הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

idoking

משתמש מתחיל
297
0
נק' מוניטין:
180
297
0
חיפשתי בפורום ומצאתי הרבה נושאים אך באף אחד לא היתה בידיוק תשובה ממשית איזה חלבון עדיף לי לקנות אני משתמש באופטימום כבר 3 שנים ואני חושב לשנות.
ראיתי שיש את אלה תגידו לי מה אתם חושבים אשמח גם לשמוע המלצות על טעמים:
Syntha-6
Gaspari Nutrition IntraPRO
Gaspari Nutrition MyoFusion Probiotic Series
Optimum Gold Standard 100% Whey
Dymatize Elite Whey Protein
MusclePharm Combat Powder
או חברה אחרת שאתם מכירים ומרוצים מימנה .
המון תודה על העזרה , עידו.

אתה צעיר מדי כדי לנסות להטריל אותי- רשום עברית על גבי לבן- אם זאת הרשימה...😛

ליצן,בחיים לא מכרתי.ותמיד ציינתי שרר מתקדמים צריכים את זה וזה ממש לא נחוץ.

אני כן חסיד טהור,אני לא רואה שום סיבה להסתיר את התמיכה שאני מקבל מהיבואן ומהמותג ויש לציין שזכיתי בכך אק בזכות עבודה הקשה וההשגים הצנועים ולא שום דבר אחר שיכול להטיל צל על המוניטין שלי

תקרא את ההודעה רשמתי שהם מעולות...רן,מה עובר עליך?
אתה לא טהור כי אתה משווק ולכן יש לך אינטרסים מסויימים אני צריך להסביר לך את זה?
ולגבי המוכר תוספים פה שתול של מה אני בדיוק זה יהיה נחמד לדעת?

עריכה: אגב שלא תבין אותי לא נכון אין לי בעיה שאתה מוכר. חופשי המנהלים מאשרים את זה אז מי אני שיתערב?
אבל שאנשים מקבלים פה המלצות צריך להיות הוגנים. אין לי כלום נגד דימטייז למעשה אני בעצמי חושב שהיא טובה אבל רק מניסיונות של אחרים והרבה שממליצים. לא טעמתי אותה בחיים כי היא יקרה לי מדי כמו שסאן יקרה לי אבל סאן קניתי חד פעמי.

נערך לאחרונה:
אתה לא טהור כי אתה משווק ולכן יש לך אינטרסים מסויימים אני צריך להסביר לך את זה?
ולגבי המוכר תוספים פה שתול של מה אני בדיוק זה יהיה נחמד לדעת?

עריכה: אגב שלא תבין אותי לא נכון אין לי בעיה שאתה מוכר. חופשי המנהלים מאשרים את זה אז מי אני שיתערב?
אבל שאנשים מקבלים פה המלצות צריך להיות הוגנים. אין לי כלום נגד דימטייז למעשה אני בעצמי חושב שהיא טובה אבל רק מניסיונות של אחרים והרבה שממליצים. לא טעמתי אותה בחיים כי היא יקרה לי מדי כמו שסאן יקרה לי אבל סאן קניתי חד פעמי.
אז בוא תסביר לי,איזה אינטרס יש לי לא להמליץ על דימטייז וסנסיישן בלי להציא אלטרנטיבה משלי וכן לשבח את גספרי כאשר אני משתמש ומוכר סאן?
יצאת אימביציל

אז בוא תסביר לי,איזה אינטרס יש לי לא להמליץ על דימטייז וסנסיישן בלי להציא אלטרנטיבה משלי וכן לשבח את גספרי כאשר אני משתמש ומוכר סאן?
יצאת אימביציל
תסתכל בהודעה הקודמת שכתבתי שאתה כן אמין בחלק מהמקרים פשוט לא טהור תמיד. ולפחות אתה מצהיר על מה שאתה מפרסם ולא כמו הבחור פה.
ובמקרה הזה עמדתי בעדך אז כן אימבציל אם אתה טוען.

אין אדם אמין רק בחלק מהמקרים.אמינות זה או יש או אין. אף אחד לא יכול לומר עלי שאני שקרן,גם לא בקטע המקצועי.ובמיוחד בקטע המקצועי. ואתה קראת לי לא אמין על סמך תגובה הכי אמיתית ,כאשר קישרת אל התגובה שלי את הערכות והנחות שלך.

אין אדם אמין רק בחלק מהמקרים.אמינות זה או יש או אין. אף אחד לא יכול לומר עלי שאני שקרן,גם לא בקטע המקצועי.ובמיוחד בקטע המקצועי. ואתה קראת לי לא אמין על סמך תגובה הכי אמיתית ,כאשר קישרת אל התגובה שלי את הערכות והנחות שלך.
שוב פעם תקרא את ההודעה שלי. אין שחור ולבן, יש גם אפור. אם לדעתך יש רק שחור ולבן אז כן אתה לא אמין כי יש מקרים בהם אתה מונחה מאינטרסים שלך וזה בסדר העיקר לציין זאת כפי שאתה עושה. זה גם לא אמור לפגוע בך, אתה תורם הרבה לפורום לדעתי
הוספה: והכל נאמר עם הרבה כבוד אליך להישגים שלך ולתרומה שלך
המילה שחיפשתי וברחה לי היא אובייקטיבי. התכוונתי שאתה לא אובייקטיבי בחלק מהמקרים.

נערך לאחרונה:
היה לי חלבון של סאן וזה החלבון מעולה , טעים לא מתוק מדי מתערבב מעולה ויש לו גם תן תקן של fda
שזה תמיד מבורך שהחלבון עבר את הבדיקה שלהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית