הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי מספר חזרות

• פותח/ת השרשור Revach
  • פורסם בתאריך

Revach

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
הרבה פה מדברים על טווח חזרות של 5 אני לא מבין למה זה ככה כי לי המאמן אמר לעשות טווח של8-12 חזרות 4סטים? אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה אני ישמח

המאמן שלך חמור כמו רוב המאמנים בארץ תקרא קצת מאמרים בפורטל ותבין למה.. ולמה זה ב"תזונה ותוספים כללי" ולא באימונים?

• פותח/ת השרשור
ואי פתחתי את זה בפורום הלא נכון טעות שלי :\ ואופיר יש לך אולי מאמר להביא לי כי אני כרגע מחפש ולא רואה משהו בסגנון

• פותח/ת השרשור
רגע עוד לפני שאני קורא את זה רשום שזה בחיטוב ואני במסה זה משנה מספר החזרות? (מצטער עם זה שאלה דבילית חח אני חדש ומנסה להבין פה כמה דברים)

אם תעשה 5 חזרות ההתקדמות שלך בכח(ובהתאם לכך המסה) תהיה מהירה יותר ואם אתה מתאמן מתחיל זה הדבר הכי טוב בשבילך, בהמשך תוכל לעשות יותר חזרות.
אני הייתי ממליץ לך בתרגילים מורכבים לרדת לטווח של 5 חזרות, אם אתה מבודד גם ידיים שזה לא הכי הכרחי אז תעשה קצת יותר חזרות, בסביבות ה-10.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז לפי איזה מאמר שקראתי תקנו אותי אם אני טועה עדיף שאני יעשה 5חזרות ויעלה במשקל מאשר שאני ישאר במשקל אך אני יעשה את אותו המשקל. אני צודק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית