכרתי שזה משהו כמו רבע שעה הליכה אבל אם אתה אומר .. אני כבר לא כלכך זוכר
ואם אני לא טועה קוראים לו מתיה חחחחחחח הבן אדם 24/7 בחוץ שותה בירה

• פותח/ת השרשור
הלכנו בסוף על מלון שנקרא
kalypso בסוכנות אמרו לנו שהמלון קרוב לאזור של הברים ומהסיבות והכל .. מישהו אולי ראה אם המלון הזה באזור שם??

כן דיברתי על הפיליפיאנה..

תשמע , ממה שאני זוכר הישראלים נמצאים בשלושה מלונות - ANTHEA , PHILIPIANA ,וAphelandra .. בשלושתם אין בכלל ארוחות והאירוח הוא על בסיס הכי פשוט שיש , באנטאה יש בריכה אבל היא לא משהו שהייתי מתלהב ממנו יש הרבה זכוכיות שם והישראלים אוהבים לעשות בלאגן ולזרוק דברים פנימה וילדים שם חתכו את הרגלים על ימין ועל שמאל
בפיליפיאנה גם הכל רגיל מיטה זוגית/מטבחון/מקרר קטן (מיני בר)/ שירותים מקלחת מרפסת והכל רגיל .. בעקרון הוא המלון הכי פשוט שיש אבל לדעתי ההבדל בינו לבין השאר זניח מאוד כי כולם מציעים את אותו הדבר פחות או יותר - שינה .
מה שכן האוכל שם לא יקר אבל מה שכן הייתי ממליץ להביא קצת מנות חמות טונה ותירס כי לא תמיד יש כוח ללכת לאכול בחוץ והפיליפיאנה יחסית רחוק למרכז איפה שכל המסעדות אבל הוא כן קרוב לסקוור (איפה שכל המסיבות והברים)

אם תרצו לשאול עוד נשמח לעזור..
אז סה"כ המחייה שם זולה? (כמובן שאני מדבר על אוכל, מוניותת או משהו אם צריך נסיעות)
איך המקום עצמו? הכוונה מתאים לנוער? יש מה לחפש שם?
בעקרון רצינו לנסוע כל החברים לבורגס אבל יש חבר אחד שדופק הכל כי הוא מחליט שלא בא לו לנסוע לשם.
מומלץ לנסוע?
עקרונית מבין שלושת המלונות שהזכרת על מה אתה היית הולך? (אם אין אוכל במלון כמו שאתה אומר אז מה שיהיה הכי קרוב לכל העניינים - פיליפיאנה?)
אתה מכיר איזה מלון שכן משלב ארוחות?
אה ועוד שאלה בנוגע למחיר עוד לא נסעתי לשם אף פעם מה נראה לך יהיה מחיר טוב לסגור ל 5 ימים 4 לילות?

וואלה הייתי שם ב2007, אז בטח המחירים השתנו...
חמוד ממש לטיסה לפני צבא

אז סה"כ המחייה שם זולה? (כמובן שאני מדבר על אוכל, מוניותת או משהו אם צריך נסיעות)
בעקרון רצינו לנסוע כל החברים לבורגס אבל יש חבר אחד שדופק הכל כי הוא מחליט שלא בא לו לנסוע לשם.
מומלץ לנסוע?
עקרונית מבין שלושת המלונות שהזכרת על מה אתה היית הולך? (אם אין אוכל במלון כמו שאתה אומר אז מה שיהיה הכי קרוב לכל העניינים - פיליפיאנה?)
אה ועוד שאלה בנוגע למחיר עוד לא נסעתי לשם אף פעם מה נראה לך יהיה מחיר טוב לסגור ל 5 ימים 4 לילות?
חחחחחח תן לחבר הזה שתי כאפות
בבורגס הייתי כבר שנתיים ברצף, וואי וואי איזה מקום בראש שלי.. הכל מועדונים, ברים, ללא יוצלחים בינינו יש מועדון חשפנות בכל חור..
תאמין לי הייתי נוסע השנה שוב רק חברים שלי חזרו משם לפני שבוע עשו טיול בשושו בדקה 90, הכל שם זול..
ושמע לי- תסגור לפחות לשבוע. תחפש דיל טוב בדקה 90 לשבוע, אתה לא תצטער לרגע, 3-4לילות עובר ציק צאק אחי אני מדבר מנסיון זה כל פעם מבאס מחדש.

מומלץ לנסוע?

מוניות הם 8 יורו לכל מקום באיה נאפה לא משנה כמה מתי ואיפה , לגבי האוכל לרוב תאכל בפיצה האט/בורגר קינג/מקדונלדס והמחירים שלהם דיי סבבה יש לך בפיצה האט אכול כפי יכולתך ב7 יורו לדוגמא. ממליץ לך לאכול ברשתות מזון ולא במסעדות המקומיות ,אכלתי שם פיצה שהייתה קרובה למלון זה היה פשוט זוועה.
ממליץ מאוד לסוע , לא חסר מה לעשות כל השבוע הדברים פשוט לא נגמרים , לגבי המלון הייתי הולך על הכי זול שזה הפליפיאנה אני מבטיח לך שההבדל בינו לבין האחרים קטן ולדעתי הוא הרבה יותר משתלם ונוח , יש סופר מול המלון והכל נגיש וקרוב .
תסגרו לשבוע , שמעתי מחברים שנסעו לארבעה ימים שהם רק מצטערים על הרגע שהם לא סגרו לשבוע . בעקרון יצא לנו ארבעה בחדר 500$ שזה המחיר בערך .

קח משהו שאולי יעזור לך ויתן לך תמונה כללית על המקום ואם תחליט לסוע הוא מאוד יעזור לך , לגבי הטרקטורונים והדיל מסיבות זאת תיהיה החלטה שלך ושל החברים שלך :

לגבי המקומות, לדעתי, אל תוותרו על הקאסטל, אלא אם באמת קשה לכם עם העניין שהמקום של ירדנים.
הייתי שם פעמיים, ולא הייתה לנו שום בעיה, לא שאלו מאיפה אנחנו גם... בכל מקרה, אם באמת בא לכם להיכנס, תמציאו איזה france או משהו.
black and white, כשימאס לכם לראות מסביבכם רק בלונדינים 1.90 ולשמוע פופ, לכו לשם.
מוזיקה שחורה, אפס בלונדינים, כאילו שהם לא עוברים שם סלקציה... תאמינו לי, שבוע בנאפה, ואתם מתחילים גזענות נגד שוודים.
בstarskys גם שווה להיות, לא הכרתי מישהו שלא נהנה שם ממש, למרות שהמקום קטן יחסית... בלי שטויות שם, יש עובדות של המועדון שרוקדות על הבר בצורה שתגרום לך להתחיל לחשוב שלאנוס זה חוקי, תעשה טובה לעצמך, אל תנסה, גם לא לגעת... אם יש לך מזל יהיה לך סירטון מצחיק רצח למחרת, אם לא יהיה לך פנס יפה מהמאבטחים שרק מחפשים מי מציק לעובדות.
בכל מקרה, כבר בערב הראשון תצאו מוקדם ותעברו בכל, אבל כל הדאנס ברים.. כניסה חינם, אף אחד לא בודק אתכם, נכנסים יוצאים נכנסים יוצאים, מהר מאוד תמצאו את הכמה דאנס ברים שתאהבו, גם ככה כולם באותו איזור.
club seven, אל תתקרבו, משעמם רצח.
בכל המסיבות, מסעדות שתאכלו, פאבים, מוניות, מה שבא לכם- תדברו איתם לגבי אפטרים, בהמון מקומות תקבלו כרטיסים חינם לאפטרים, את הריבר רגאי אתם עוד תכירו טוב, ופתאום סקס בתוך בריכה מלאה אנשים כבר לא יראה לכם כמו משהו מוזר מדי.
מעבר לזה, מסיבת ספינה- לא לוותר, לא לוותר, לא לוותר, בחיים.
הדילים של החברות הישראליות, אל תיקחו.
זה אומנם מקל על החיים, אבל מהר מאוד תגלו שחוץ מהכרטיסים למסיבות הרגילות, שאר המסיבות ה"מיוחדות"(בריכה וכדומה) שתגיעו אליהם יראו לכם כמו הלונה גל, רק ישראלים.. אם בא לכם ערב שלם לשמוע משה פרץ, לכו על הדיל.
חופים אני לא יודע אם צריך לספר לכם, אבל אל תתקעו על חוף אחד כי הוא נראה לכם כמו אחלה חוף, תעברו לכל אורך החוף, כל מקום והייחוד שלו... nessy beach, כמובן, חובה, אחד החופים היפים שתראו בחיים, ועל הקפיצה מהצוק אתם לא יכולים לוותר.
ספורט ימי תעשו גם, בעיקר בעיקר flying fish, תעשו את זה ולא תחשבו יותר לעשות בננה, אבובים, כל ספורט ימי שאתם מכירים.
גם אופנועי ים אם יוצא לכם, אחד הדברים.
טרקטרונים, אופנועים- כבר לא כזאת שכונה כמו פעם, בשביל להשכיר אופנוע תצטרכו להציג רישיון לאופנוע, אלא אם יש לכם ממש מזל ויאמינו לכם שאתם יודעים לנהוג ויקחו את הסיכון... לא שאני בטוח שלכם שווה לקחת את הסיכון, חבר שלי לקח אופנוע לכמה ימים בלי רישיון ואחרי זה עבר לטרקטורון, ורק אז עצרה אותו משטרה לבדיקת רישיונות+ינשוף.. יום קודם, וזה לא היה חיובי מדי.
אם בא לכם טיול טרקטרונים קחו את הטרקטורונים, תצאו מהעיר לכביש הראשי שמעל העיר(לכיוון הרחוק מהחוף), וסעו ימינה... אם תתרחקו מספיק תגיעו לאחד הצוקים היפים שתראו בחיים, ובטח שתסעו עליו, מצד שני, בוא נגיד שהבן אדם שהשכיר לכם את הטרקטרונים לא ישמח לגלות שזה מה שעשיתם, ועל חלק נרחב מהכביש גם אסור לכם לנסוע פחות מ60/70, ככה שרק טרקטורון חזק יוכל להתאים לכם לנסיעות כאלה.
בכל מקרה, אם אתם עושים את זה, זהירות רצח לא לפגוע בטרקטורון, הקנסות שתאכלו על זה מהבן אדם לא ישאירו לכם כסף לאכול בפיצה האט(ואתם תאכלו שם הרבה, שם ובברגר קינג)... אנחנו הצלחנו להיתקע עם טרקטורון באמצע הר ולהוריד אותו מההר מחובר ברצועות לטרקטורון אחר, ויצאנו מזה רק כי הבן אדם ידע שהתקלה היא בטרקטורון ולא בגללנו.. האמת- שווה את הניסיון, חוויה אמיתית.
עוד משהו- WATER FOOTBALL, תשאלו בעיר איך מגיעים לשם... צחוקים רצח, אחד המשחקים המגניבים... תשקיעו עוד 20 דולר בשביל שיצלמו אתכם בוידאו, אתם תשבו ותראו את זה מיליון פעם אחרי זה.

קודם כל תודה לשתיכם אבל משום מה כל המחירים שאני רואה זה 500$ בערך רק ל5 ימים 4 לילות ואתם אומרים שאפשר להשיג במחיר הזה לשבוע ואני ממש לא מוצא אני אשמח אם מישהו יעזור..
התכנון הוא לסוף יולי בערך אולי תחילת אוגוסט.
בנוגע לאטרקציות שם אתה היית במשהו ממה שכתבת לי שם? נראלי מצחיק לעשות שם חלק מהדברים ולא בעיה להוציא עוד כמה גרושים בשביל להנות. דרך אגב מה זה הקאסטל הזה?
ומאאיפה אני משיג את כל הכרטיסים האלה למסיבות ספינה? (כתוב שם לא לסגור דילים מישראל) אתה סגרת משהו כזה?
אני אשמח לקצת טיפים למה זה פעם ראשונה שאנחנו נוסעים כל החברים ואני לא כל כך מתמצא בשטויות האלה.
אז אם יש לך טיפים על איך לסגור שם דברים, מה מומלץ לעשות ולא כדאי לפספס בשביל חוויה (אנחנו באים במטרה להנות, בנות,מסיבות כל מה שיש..)
בנוגע לבורגס כמה אמור לצאת בערך לשבוע? כל המחירים בשמיים (אני מסתכל בדקה ה90,איסתא וכל השאר...)
אין לי בעיה גם להוציא 600 אפילו 700$ אני פשוט מת לנסוע..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לשתיכם אבל משום מה כל המחירים שאני רואה זה 500$ בערך רק ל5 ימים 4 לילות ואתם אומרים שאפשר להשיג במחיר הזה לשבוע ואני ממש לא מוצא אני אשמח אם מישהו יעזור..
התכנון הוא לסוף יולי בערך אולי תחילת אוגוסט.
בנוגע לאטרקציות שם אתה היית במשהו ממה שכתבת לי שם? נראלי מצחיק לעשות שם חלק מהדברים ולא בעיה להוציא עוד כמה גרושים בשביל להנות. דרך אגב מה זה הקאסטל הזה?
ומאאיפה אני משיג את כל הכרטיסים האלה למסיבות ספינה? (כתוב שם לא לסגור דילים מישראל) אתה סגרת משהו כזה?
אני אשמח לקצת טיפים למה זה פעם ראשונה שאנחנו נוסעים כל החברים ואני לא כל כך מתמצא בשטויות האלה.
אז אם יש לך טיפים על איך לסגור שם דברים, מה מומלץ לעשות ולא כדאי לפספס בשביל חוויה (אנחנו באים במטרה להנות, בנות,מסיבות כל מה שיש..)
בנוגע לבורגס כמה אמור לצאת בערך לשבוע? כל המחירים בשמיים (אני מסתכל בדקה ה90,איסתא וכל השאר...)
אין לי בעיה גם להוציא 600 אפילו 700$ אני פשוט מת לנסוע..

http://www.daka90.co.il/Pages/Searc...lcz0yNCUyZjA3JTJmMjAxMi0mUm9vbXM9MCU3ZTUtMC0w

זה דיל סבבה אבל הלכנו על דיל אחר שהוא גם בערך 520 דולר במלון KALYPSO.. יש הרבה דילים זולים תחפש בסוכנות נסיעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית