הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קבלת מרץ מתוסף לא מבוסס קפאין

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
מחפש תוסף שאני יקבל ממנו מרץ בין אם זה בבוקר לפני עבודה או לפני אימון שאינו קפאין. קפאין פשוט לא משפיע עליי לא משנה באיזה כמות אני יכול לקחת וכמה דקות אחרי זה להיות בחלום השישי שלי כבר. ניסיתי קפה ניסיתי כדורים של כל מיני חברות פשוט כלום. מחפש אלטרנטיבה שתתן לי מרץ

אתה יכול לנסות פורמולות למיניהם, למראות שהן די מבוססות על קפאין אתה יכול להרוויח משהו מי אפקט כללי שלהן (זה הרי פורמולה).
כל השאר הממריצים שלא מכילים קפאין כמעט ואין אפשרות להשיג בארץ וגם להזמין מחו"ל זה די בעיה. אתה יכול לנסות מוצרים של ז'ן צמחים שזה חברה ישראלית שמתעסקת בצמחים סיניים שחלקם אמורים לתת אנרגיה, משכן אתה יכול להתאכזב מי מחיר ואתה גם צריך להבין בזה כדי לדעת מה בדיוק להזמין (אני נגיד לא מבין).

zeuthand events
אני ישמח אם תיתן קישור לאתר של החברה הזאת אני גם מחפש ממריץ שלא מבוסס על קפאין

כדי להשתמש בו ביחד עם קריאטין

http://www.zenherbs.co.il/

את ההזמנות ניתן לעשות רק דרך איש קשר שלהם יש להם אנשי קשר בהרבה אזורים ניתן למצוא אותם דרך האתר...

*אני לא מפרסם או משהו אני בכלל לא קשור לחברה, מדריך חד"כ במקום בו אני מתאמן ימליץ לי אליהם זה הכל

כל מה שחוקי בארץ והוא לא קפאין זה בזבוז כסף. כולל כל העשבים הללו.

העשבים האלו נשמעים חרטא אש.. אם קפאין טהור לא משפיע עליך אין לך מה לנסות את השטויות של הסינים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית