ייעוץ סייקל IGF-1 LR3

yossipz

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
10
36
0
שלום לכולם
בעוד יומיים אני מתחיל סייקל של IGF במינון של 50 מיקרו ליום ומחולק ל 2 מנות ליום
ואני משלב את זה ביחד עם סייקל של בולדנון,וינסטרול,טרן אצטט,פרובירון ואפדרין

אשמח לקבל המלצות וטיפים בנודע לסייקל במיוחד בכל מה שנוגע לחומר IGF

שלום לכולם
בעוד יומיים אני מתחיל סייקל של IGF במינון של 50 מיקרו ליום ומחולק ל 2 מנות ליום
ואני משלב את זה ביחד עם סייקל של בולדנון,וינסטרול,טרן אצטט,פרובירון ואפדרין

אשמח לקבל המלצות וטיפים בנודע לסייקל במיוחד בכל מה שנוגע לחומר IGF

בוא נתחיל מזה שאם אתה לא מקבל את ה IGF שלך מבית מרקחת מקורר וארוז כמו שצריך אז עדיף לתת את הכסף לעניים. שנית בוא תפרט בדיוק מה אתה הולך לעשות כי יש פה סלט לא קטן. יש לי הרגשה שעושים עליך פה קופה קטנה תזהר מזה על תבלע כל קישקוש שמנסים למכור לך

אני מכיר איזה בחור שעשה סייקל עם מלא חומרים והורמון גדילה שילם קרוב ל10 אלף ש"ח (עוד שאלתי אותו, למה כזה יקר אמר לי "אחי זה הורמון גדילה זה משו טוב ויקר רצח" LOL), היה כולו בסרטים שהוא הולך להיות רוני קולמן.... כעבור כמה חודשים ראיתי אותו ברחוב... נראה יותר גרוע מלפני שהוא התחיל 😃

• פותח/ת השרשור
IGF זה החומר היחיד שאני קניתי, כל השאר החומרים הכנתי בעצמי.
הסייקל הולך להיות:
800 מג בולדנון לשבוע, שבוע 1-14
150 טרן אצטט כל יום אחר, שבוע 1-8
וינסטרול בכדורים 60 ליום ,שבוע 1-6
פרובירון 50 מג ליום למשך כל הסייקל
ו 40 מג אפדרין ליום עם קפאין ואספירין
ופרגניל ו PCT כרגיל

את ה IGF אני אצרוך 50 מיקרו ליום למשך 50 ימים

ואת ה IGF אני משיג באיכות טובה איך שהבנתי ,חבר שלי ניסה אותה וקיבל את התופעות לוואי כמו שהחומר אמור לעשות כמו עקצוצים בכפות הידיים וסחרחורות ובחילות עקב רמות סוכר נמוכות אז החומר אמיתי מזה אני לא דואג

אני רוצה לדעת אם המינונים מתאימים ואיך כדאי להשתמש ב IGF ,להזריק ישירות לשריר או בשומן והאם צריך לאכול לפני הזריקה או לפני?

IGF זה החומר היחיד שאני קניתי, כל השאר החומרים הכנתי בעצמי.
הסייקל הולך להיות:
800 מג בולדנון לשבוע, שבוע 1-14
150 טרן אצטט כל יום אחר, שבוע 1-8
וינסטרול בכדורים 60 ליום ,שבוע 1-6
פרובירון 50 מג ליום למשך כל הסייקל
ו 40 מג אפדרין ליום עם קפאין ואספירין
ופרגניל ו PCT כרגיל

את ה IGF אני אצרוך 50 מיקרו ליום למשך 50 ימים

ואת ה IGF אני משיג באיכות טובה איך שהבנתי ,חבר שלי ניסה אותה וקיבל את התופעות לוואי כמו שהחומר אמור לעשות כמו עקצוצים בכפות הידיים וסחרחורות ובחילות עקב רמות סוכר נמוכות אז החומר אמיתי מזה אני לא דואג

אני רוצה לדעת אם המינונים מתאימים ואיך כדאי להשתמש ב IGF ,להזריק ישירות לשריר או בשומן והאם צריך לאכול לפני הזריקה או לפני?
כמה דברים

1. אתה הולך להתחרות? למה מינונים כאלה גבוהים?
2. הייתי מוריד את המינון של הטרן זה מינון יחסית גבוה לאצטט ועוד למשך 8 שבועות. או שתוריד את המינון או את אורך התקופה שאתה הולך לקחת אותו
3. הייתי מוריד את המינון של הבולדנון ומחכניס קצת טסט יש לך הרבה DHT בסייקל הזה אתה תרגיש טוב במהלך הסייקל אבל יהיה לך בלאגן ב PCT.
4. שאתה אומר פגניל ו PCT כרגיל מה זה אומר בדיוק. דווקא לחלק הכי חשוב אתה מתייחס וזילזול ולא מפרט בדיוק מה אתה הולך לעשות. 100% אתה לא הולך לעשות PCT כמו שצריך לסייקל כזה.
5. לגבי ה IGF אל תתלהב כמו ילד ובגלל שלחבר שלך היו "תופעות לוואי" כמו בספר אז החומר אמיתי הוא בטח רכש את זה מאקסטרים פפטידס או משהו כזה. כמו שאמרתי בפוסט הקודם IGF זה לא!!!!! IGF חייב!!!! להישמר בקירור זאת מולקולה מאוד לא יציבה ורגישה אם זה נשמר בטמפרטורת החדר ליותר מ 24 שעות זה נהרס אז חבל שלא נתת לי את הכסף כבר הייתי עושה בו שימוש הרבה יותר יעיל מזרוק אותו לפח כמו שעשית.

• פותח/ת השרשור
סבבה עדי אז אני מוריד 200 מג בולדנון ומוסיף 200 מג טסט לשבוע
ומוריד מהטרן ל 100 לשבוע

ואני לוקח פרגניל 500 IU לשבוע עד סוף הסייקל, וכשבועיים לאחר הסייקל אני מוסיף שוב פרגניל עם 20 נולבה ו 100 כלומיד ויורד בפרמידה כל שבוע במינון
למשך חודש.
לגבי ה IGF כבר שילמתי אין לי מה לעשות, מה שנשאר לי זה לנסות את זה ולראות איך זה יעבוד
אני לא אנקוב בשמות אבל זה מגיע מאדם מאוד מוכר בישראל אז אני סומך עליו

כן אני מתכנן להתחרות אם אגיע לנתונים טובים.

עדי בוא נצא מנקודת הנחה שה IGF שקניתי טוב ,איך אני משתמש בו? מה אני צריך לאכול ביחד איתו? ומזריקים בשומן או בשריר?

עדי Increlex הוא ה IGF היחיד שנמכר בבית מרקחת בישראל הוא לא LR3 נכון?
ודרך אגב זה עולה מעל 3800 שקל לויאל של 5CC, יש בכול מ"ל 10 מ"ג סה"כ בויאל 5000 מק"ג כלומר זריקה של 50מק"ג תעלה בסביבות 38 שקל יקר משהוא!!!

http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutTrufa.asp?Reg_Number=138%2092%2031786%2000&safa=

נכון.

סבבה עדי אז אני מוריד 200 מג בולדנון ומוסיף 200 מג טסט לשבוע
ומוריד מהטרן ל 100 לשבוע

ואני לוקח פרגניל 500 IU לשבוע עד סוף הסייקל, וכשבועיים לאחר הסייקל אני מוסיף שוב פרגניל עם 20 נולבה ו 100 כלומיד ויורד בפרמידה כל שבוע במינון
למשך חודש.
לגבי ה IGF כבר שילמתי אין לי מה לעשות, מה שנשאר לי זה לנסות את זה ולראות איך זה יעבוד
אני לא אנקוב בשמות אבל זה מגיע מאדם מאוד מוכר בישראל אז אני סומך עליו

כן אני מתכנן להתחרות אם אגיע לנתונים טובים.

עדי בוא נצא מנקודת הנחה שה IGF שקניתי טוב ,איך אני משתמש בו? מה אני צריך לאכול ביחד איתו? ומזריקים בשומן או בשריר?

