הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית אבקת חלבון

avishai

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
-20
7
0
אני רוצה לקנות את האבקת חלבון הזאת
[h=1]Dymatize Elite Protein Whey[/h]1.מה אתם אומרים על האבקה הזאת ?
2.על איזה טעם אתם ממליצים ?
3.וכמה זמן בערך אמורה להחזיק לי האבקה אם אני אקח 3-4 מנות בשבוע ?

אבקה נהדרת מבחינת ערכים גם הטעם שלה לא רע...
אני אהבתי את השוקולד ואת הפינה קולדה
תעשה לך חישוב אני לא זוכר כרגע כמה זה סקופ אצלהם אבל כל האבקה היא 2.3 ק"ג אם אני זוכר נכון

1.דיימטז חברה נהדרת פשוט אין מילים אחרות ,העירבוב ,הטעם הכל פשוט 10/10
2.אני מאוד אהבתי את הבננה מאוד מאוד אבל גם השוקולד שלהם פגזזז ויש המון תגובות טובות על הקפה מוקה [אני אישית לא טעמתי] אבל אם זה אבקה ראשונה שלך פשוט לך על הבננה בחירה בטוחה !
3. בכל אבקה ממוצעת של דיימטז יש כ72 מנות הגשה בממוצע משמע אתה מחשב את זה כך :
72:4 = 18 שבועות אם אתה לוקח 4 פעמים בשבוע. 18:4= 4.5 חודשים האבקה תספיק לך אם תקח 4 פעמים בשבוע
72:3= 24 שבועות אם אתה לוקח 3 פעמים בשבוע . 24/4=6 חודשים משמע האבקה תספיק לך לחצי שנה אם תקח 3 פעמים בשבוע

רק בשבוע האחרון נפתחו איזה 10 אשכולות עם שאלה דומה למה לא להריץ חיפוש במיוחד שפורום בעצמו מציע נושאים דומים כשאתה מכניס את השם לאשכול...

רק בשבוע האחרון נפתחו איזה 10 אשכולות עם שאלה דומה למה לא להריץ חיפוש במיוחד שפורום בעצמו מציע נושאים דומים כשאתה מכניס את השם לאשכול...

כל האשכולות בעלות אופי הזה נפתחו ע"י משתמשים, יותר נכון אותו משתמש שנרשם בחודש שישי ובאופן שיטתי,מבלי להתבלבל בכלל ישר דש בסוגיית דימטייז בישראל. תבדקו ip ותראו למי אין מה לעשות בחיים חוץ מלנסות להציל עסק כושל בשיטה כזאת פרימיטיבית.

כל האשכולות בעלות אופי הזה נפתחו ע"י משתמשים, יותר נכון אותו משתמש שנרשם בחודש שישי ובאופן שיטתי,מבלי להתבלבל בכלל ישר דש בסוגיית דימטייז בישראל. תבדקו ip ותראו למי אין מה לעשות בחיים חוץ מלנסות להציל עסק כושל בשיטה כזאת פרימיטיבית.
מבדיקת IP ועוד בדיקות נוספות זה לא משתמש כפול. אם הוא היה כזה, היינו יודעים עוד לפני שפתח את ההודעה. תשאיר את החלק המנהלתי למנהלים ותתרכז בדברים משלך. הפורום נהייה בזמן האחרון שוק של "מרגלים" כנגד "סגירת עסקאות אישיות" ועד ל"נקמה" באנשים כאלו ואחרים. מספיק, זה סתם הורס את האתר ואת הדיונים בו.

YE0817637_wa.jpg

הפינה קולדה פשוט מזעזעת. קניתי דלי לפני חודשיים ואני פשוט לא מצליח לסיים אותו.
ה-Rich Chocolate טעים מאוד, גם הקרם עוגיות סבבה, והקפה מוקה גם טעים.

אם אתה רוצה ללכת על בטוח לך על שוקולד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית