עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום לכולם
בעוד יומיים אני מתחיל סייקל של IGF במינון של 50 מיקרו ליום ומחולק ל 2 מנות ליום
ואני משלב את זה ביחד עם סייקל של בולדנון,וינסטרול,טרן אצטט,פרובירון ואפדרין
אשמח לקבל המלצות וטיפים בנודע לסייקל במיוחד בכל מה שנוגע לחומר IGF
כמה דבריםIGF זה החומר היחיד שאני קניתי, כל השאר החומרים הכנתי בעצמי.
הסייקל הולך להיות:
800 מג בולדנון לשבוע, שבוע 1-14
150 טרן אצטט כל יום אחר, שבוע 1-8
וינסטרול בכדורים 60 ליום ,שבוע 1-6
פרובירון 50 מג ליום למשך כל הסייקל
ו 40 מג אפדרין ליום עם קפאין ואספירין
ופרגניל ו PCT כרגיל
את ה IGF אני אצרוך 50 מיקרו ליום למשך 50 ימים
ואת ה IGF אני משיג באיכות טובה איך שהבנתי ,חבר שלי ניסה אותה וקיבל את התופעות לוואי כמו שהחומר אמור לעשות כמו עקצוצים בכפות הידיים וסחרחורות ובחילות עקב רמות סוכר נמוכות אז החומר אמיתי מזה אני לא דואג
אני רוצה לדעת אם המינונים מתאימים ואיך כדאי להשתמש ב IGF ,להזריק ישירות לשריר או בשומן והאם צריך לאכול לפני הזריקה או לפני?
עדי Increlex הוא ה IGF היחיד שנמכר בבית מרקחת בישראל הוא לא LR3 נכון?
ודרך אגב זה עולה מעל 3800 שקל לויאל של 5CC, יש בכול מ"ל 10 מ"ג סה"כ בויאל 5000 מק"ג כלומר זריקה של 50מק"ג תעלה בסביבות 38 שקל יקר משהוא!!!
http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutTrufa.asp?Reg_Number=138%2092%2031786%2000&safa=
סבבה עדי אז אני מוריד 200 מג בולדנון ומוסיף 200 מג טסט לשבוע
ומוריד מהטרן ל 100 לשבוע
ואני לוקח פרגניל 500 IU לשבוע עד סוף הסייקל, וכשבועיים לאחר הסייקל אני מוסיף שוב פרגניל עם 20 נולבה ו 100 כלומיד ויורד בפרמידה כל שבוע במינון
למשך חודש.
לגבי ה IGF כבר שילמתי אין לי מה לעשות, מה שנשאר לי זה לנסות את זה ולראות איך זה יעבוד
אני לא אנקוב בשמות אבל זה מגיע מאדם מאוד מוכר בישראל אז אני סומך עליו
כן אני מתכנן להתחרות אם אגיע לנתונים טובים.
עדי בוא נצא מנקודת הנחה שה IGF שקניתי טוב ,איך אני משתמש בו? מה אני צריך לאכול ביחד איתו? ומזריקים בשומן או בשריר?
אבל אתה לא חולדה.ממש במקרה מצאתי פירסום על מחקר שנערך בהונגריה בשנת 1999 באוניברסיטת בודפשט, תופעות ה IGF-1 על חולדות מעבדה ונמצא שהחומר מוריד את רמות הסוכר בדם וגורמות להיפוגליקמיה
בבקשה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10474022
נראה לי אתה מסטלבט לי פה, שיהייה יום טוב ושבת שלום