אנחנו נגיע להנחה שה IGF שלך בסדר עוד רגע. אינ פשוט חייב להבהיר משהו. זה לא משנה שקנית את ה IGF ממישהו מוכר. הוא יכול להיות ה דילר הכי גדול בארץ. תבין IGF בדומה ל GH מאוד מאוד קשה לייצר. זה הורמון מאוד מואד לא יציב וחייב להשמר בקירור. בוא נניח שבאמת היה IGF בויאל שקנית. אתה באמת חושב שטיסה מסין או ארצות הברית או לא יודע מאיפה הויאל הזה נשמר בקירור? (שאלה רטורית) אז IGF כבר אין בהנחה שהיה. בכל מקרה אני יוצא מנקודת הנחה שמדובר ב IGF-1LR3 מומלץ לקחת אותו לאחר האימון ביו 20-60מקג לשריר שאימנת באותו יום. נניח עשית ידיים אתה נותן 40מקג (בהנחה שהמינון הכולל הוא 80) לכל בייספ. לא לאכול כחצי שעה לאחר הזריקה. IGF מאוד דומה לאינסולין צריכה של אוכל תגרום להפרשת אינסולין שיכולה להפריע לפעילות ה IGF1.

• פותח/ת השרשור
לפני כשעה סיימתי את האימון שלי והזרקתי IGF במינון של 50 מיקרו ולאחר כ 20-30 דקות הרגשתי סחרחורות וטישטוש בראייה נשימות קצרות וכמעט התעלפתי
אכלתי כל דבר מתוק שנפל לי בידיים, כפות הידיים שלי רעדו כמו קשיש בן 100

אתה אמרת שלא לאכול כחצי שעה לאחר הזריקה, ניסיתי להיתאפק חצי שעה אבל כמעט ולא יכלתי לעמוד בזה
ההשפעה של החומר הגיע חזק מידיי אתה בטוח שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ולא לאכול מיד לאחר הזריקה?

נשמע לי כמו פלסיבו אחושרמוטה. בחיים זה לא קרה לי עם IGF רפואי. ועוד על מינון גבוה יותר. נראה לי זה בראש שלך. תן עוד כמה זריקות ותראה אם זה ממשיך הייתי הולך לעשות בדיקת דם של רמות IGF ולוודא שאכן מה שאתה לוקח אותנטי.

• פותח/ת השרשור
מה פלסיבו ומה בראש שלי אתה רציני עם התשובה הזאת? ,אלה תסמינים של היפו ואני ממש לא מדמיין את זה!
עבר כבר שבוע ואני רואה תוצאות מדהימות,הוספתי 2 ס"מ להיקף היד שלי ועליתי 2.5 קילו במשקל הגוף.
הבעייה היא שאני לא יודע כמה פחמימות מורכבות/פשוטות אני צריך לשלב ביחד עם זה...אם אני אוכל מעט מידיי אני מרגיש היפו ואני מפחד לאכול יותר מידיי כדי לא לעלות בשומן
בכל מקרה אני אבצע בדיקה אצל הרופא שבוע הבא

חחח תגיד אתה בא לחטט פה או מה? IGF לא עובד ככה על מי אתה בא לסטלבט. תקשיב טוב. אם אתה ממשיך פה עם השטויות אני יעיף אותך. יש פה מספיק ילדים שיקשיבו לשטויות שלך ותיכף נתחיל לקבל פה מגיפה של פוסטים על "אני רוצה לקחת IGF" אני מזהיר אותך. זה שאתה לא יודע להבדיל בין כדור לכדורת זה בעיה שלך! ראה הוזהרת!

• פותח/ת השרשור
ממש במקרה מצאתי פירסום על מחקר שנערך בהונגריה בשנת 1999 באוניברסיטת בודפשט, תופעות ה IGF-1 על חולדות מעבדה ונמצא שהחומר מוריד את רמות הסוכר בדם וגורמות להיפוגליקמיה
בבקשה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10474022

נראה לי אתה מסטלבט לי פה, שיהייה יום טוב ושבת שלום

ממש במקרה מצאתי פירסום על מחקר שנערך בהונגריה בשנת 1999 באוניברסיטת בודפשט, תופעות ה IGF-1 על חולדות מעבדה ונמצא שהחומר מוריד את רמות הסוכר בדם וגורמות להיפוגליקמיה
בבקשה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10474022

נראה לי אתה מסטלבט לי פה, שיהייה יום טוב ושבת שלום
אבל אתה לא חולדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית