הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פעם ראשונה בישראל, לאן לקחת, מה להראות?

אם אתם כבר בקיסריה - שווה להכנס למוזיאון הראלי - מוזיאון אמנות חינמי קטן ויפה, עם הרבה עבודות של סלבדור דאלי.
יש שם גם ספא מעולה (ולא יקר בהשוואה לספא במרכז)- ספא קיסר (אם בא לך להוציא קצת כסף) - יש בו בין השאר גם חמאם תורכי טוב.

אם כבר ביפו אז חומוס של אבו חאסן עלי קרוואן וישר אחר כך מלבי ברחוב הראשי שם ליד. המלבי הזה אחד הדברים הכי טעימים שיש

• פותח/ת השרשור
האמת היא שהייתי באילת פעמיים בחיי.
אני כלכך לא מתלהב מהמקום ואני לא מבין למה פשוט כל הישראלים משקיעים אלפי שקלים על פאקינג נסיעה לאילת(!!!!!) כדי להמצא בין אותם הקופים שמקיפים אותנו כל יום, כשאפשר באותו הסכום לטוס לרודוס\אייה נאפה וכו' ויהיה הרבה יותר סיכוי לראות גם אנשים נורמאליים מכל רחבי העולם לשם שינוי.
קיצר אילת דיי מתבטל, סתם בזבוז דלק ויומיים.😃

בקשר לדולפינים, ולא רק...
מבקש להתחשב בזה שאני המימון פה לרוב הבילויים, לכן 10 ימים של טיולי ג'יפים, טרקטורונים ואטרקציות כאלה ואחרות יכולים לפגוע לי חזק בכיס!🙄
אני מחפש מקומות עיקריים שלא דורשים יותר מדי השקעה, לסוע ולראות, לעצור לאכול פה ושם, בקטנה כזה.😉
אני גם לא רוצה להעמיס את כל ה-10 ימים בטיולים ונסיעות נון סטופ, הרי לא בישביל זה היא באה לפה.:120ag:
צריך להשאיר זמן סתם להסתובב בעיר, בטיילת, סתם לשבת איפשהו בייחד וכו'...😛

נערך לאחרונה:
http://www.mitzpe49.co.il/
מתברר שזה כן בתשלום facepalm
"המצפה הגבוה ביותר במזרח התיכון, מצוי בראש המגדל העגול של מגדלי עזריאלי (בקומה ה-49)"

אני מניח שהם עדיין לא שמעו על מדינה שנקראת ערב הסעודית (או שאפשר לומר שהם לא מזרח תיכון כמו שישראל זו לא אירופה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית